NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | Toronto – Calgary 0:3 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Florida – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:3 (kon.) | Colorado – Vegas 0:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 2:6 (kon.)
koniec
New York Islanders
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Buffalo Sabres
cz Utorok 23.02.2021, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 1:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci NHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Islanders a Buffalem. Buly je naplánováno na 1:00 a my budeme u toho.
     
    New York Islanders

    New York je na tom lépe než jeho dnešní soupeř. Po sedmnácti duelech má na svém kontě devatenáct bodů, které znamenají pátou pozici ve Východní divizi. Islanders mají lepší defenzivu, jelikož inkasovali jednačtyřicet gólů, zatímco sami jich dali stejný počet. Newyorčané brali v posledních třech duelech dva body, když porazili jednou Buffalo. Poté však padli dvakrát na ledě Pittsburghu.

    Nejproduktivnější hráči:
    Mathew Barzal – 15 bodů (6+9)
    Anders Lee a Jordan Eberle – 10 bodů (7+3)
    Jean-Gabriel Pageau – 10 bodů (6+4)
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo patří mezi nejhorší týmy celé NHL. Po čtrnácti kolech má na svém kontě jen dvanáct bodů a nachází se na chvostu Východní divize. V těch inkasovalo třiačtyřicet branek, zatímco jich dalo třicet pět. V posledních třech zápasech braly šavle taktéž dva body, když v posledním zápase přehrály New Jersey. Předtím však dvakrát prohrály, když nestačily na Washington a Islanders.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jack Eichel – 13 bodů (2+11)
    Victor Olofsson – 12 bodů (6+6)
    Sam Reinhart – 10 bodů (5+5)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupí žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Varlamov (Schneider) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Komarov – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin, Jokiharju, Davidson – S. Reinhart (A), Eichel (C), Olofsson – Cozens, E. Staal, Hall – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Mittelstadt.

    Rozhodčí: South, O'Rourke – Sericolo, Baker.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    A dnešní utkání se nám právě rozjelo! Za favority by měli být považování domácí, jelikož hosté patří mezi ty vůbec nejhorší týmy současné NHL.
     
    00:48
    Jinak je ještě dobré si říct, kdo hraje v jakých dresech. Islanders hrají v modrooranžové kombinaci, zatímco Sabres zvolili bílomodrou kombinaci.
     
    01:10
    A to byla zajímavá možnost na domácí straně! Linus Ullmark vyrazil puk betonem jen před sebe, avšak Jordan Eberle ho nedokázal doklepnout do branky.
     
    01:53
    Semjon Varlamov pomohl spoluhráčům s rozehrávkou, avšak jinak nic většího nemusel řešit... Nyní se nám hra přerušila pro ofsajd Buffala.
     
    02:29
    Scott Mayfield bojoval o puk na útočné modré, jenže i on se dostal do ofsajdového postavení. Během několika vteřin je tak hra znovu přerušena.
     
    03:14
    V úvodních třech minutách se nám zatím nic moc zajímavého nestalo... Hra se odehrává především ve středním pásmu a ve hře obou týmů vidíme chyby.
     
    03:57
    První lajna domácího celku by měla být nebezpečná, což se snaží potvrzovat už od prvních minut. Linus Ullmark zapsal dva zákroky během chvilky.
     
    04:12
    Hosté nyní jen vyhodili po mantinelu, ovšem cestou se touše dotkl jeden z Islanders. Icing se proto nepíská a hostující hokejisté jdou bojovat o puk.
     
    04:45
    Buffalu se navíc povedlo vybojovat puk a od modré vypálil Brandon Davidson. Jeho střela však byla přizvednuta do ochranné sítě, hra je zase přerušena.
     
    05:11
    Casey Cizikas chtěl nahodit puk bekhendem před branku, ale trefil se jen za ní. Tam žádný z jeho spoluhráčů tečovat kotouč prostě a jednoduše nemohl.
     
    05:46
    New York je zatím o něco aktivnějším týmem, ovšem na úvodní branku dnešního duelu stále čekáme. Právě domácí však drží touš na svých holích.
     
    06:28
    Jenže po špatné přihrávce se Buffalo povedlo vyhodit puk do bezpečí. Tam si ho však do své moci vzali Ostrované, kteří musí rozjet akci z obranného pásma.
     
    07:13
    Taylor Hall si počkal na vrcholku kruhu, kam nakonec také přihrávku dostal. Vyslal slušnou ránu, avšak Semjon Varlamov měl na celou situaci dobrý výhled.
     
    07:44
    Střely na branku: 3 – 4!
     
    08:09
    Hostující hokejisté se pár desítek vteřin drží na kotouči, ale jsou s ním jen ve svém obranném pásmu. Nemohou se dostat do nějaké zajímavé šance.
     
    08:42
    Což se potvrdilo, a tak se snažili kombinovat pro změnu domácí. Ti měli velké problémy s udržením se v pásmu, což se jim navíc nakonec nepovedlo.
     
    09:14
    Ne, zatím nesledujeme nijak atraktivní utkání, lepší šance byla zatím k vidění jen jedna... Snad se nám úroveň duelu do dalších částí zlepší.
     
    09:57
    A v akci zase byla útočná formace domácího celku a dočkali jsme se střeli z pravé strany od mantinelu. Linus Ullmark máchl lapačkou a puk skončil mimo.
     
    10:28
    Komerční přestávka.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., hákování).
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:04
    Hostující hokejisté mají k dispozici zajímavou možnost na vstřelení první branky dnešního duelu. V utkání totiž vidíme úplně pevní přesilovou hru.
     
    11:41
    Avšak domácí hokejisté již podruhé touš vyhodili přes všechny čáry. Celá obranná čtyřka stihla vystřídat, a tak jsou na ledě úplně čerstvé síly.
     
    12:12
    A od Buffala to zatím není zrovna ideální početní výhoda. Na jejím začátku se sice držel v pásmu a kombinoval, ovšem nyní Islanders vyhazují bez potíží.
     
    12:45
    Scott Mayfield je na ledě!
     
    13:13
    Domácí hokejisté se ubránili prvnímu oslabení a nyní mohou sami zaútočit. Viděli jsme nahození od modré, ovšem s tím si gólman Sabres v pohodě poradil.
     
    13:55
    Islanders se sice ještě drželi v pásmu, ovšem sami se o něj nepřesnou přihrávkou připravili. Musí pro puk až ke svému gólmanovi a rozjet novou akci.
     
    14:29
    Semjon Varlamov musel být po delší době zase v pozoru. Po několika okamžicích se však jeho spoluhráči dostali k pupu a nechají oba týmy vystřídat.
     
    15:15
    Komerční přestávka.
     
    15:43
    Tobias Rieder vyzkoušel pozornost domácího gólmana, jenže ten měl před sebou hodně prostoru, nikdo mu neclonil. Přesto raději schoval puk pod lapačku.
     
    16:10
    Jack Eichel si najížděl do levého kruhu, ovšem ke střele z první se nakonec nedostal. To byla škoda, rozhodně by to pro kapitána hostí byla zajímavá šance.
     
    16:54
    Scott Mayfield nahodil puk podél mantinelu, ovšem tam přišla velmi rychlá ztráta.
     
    17:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    A hosté jdou v tomto utkání do vedení! Po krátké kombinaci vypálil od modré Henri Jokiharju. Do jeho rány sáhl mezi kruhy ještě CURTIS LAZAR, jehož teč šla přesně mezi betony gólmana. Asistence: Henri Jokiharju a Casey Mittelstadt.
    17:15 Curtis LAZAR - 0:1
     
    18:27
    Sabres dnes sice nejsou favority, ale vidíme zatím hodně vyrovnané utkání, které nám moc zábavy nepřináší. Snad se podívaná do dalších třetin zlepší.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:25
    Do první sirény nám chybí několik sekund a vypadá to, že do kabin půjdou ve vedení hosté. Ti se prosadili před chvilkou, a to díky povedené teči Lazara.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první perioda, po které budou spokojenější hosté, kteří vedou o jednu branku. První část nám moc zábavy nenabídla, a tak v souhrnu zmíníme jen gól. Henri Jokiharju nahazoval puk od modré a tečí nedal gólmanovi šanci na zákrok Curtis Lazar.

    Další třetina začne přibližně v 1:59.
    Buffalo vede po první třetině o jednu branku
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 3 – 12
    Přesilové hry: 0/0 – 0/1
    Trestné minuty: 2 – 0
    Vhazování: 47% – 53%
    Zblokované střely: 6 – 3
    Hity: 7 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    A už se nám rozjela i druhá perioda dnešního utkání, dočkáme se více branek? To se dozvíme s první akcí přispěchali velmi rychle domácí hráči.
     
    20:52
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Mathew Barzal – 2 min., podrážení).
     
    21:09
    Hostující hokejisté mají k dispozici druhou přesilovou hru, zatímco oni ještě nehráli ani jedno oslabení. Povede se Buffalu v druhé příležitosti lépe?
     
    21:47
    Zatím to vypadá, že ano, jelikož Sabres jsou usazeni v útočném pásmu a domácí nemohou vystřídat. To se jim však po dalekém vyhození nejspíše povede.
     
    22:15
    A jestli se jim to nepovedlo napoprvé, pak napodruhé rozhodně ano. Islanders se zatím brání bez větších potíží své druhé oslabení v utkání.
     
    22:52
    Mathew Barzal je na ledě!
     
    23:13
    Curtis Lazar se spoluhráčem vybojovali kotouč v útočném pásmu a následovalo nahození z pravého kruhu. To však nemířilo mezi tři tyče.
     
    23:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po čtyřech odehraných minutách je srovnáno! Linus Ullmark chtěl pomoci spoluhráčům s rozehrávkou, ale nedostal puk do středního pásma. Následné nahození si před ním ještě sklepl ANDERS LEE, jenž bekhendovým zakončením dostal puk po ledě k tyči. Asistence: Jordan Eberle a Ryan Pulock.
    23:56 Anders LEE - 1:1
     
    24:59
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Sam Reinhart – 2 min., hákování).
     
    25:11
    Tak i domácí hokejisté si mohou zahrát první přesilovou hru v tomto utkání, zatím se museli jen dvakrát bránit. Povedou si lépe než jejich dnešní soupeři?
     
    25:43
    Zatím to tak úplně nevypadá, jelikož Buffalo vyhazuje jeden kotouč za druhým až za záda Varlamova. Až nyní se domácí dostali do útočného pásma.
     
    26:18
    Ne, od Ostrovanů to zatím není povedená početní výhoda, přitom hráče na to rozhodně mají... Vypadá to, že se hostující hokejisté dokáží ubránit.
     
    26:59
    Sam Reinhart je na ledě!
     
    27:03
    Brock Nelson byl sice atakován mezi kruhy, přesto se snažil tečovat letící kotouč směrem na gólmana. Teč se mu sice povedlo, ale puk skončil mimo.
     
    27:46
    Nyní se Islanders drží na puku v útočném pásmu, a to v mnohem lepší kombinaci než v přesilové hře. Buffalo však nakonec dostali puk do bezpečí.
     
    29:02
    Už nějakou dobu se nám hraje bez přerušení, což se nezměnilo ani nyní. Semjon Varlamov vyrazil střelu z kruhu do rohu a hráči nyní o puk bojují.
     
    29:48
    Komerční přestávka.
     
    30:15
    Před komerční přestávkou se hrálo celkem dlouho bez přerušení, a tak se dá druhá komerčka očekávat každou chvilkou. Stane se do té doby něco?
     
    30:59
    Taylor Hall pomohl obraně, avšak stihl se tam vrátit naprosto včas, takže defenziv hostů neměla potíže. Naopak se Buffalo může dostat do ofenzivy.
     
    31:32
    I když ta netrvala nijak dlouho... Nadále však vidíme časté chyby na obou stranách... Sice jsme se dočkali zatím dvou branek, avšak to není moc.
     
    32:14
    Komerční přestávka.
     
    32:42
    Už to vypadalo, že by Ryan Pulock mohl udržet kotouč na útočné modré, avšak ten nakonec pásmo opustil. Stejně tak musí učinit i domácí hráči.
     
    33:07
    Islanders aktivně napadali v útočném pásmu, ovšem nedočkali se zisku touše. Znovu se nám však do hry vkrádají hodně časté nepřesnosti.
     
    33:59
    Šavle se nám po delší době dostaly do útočného pásma, avšak domácí Semjon Varlamov zasáhl proti střele, kterou vlastně ani pořádně neviděl.
     
    34:09
    Je za námi nejspíše i poslední komerční přestávka této třetiny. Následovalo vhazování a rána od modré v podání beka hostí, domácí gólman znovu chytá.
     
    34:43
    A během chvilky je hra přerušena znovu. Oliver Wahlstrom si sjel na vrcholek kruhu a vyslal zajímavou střelu. Ta však byla sražena do ochranné sítě.
     
    35:05
    Hra se nám v posledních okamžicích stěhuje z jedné strany na druhou. Anthony Beauvillier měl obrovskou možnost, když mu Oliver Wahlstrom naservíroval puk zpoza branky, avšak Linus Ullmark předvedl skvělý zákrok ramenem!
     
    36:07
    Už i prostřední část dnešního duelu se nám blíží pomalu ale jistě ke svému konci. Stav je již nějakou dobu vyrovnaný, dočkáme se ještě v této části branky?
     
    36:51
    Matt Martin zastavil kotouč ve středním pásmu a několika rychlými kroky se dostal až do toho útočného, kde nakonec vybojoval alespoň vhazování.
     
    37:14
    Jean-Gabriel Pageau podržel puk v útočném pásmu, jenže Islanders se tam nijak dlouho neudrželi. Buffalo navíc vyhodilo tak, aby z toho nebyl icing.
     
    37:55
    A už jen dvě minuty nám zbývají do konce třetiny! Domácí hokejisté působí v posledních minutách mnohem aktivněji, ale stačilo to zatím jen na srovnání.
     
    38:26
    Jeden z domácích už toho měl celkem dost, přesto do toho ještě kopnul a zavezl puk do pásma. Linus Ullmark si však připsal celkem lehký zákrok.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    39:32
    Hra se nám ještě jednou přerušila... Tentokrát za to mohl ofsajd domácího celku, a tak se bude vhazovat na obranné modré hostujícího mančaftu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního utkání, po kterých je stav vyrovnaný 1:1, a tak o všem bude nejspíše rozhodovat poslední třetina. O vyrovnání stavu se po čtyřech minutách hry postaral kapitán domácích – Anders Lee, jenž zastavil kotouč a bekhendem poslal puk po ledě k pravé tyči.

    Další třetina začne přibližně v 2:50.
    Po druhé třetině je stav nerozhodný 1:1!
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 11 – 19
    Přesilové hry: 0/1 – 0/2
    Trestné minuty: 4 – 2
    Vhazování: 55% – 45%
    Zblokované střely: 9 – 7
    Hity: 13 – 10
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    A už se zase hraje! Zatím jsme viděli jen dvě branky, zlepší se to v této periodě? To se brzy dozvíme!
     
    40:47
    Domácí hokejisté drží kotouč za svou brankou, avšak zatím mají problémy s přechodem středního pásma. Poté stačila jedna rychlá přihrávka a bylo to.
     
    41:21
    Ryan Pulock byl napadán soupeřem na modré, přesto stihl odevzdat puk svému spoluhráči. Linus Ullmark nemusel řešit nějakou ošemetnější situaci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:08
    Zatím se nám v druhé třetině nepřerušilo a s odpovědi chtějí přijít také hostující hokejisté. Ti kombinují, ale nebezpečnou šanci si nevytvořili.
     
    43:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po třech minutách, ve kterých se ani jednou nepřerušilo, se trefují domácí hokejisté! MATT MARTIN se opřel do puku mezi kruhy a prosadil se střelou na přední tyč. Asistence: Andy Greene a Casey Cizikas.
    43:01 Matt MARTIN - 2:1
     
    43:46
    Každopádně hostující hokejisté mají ještě mnoho času na srovnání stavu, či jeho otočení. Budou se však muset zlepši v přechodu do útoku a v kombinaci.
     
    44:21
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Anders Lee – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:53
    Právě toto je zajímavá možnost pro hosty na skórování, jenže dnes se jim v početních výhodách úplně nedaří. Nyní však mají velmi slušný tlak v pásmu.
     
    45:28
    A mohlo být zase srovnáno! Jack Eichel to zkusil z levého kruhu a jeho střelu gólman vyrazil jen vedle sebe, Sam Reinhart nedokázal puk sklepnout.
     
    45:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže nyní srovnáno už doopravdy je! Střelu od modré vyrazil Semjon Varlamov jen nad sebe, kde se skvěle pohyboval SAM REINHART, jenž na hranici vysoké hole dostal puk do sítě! Asistence: Victor Olofsson a Rasmus Dahlin.
    45:48 Sam REINHART - 2:2
     
    46:19
    Komerční přestávka.
     
    46:43
    Poslední perioda je zatím asi tou nejzajímavější a už jsme se dočkali dvou branek. Stav je však znovu srovnaný, kdo dnes nakonec odejde jako vítěz?
     
    47:26
    Linus Ullmark je v posledních okamžicích ve větší permanenci než jeho kolega na druhé straně. Střelu z mezikruží ale ustál tentokrát skvěle.
     
    48:03
    Noah Dobson měl spoustu prostoru na modré, jenže tam nedokázal zastavit kotouč. Hosté se proto hnali do rychlé protiakce, ale zakončení zamezil sok.
     
    48:43
    Oliver Wahlstrom a jeden ze soupeřů se dostali po přerušení do menšího konfliktu, kdy domácímu hráči upadla helma. Vylučovat se však nebude.
     
    49:08
    Hostující útočník sebral kotouč ve středním pásmu a zkusil vyslat ránu od modré. Ta sice byla slušná, ovšem Semjon Varlamov zasáhl pravým betonem.
     
    49:50
    Dobrý forčeking v podání domácích přinesl zisk kotouče na útočné modré. Jean-Gabriel Pageau následně mohl vypálit, avšak jeho rána mířilo mimo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:28
    Střely na branku: 20 – 27!
     
    51:06
    Hra se nám přelévá z jedné strany na druhou, avšak nyní nevidíme žádné nebezpečnější možnosti... Je možné, že se dnes dočkáme i prodloužení.
     
    51:43
    Linus Ullmark pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, jenže hosté nyní musí bojovat o puk v obraně, jelikož domácí hráči předvedli dobré napadání.
     
    52:14
    Hra se nám v posledních momentech hodně často přerušuje. Nyní za to mohl velmi těsný ofsajd domácích, když bek už kotouč nestihl na modré.
     
    52:56
    Těsné souboje probíhaly v obranném pásmu Ostrovanů a vítězně z nich nakonec vzešli hosté. Ti už však byli také unavení, a tak prchli na střídačku.
     
    53:25
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Riley Sheahan – 2 min., podrážení).
     
    54:00
    Domácí hokejisté se drží v pásmu a kombinují. Buffalu se vůbec nedaří vyhodit kotouč!
     
    54:38
    Jenže nyní se mu to konečně povedlo a unavená čtyřka může jít vystřídat. To byly hodně horké chvilky pro obranu hostujících hokejistů...
     
    55:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže přesilová hra je nakonec využita a domácí jdou znovu do vedení! Oliver Wahlstrom vypálil z vrcholku kruhu a Linus Ullmark vyrazil puk betonem před sebe. Tam byl aktivní JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž z jedničky doklepl puk do sítě. Asistence: Oliver Wahlstrom a Nick Leddy.
    55:08 Jean-Gabriel PAGEAU - 3:2
     
    56:05
    Tak s hostujícími hokejisty to nyní nevypadá zrovna ideálně, jelikož čtyři minuty před koncem prohrávají! Budou muset napnout své síly do útoku.
     
    56:42
    To se však může stát, že budou vznikat okna v obraně Buffala. Newyorčané navíc drží puk na svých hokejkách a snaží se v pohodě dohrát zápas.
     
    57:19
    Jenže nyní přišlo celkem zbytečné nahození od modré a ztráta kotouče v podání New Yorku... Šavle mohou vystřídat a rozjet novou útočnou akci.
     
    57:49
    Hosté se drží v pásmu, ovšem Ostrované ukázkově napadali, a tak svému soupeři nenechali ani centimetr prostoru, načež vyhodili mimo nebezpečí.
     
    58:12
    Domácí mohli definitivně rozhodnout o svém vítězství! Jeden z hráčů Islanders ujel obraně, položil si gólmana, jenže nepřekonal jeho beton!
     
    58:38
    Linus Ullmark upaluje na střídačku!
     
    59:06
    Jack Eichel posunul kotouč po ledě před branku, kde našel hokejku svého spoluhráče. Ten se zkoušel prosadit po otočce, ovšem tento pokus byl zblokován.
     
    59:34
    Oddechový čas pro domácí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí hokejisté nakonec potvrzují roli favorita v tomto utkání vítězí těsně o jednu branku! Islanders se trefili už po třech minutách, a to zásluhou Matta Martina. trvalo to však jen chvilku a Buffalo srovnalo, povedenou tečí se v přesiolvé hře prosadil Sam Reinhart. Poslední slovo však měl New York v početní výhodě, když puk do branky dorazil Jean-Gabriel Pageau. Hosté to ještě zkusili bez gólmana, ale kýženého srovnání se nedočkali.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 23 – 36
    Přesilové hry: 1/2 – 1/3
    Trestné minuty: 6 – 4
    Vhazování: 54% – 46%
    Zblokované střely: 11 – 9
    Hity: 21 – 14
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Semjon Varlamov (NYI) – 34 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,4%, odchytal 59:44..

    Linus Ullmark (BUF) – 20 zákroků, 3 OG, úspěšnost 87,0%, odchytal 58:23.
     
    Česká a slovenská stopa:

    Do utkání nenastoupil český ani slovenský hokejista.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:33:22)

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 24. Lee (Eberle, Pulock), 44. M. Martin (A. Greene, Cizikas), 56. Pageau (Wahlstrom, Leddy) – 18. Lazar (Jokiharju, Mittelstadt), 46. S. Reinhart (Olofsson, Dahlin)


    New York Islanders: Varlamov (Schneider) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Komarov – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin, Jokiharju, Davidson – S. Reinhart (A), Eichel (C), Olofsson – Cozens, E. Staal, Hall – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Mittelstadt.

    Rozhodca: South, O'Rourke – Sericolo, Baker