Jaroslavľ – Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 1:0 (kon.)
S.Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Helsinki – Viťaz 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
cz Utorok 23.02.2021, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Neftěchimik Nižněkamsk doma překvapivě porazil Metallurg Magnitogorsk gólem Marata Chajrullina z času 47:18, se s Vámi loučí a hezké úterý přeje Tomáš Lysý. (17:14:13)
     
    Československá stopa v utkání:
    Libor Hudáček (NIZ): 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě: 14:51
    Andrej Nestrašil (MET): 0+0, 4 střely na branku, čas na ledě: 15:23.
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 1-0
    Střely na branku: 22-22
    Zásahy gólmanů: 22-21
    Zblokované střely: 10-7
    Hity: 5-5
    Vyhraná buly: 23-20
    Vyloučení: 1-1
    Bez využití.
     
    Nižněkamsk, kterému už o nic nejde, získává z dnešního zápasu proti Metallurgu dva body. Magnitogorsk nehrál dobře a zaslouženě prohrává, čímž se tak ještě bude obávat o celkové třetí místo pro play-off z konference. Během dvou třetin žádná branka nepadla pouze v závěru druhé části hry byly k vidění opravdu brankové šance. Ve 34. minutě trefil Švyrjov z Magnitogorsku po akci Korobkina břevno a zanedlouho nebyl uznán gól Sergeje Plotnikova pro úmyslné kopnutí kotouče do branky, resp. pro úmyslný odraz.

    Branka tak přišla až v čase 47:18. Beck a Dronov pochybili při zavážení kotouče do útočného pásma a jejich zaváhání využil Marat Chajrullin, jenž ujel do úniku a trefil šibenici. Magnitogorsku nepomohla ani přesilová hra nebo hra bez gólmana. V závěru navíc mohli hosté ještě inkasovat, ale Šafigulin při úniku dva na jednoho netrefil volnou prázdnou klec, ale jen hokejku Jakovleva – 1:0.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Šafigullin netrefil prázdnou branku
     
    59:53
    Nyní asi přišel důkaz toho, proč je Nižněkamsk předposlední v konferenci. V situaci dva na jednoho dostal Bulat Šafigullin puk mezi kruhy a mohl jej pohodlně dát do prázdné klece, jenže chvilku otálel a trefil jen hokejku obránce Jegora Jakovleva. Už to ale nic nezmění na výhře Nižněkamsku.
     
    59:37
    Domácí střídačka si vcelku pochopitelně vyžádala oddechový čas.
     
    59:37
    Nechybělo moc, aby jeden z domácích hráčů trefil volnou klec. Puk ale prošel padesát centimetrů vedle pravé tyče. Metallurg se tak po zakázaném uvolnění znovu nastěhuje před branku Ivannikova.
     
    59:30
    Šestice hráčů v bílém zatím nestřílí. Až nyní dostal puk na hokejku Philip Holm, ale tvrdou ranou netrefil branku.
     
    59:06
    Už jen necelá minuta dělí domácí od dvou bodů a Vasilij Košečkin nyní míří z branky.
     
    58:51
    Metallurgu se nedaří dostat puk do útočného pásma, ani ho tam nahodit.
     
    58:36
    Rozhodně bude zajímavé sledovat, kdy se hosté odhodlají ke hře bez brankáře. Zatím k tomu nemají prostor, Nižněkamsk operuje před jejich brankou.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:52
    Domácí dobře drží puk v útočném pásmu, na útočnou podporu se nyní vydal i obránce Arťom Minulin a zapracoval na pravém kruhu velmi dobře.
     
    56:09
    Nižněkamsk se ubránil a Metallurg nedokázal při přesilové hře srovnat stav.
     
    56:01
    Sergej Mozjakin číhal před brankou na přihrávku, ale kotouč nakonec na hokejky nedostal.
     
    55:18
    Až nyní se Metallurg dostal k pořádnému ohrožení branky Ivannikova a rázem z toho byl obrovský závar, kdy se pokoušeli dotlačit puk za záda zatím nepřekonaného brankáře domácích hned tři hráči v bílém. Neúspěšně. Následně se Nižněkamsk osvobozuje.
     
    54:09
    Rafael Bikmullin nyní bude na trestné lavici prožívat těžké chvíle. Jde na dvě minuty ven za hákování.
     
    53:13
    Sergej Plotnikov se před útočnou modrou opřel do puku a zkusil překvapit gólmana tvrdou dalekonosnou střelou. Zde byl ale bez šancí na úspěch.
     
    51:33
    Pavel Porjadin se prosmýkl na pravém kruhu kolem obránce a zamířil si to z úhlu rovnou před branku Košečkina. Ten jeho střelu zblízka chytil a opět bude hra trošku déle přerušena, protože branková konstrukce za jeho zády je vychýlená.
     
    51:01
    Hra bude opět navázána po komerční přestávce.
     
    50:15
    Domácí hokejisté zatím poměrně dobře brání jednobrankový náskok, až na závar Nestrašila se Metallurg nemůže k ničemu dostat.
     
    48:57
    Andrej Nestrašil byl před brankou hodně aktivní a spolu s Čibisovem se snažili protlačit puk za již ležícího gólmana Ivannikova. Tomu pomohli obránci a Nižněkamsk s vypětím sil udržel nedávno získaný náskok.
     
    48:27
    Věřme, že úvodní branka zápasu nabudí i trošku hráče Metallurgu, kteří by se s touto hrou mohli z play-off hodně rychle pakovat.
    47:18 Marat CHAJRULLIN - 1:0
     
    47:18
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Taylor Beck a Grigorij Dronov udělali na útočné modré chybu v zavážení puku do útočného pásma. Toho využil MARAT CHAJRULLIN, jenž mířil sám na Vasilije Košečkina. Nedal mu žádnou šanci, zamířil totiž nechytatelně přesně do levé šibenice, tedy z pohledu gólmana nad jeho pravé rameno. Bez asistence.
     
    46:33
    Vasilij Košečkin byl nyní ostřelován z pravé i z levé strany, ovšem nejednalo se o nic, co by brankář jeho formátu měl pustit za záda.
     
    45:05
    Po zakázaném uvolnění Metallurgu se hra bude stěhovat před Košečkina, ale až po reklamní přestávce.
     
    44:24
    Marat Chajrullin ukázal hezkou individuální akci a dostal se až do zakončení před Košečkinem. Ten jeho pokus srazil před sebe a ačkoliv byl Alexej Volgin hodně pohotový, k pořádné dorážce se už nedostal.
     
    43:24
    Kotouč se ocitl po zásahu Timura Chafizova mimo hrací plochu, hra je tak přerušená.
     
    42:27
    Jenže hosté celý útok nesehráli vůbec dobře a nakonec měli co dělat, aby Jonas Enlund neotevřel skóre zápasu. Košečkin si s ním ale věděl rady.
     
    42:13
    Philip Holm si našel puk za brankou a obratem jej vyváží na druhou stranu.
     
    41:18
    Úvodní sekundy třetí třetiny patřily hostům, kteří by se už asi rádi uklidnili vstřelenou brankou. Přece jen mohou ještě bojovat o druhé místo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:35.
     
    Statistiky po druhé třetině:
    Góly: 0-0
    Střely na branku: 16-13
    Zákroky gólmanů: 13-16
    Zblokované střely: 4-5
    Hity: 4-4
    Vyhraná buly: 17-12
    Vyloučení: 0-1
    Bez využití.
     
    Ani druhá třetina góly nepřinesla. V začátku této části hry byli domácí aktivnější, jenže jejich dílčí tlak přerušila komerční přestávka. Ve 34. minutě mohli jít hosté do vedení, jenže dorážku Švyrjova po hezké akci Korobkina zastavilo břevno. O dvě minuty později se již hráči Metallurgu radovali, ovšem jen na chvilku. Bylo více než jasné, že gól Sergeje Plotnilova nebude platit pro úmyslné kopnutí puku do branky a tak se i stalo. Rozhodčí celou situaci prozkoumali na videu a po úmyslném odrazu branku neuznali – 0:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Tuto situaci už si hosté pohlídají a bezpečně vyvezou puk z obranného pásma pryč od své branky.
     
    39:32
    Ačkoliv má zápas poměrně rychlé tempo a za necelou hodinu dvacet jsou odehrány dvě třetiny, hlavní koření sportu – góly – chybí.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:43
    Nahození domácích před branku soupeře neskončilo nikterak dobře, kotouč mají na svých holích hráči Metallurgu.
     
    37:48
    Hra je přerušena pro ofsajd Nižněkamsku a Andrej Čiviljov, jenž zřejmě inkasoval nějaký ten hit, se může v pořádku dostat na střídačku.
     
    37:33
    Hosté se ihned snaží odpovědět regulérním gólem, nicméně to se jim zatím za necelých 38 minut nepodařilo ani jednou.
    36:18 Neuznaný gól Sergeje Plotnikova
     
    36:18
    Celá situace se nakonec sešla hodně rychle. Dvojice hlavních sudích doznala, že se jednalo o úmysl a branku tak neuznala. Sergej Plotnikov dostal kotouč do branoviště úmyslně odrazem od brusle.
     
    36:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tvrdou ránu Arťoma Minulina od modré vyrazil gólman Jevgenij Ivannikov jen před sebe. K puku dojížděl Sergej Plotnikov a dorazil jej do sítě, jenže se tak stalo bruslí. Sudí budou ještě zkoumat, zda šlo o úmysl či nikoliv.
     
    35:12
    Jegor Martynov byl v obranném pásmu v dílčích problémech, ale obránce Metallurgu nakonec puk získal na hůl a vyváží jej na druhou stranu.
    33:58 Po akci Korobkina pálil odraženým pukem Švyrjov do břevna
     
    33:58
    Velkou šanci na otevření skóre měl Jegor Korobkin. Projel útočným pásmem a před brankou vybojoval kotouč. Jeho pohotovou střelu gólman Ivannikov vyrazil a následná tvrdá dorážka Igora Švyrjova mířila do horní tyče!
     
    33:07
    Protiútok tři na dva v podání domácích nedopadl dobře, jelikož na útočné modré přišla nepřesná přihrávka.
     
    31:49
    Na druhé straně kluziště propadl kotouč mezi kruhy k Sergeji Plotnikovovi, jenž se do něj hned opřel a zkusil vypálit na branku. Jenže kotouč nechal za svojí hokejkou.
     
    31:27
    Hned po buly mířil od modré Alexej Volgin. Jeho přízemní střela skončila v lapačce Košečkina.
     
    31:21
    Diváci se v hale při komerční přestávce alespoň baví se spíkrem, když už nemohou slavit radost z nějakých brankových hodů.
     
    30:43
    Velký závar před brankou hostí nekončí gólem, také tuto situaci dokázal Vasilij Košečkin za pomocí spoluhráčů zvládnout.
     
    30:00
    Na žádný brankový požitek to dnes nevypadá. Po polovině zápasu je stav 0:0 a nezměnil to ani Brandon McMillan, jenž si po pravé straně sjel před branku a zkusil Košečkina překvapit střelou na bližší tyč. Nepovedlo se.
     
    29:32
    Metallurgu další útok nevyšel, pískáno je zakázané uvolnění.
     
    28:54
    Alex Bryncev otálel za brankou s rozehrávkou a domácí bek byl ihned napadán. Zkusil puk protlačit před branku, kde už byl ale zhuštěnější prostor a o zakončení se nedalo mluvit.
     
    27:49
    S nahozením Romana Abrosimova měl Vasilij Košečkin až příliš problémů, ale nakonec puk stihl nadvakrát zneškodnit. Další šance domácího beka již nebyla přesně zakončená.
     
    27:10
    Metallurgu zřejmě komerční přestávka pomohla, hosté jsou nyní hodně aktivní a zaměstnávají Jevgenije Ivannikova.
     
    26:20
    Sergej Plotnikov byl poprvé pořádně vidět. Přejel přes modrou a na ose hřiště se dostával k puku. Sjel si mezi kruhy, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    25:10
    Metallurgu jistě nyní přijde vhod komerční přestávka, vstup do druhé třetiny se totiž hostím nevydařil.
     
    24:37
    Bulat Šafigullin přiklepl zpoza branky kotouč před Košečkina, kde viděl Pavla Porjadina. Ani tento hráč se z předbrankového prostoru prosadit nedokázal. Nižněkamsk je ale rozhodně nyní lepším týmem.
     
    24:18
    Před Vasilijem Košečkinem bylo pořádně rušno. Ve finále celé situace se do zakončení zblízka dostal Rafael Bikmullin, jenž je dnes asi nejaktivnějším hráčem domácích. Ale kotouč zblízka do sítě nedostal.
     
    23:01
    Ruský gólman se musel mít nadále na pozoru, když od modré zkoušel nahození Alexej Puzanov, ale puk se až k brance nedostal.
     
    22:16
    Vasilij Košečkin odražený puk viděl a odehrál ho směrem od protihráče svojí hokejkou.
     
    21:13
    Buly před brankou Magnitogorsku vyhráli hosté a hned se dostali na druhou stranu. Puků na Ivannikova zatím moc nemířilo, tak Andrej Čibisov zkusil jednoduché nahození, které ale třímá gólman domácích ve své výstroji.
     
    20:23
    Alexandr Bryncev si sjel za branku pro kotouč a zavezl jej na druhou stranu, kde se dobrým obranným zákrokem prezentoval Semjon Košelev.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:46.
     
    Statistiky po první třetině:
    Góly: 0-0
    Střely na branku: 6-5
    Zákroky gólmanů: 5-6
    Zblokované střely: 4-0
    Hity: 2-3
    Vyhraná buly: 5-6
    Vyloučení: 0-1
    Bez využití.
     
    Úvodních dvacet minut je minulostí a žádný pohledný hokej k vidění nebyl. Oba celky měly většinou jen náznaky šancí bez výraznější převahy, ačkoliv byl Metallurg o něco aktivnější. V závěru třetiny dostali domácí přesilovku po faulu Andreje Nestrašila, ale příležitost Rafaela Bikmulina nebo Pavla Porjadina zůstala také nevyužitá – 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Pavel Porjanin si z pravé strany zpoza branky vybruslil před Vasilije Košečkina a dával ještě pas pro spoluhráře, ale ten nebyl přesný.
     
    19:00
    Probíhá posledních šedesát sekund první třetiny, která zatím byla odehrána hodně rychle.
     
    18:43
    Rafael Bikmulin se prodral až před brankáře Magnitogorsku. Bekhendový pokus se ale otřel o lapačku Košečkina a puk poté šel mimo tři tyče.
     
    18:30
    Andrej Nestrašil je zpět na ledě, Metallurg hraje v pěti.
     
    18:07
    Přesilovka Nižněkamsku se chýlí ke svému konci a domácí nebyli schopní se pořádně usadit v útočném pásmu, natož si vytvořit nějakou gólovou šanci.
     
    16:52
    Jenže krátce po buly se musí obránce Alexandr Bryncev vrátit pro puk za vlastní branku.
     
    16:30
    Domácí si zahrají po faulu Andreje Nestrašila za držení hole soupeřovi přesilovou hru.
     
    16:05
    Dobré napadání Nižněkamsku ve středním pásmu slavilo úspěch, domácí vybojovali kotouč a zamezili tak soupeři v postupném útoku.
     
    15:14
    Po zakázaném uvolnění Metallurgu se hra stěhuje před Vasilije Košečkina.
     
    14:47
    Hokejové dění v tomto zápase je zatím hodně průměrné. Je vidět, že domácí už opravdu sezonu jen dohrávají.
     
    12:49
    Po delším čase je opět hra přerušená, rozehrávka domácích končí zakázaným uvolněním.
     
    11:54
    Domácí vzápětí puk ztratili a ani další dva protiútoky pro ně neskončily dobře. Hosté nyní vystavili ve středním pásmu neprostupnou hráz.
     
    10:52
    Rafael Bikmulin nabral na levé straně rychlost. V blízkosti branky zkusil posunout puk mezi kruhy na najíždějícího spoluhráče, jenže jeho úmysl neprošel přes obránce Metallurgu.
     
    09:53
    K útočení se také nyní vážněji dostali i domácí, kteří se dobré půl minuty drží před Košečkinem. Ale stále ho nijak výrazněji neprověřili.
     
    08:53
    Z protiútoku pak zahrozili i domácí. Alexandr Bryncev posílal kotouč také z pravé strany před branku na teč pro Vladimira Galuzina, který měl k puku o něco dále než brankář Vasilij Košečkin, který stihl do přihrávky dát hokejku.
     
    08:43
    Metallurg má nyní opravdu výrazně více ze hry. Střela Andreje Nestrašila se otřela o betony gólmana Ivannikova a poté puk šel mimo tři tyče.
     
    07:26
    Po útoku Libora Hudáčka se puk ocitl mimo kluziště a delší pasáž bez pauzy nyní přeruší komerční přestávka.
     
    06:56
    Opět se již poměrně delší čas hraje bez přerušení, nicméně zatím si ani jeden z týmů nestihl vytvořit vážnější šanci.
     
    05:30
    Andrej Nestrašil se na útočné modré dobře zbavil napadajícího soupeře a udržel svému týmu útočné pásmo. Mezitím stačil Metallurg prostřídat, ale také přijít o kotouč.
     
    04:33
    Ovšem o puk za brankou rychle přišli. Protiútok Magnitogorsku skončil na opačné straně v témže místě. Oba týmy pak odchází střídat.
     
    03:59
    Další vhazování před Ivannikovem se stalo kořistí domácích, kteří se již snaží usadit na druhé straně v útočném pásmu.
     
    02:39
    Na modrou dostal kotouč ke střele Igor Švyrjov, ale trefil jen napadajícího Ildara Šiksatdarova a byl rád, že útočník Nižněkamsku následně neujel do protiútoku.
     
    02:14
    Ruský gólman, který tentokrát dostal přednost před Jussim Olkinuorou, ae zatím vážněji před svou svatyní zasahovat nemusel.
     
    01:51
    Roman Abrosimov dobře zasáhl v obranném pásmu a vyváží kotouč na druhou stranu. Hraje se tak poprvé i před Košečkinem.
     
    01:02
    Hosté mají v úvodu zápasu více ze hry a jsou nastěhovaní před brakářem Ivannikovem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Po hymnách je již vše připraveno na začátek zápasu!
     
    Úvodní sestavy:

    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Ozolin) – A. Osipov, Bryncev, Volgin, Semjonov, Abrosimov, K. Vorobjov, Puzanov – Linus Johansson, McMillan, Bikmullin – Galuzin, Enlund, Chajrullin – Šiksatdarov, Čiviljov, Chafizov – Porjadin, Bucajev, Šafigullin.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev, Martynov, Pašnin, Minulin, Dronov, Holm, Nikolajev – Beck, N. Kuljomin, Rasmussen – S. Mozjakin, S. Plotnikov, Košelev – A. Nestrašil, Čibisov, Karpov – Goldobin, Korobkin, Švyrjov.

    Rozhodčí: Anton Lavrentěv, Ivan Fatejev – Ilnur Galimov, Danill Zacharov.
     
    Československá stopa v zápasu:
    Libor Hudáček (NIZ): 49 zápasů, 38 bodů (17+21) – nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec týmu
    Andrej Nestrašil (MET): 51 zápasů, 23 bodů (11+12).
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    Magnitogorsk – Nižněkamsk 6:4 (27.11.2020)
    Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:4 (16.10.2020)
    Nižněkamsk – Magnitogorsk 1:3 (5.10.2020)
    Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:1 (21.2.2020)
    Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:0 (13.2.2020).
     
    Metallurg Magnitogorsk:
    Tým z velkého průmyslového města je aktuálně na třetí pozici v tabulce Východní konference a tuto pozici může pro play-off ještě zlepšit. Na druhý Omsk totiž ztrácí "jen" čtyři body s utkáním k dobru. Naopak si Magnitka může i pohoršit, jelikož čtvrtá Ufa je zpět pouze o bodík. Metallurg zažívá poměrně úspěšnou sezonu, ačkoliv v průběhu ročníku měl problémy a nastala u něj krize. Magnitogorsk se může chlubit slušnou defenzívou, vždyť 132 obdržených branek je šesté nejnižší číslo v celé soutěži.

    Poslední zápasy Magnitogorsku:
    Viťaz – Magnitogorsk 1:2 sn.
    Čeljabinsk – Magnitogorsk 4:3 pr.
    Magnitogorsk – Jokerit 2:5
    Magnitogorsk – Nur-Sultan 3:2
    Magnotogorsk – Kazaň 3:0.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk:
    Nevydařená sezona ruského týmu se pomalu blíží ke svému konci. Něftěchimik totiž patří na chvost Východní konference, kde se "pere" o poslední místo s Kunlunem. Aktuálně má na svém kontě jen 35 bodů z 57 zápasů za 17 výher a 40 porážek (jedna za bod). Na Kunlun má pouze bodový náskok s výhodou zápasu navíc, ale to je pro Nižněkamsk jen slabá útěcha. Velkým problémem týmu je defenzíva, vždyť 209 inkasovaných branek je nejvíce v celé soutěži. A ani ve střílení gólů to není lepší, vždyť i přes slušnou potenci Libora Hudáčka je 127 vstřelených branek nejméně v Konferenci.

    Poslední zápasy Nižněkamsku:
    Chabarovsk – Nižněkamsk 3:0
    Chabarovsk – Nižněkamsk 1:2 pr.
    Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 pr.
    Omsk – Nižněkamsk 4:2
    Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu Kontinentální hokejové ligy. Ta se pomalu blíží ke konci své základní části a týmy už se pomalu připravují na těžké boje v play-off. To se zcela jistě nebude týkat Neftěchimiku Nižněkamsk, jenž bude chtít na letošní sezonu co nejdříve zapomenout. Předposlední tým Východní konference hostí na svém ledě Metallurg Magnitogorsk, který naopak ještě bojuje o druhé místo v této konferenci. Utkání startuje v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 48. Chajrullin


    Neftechimik Nižnekamsk: Ivannikov (Ozolin) – Osipov, Bryncev, Volgin, Semjonov, Abrosimov, Vorobjev, Puzanov – Linus Johansson, McMillan, Bikmullin – Galuzin, Enlund, Chajrullin – Šiksatdarov, Čiviljov, Chafizov – Poriadin, Bucajev, Šafigullin.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev, Martynov, Pašnin, Minulin, Dronov, Holm, Nikolajev – Beck, N. Kuljomin, Rasmussen – S. Mozjakin, S. Plotnikov, Košelev – A. Nestrašil, Čibisov, Karpov – Goldobin, Korobkin, Švyrjov.

    Rozhodca: Anton Lavrentěv, Ivan Fatejev – Ilnur Galimov, Danill Zacharov