NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | Toronto – Calgary 0:3 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Florida – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:3 (kon.) | Colorado – Vegas 0:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 2:6 (kon.)
koniec
New York Islanders
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Buffalo Sabres
cz Utorok 23.02.2021, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Partner:
    55:08 Jean-Gabriel PAGEAU - 3:2
     
    55:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže přesilová hra je nakonec využita a domácí jdou znovu do vedení! Oliver Wahlstrom vypálil z vrcholku kruhu a Linus Ullmark vyrazil puk betonem před sebe. Tam byl aktivní JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž z jedničky doklepl puk do sítě. Asistence: Oliver Wahlstrom a Nick Leddy.
    45:48 Sam REINHART - 2:2
     
    45:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže nyní srovnáno už doopravdy je! Střelu od modré vyrazil Semjon Varlamov jen nad sebe, kde se skvěle pohyboval SAM REINHART, jenž na hranici vysoké hole dostal puk do sítě! Asistence: Victor Olofsson a Rasmus Dahlin.
    43:01 Matt MARTIN - 2:1
     
    43:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po třech minutách, ve kterých se ani jednou nepřerušilo, se trefují domácí hokejisté! MATT MARTIN se opřel do puku mezi kruhy a prosadil se střelou na přední tyč. Asistence: Andy Greene a Casey Cizikas.
    23:56 Anders LEE - 1:1
     
    23:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po čtyřech odehraných minutách je srovnáno! Linus Ullmark chtěl pomoci spoluhráčům s rozehrávkou, ale nedostal puk do středního pásma. Následné nahození si před ním ještě sklepl ANDERS LEE, jenž bekhendovým zakončením dostal puk po ledě k tyči. Asistence: Jordan Eberle a Ryan Pulock.
    17:15 Curtis LAZAR - 0:1
     
    17:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    A hosté jdou v tomto utkání do vedení! Po krátké kombinaci vypálil od modré Henri Jokiharju. Do jeho rány sáhl mezi kruhy ještě CURTIS LAZAR, jehož teč šla přesně mezi betony gólmana. Asistence: Henri Jokiharju a Casey Mittelstadt.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 24. Lee (Eberle, Pulock), 44. M. Martin (A. Greene, Cizikas), 56. Pageau (Wahlstrom, Leddy) – 18. Lazar (Jokiharju, Mittelstadt), 46. S. Reinhart (Olofsson, Dahlin)


    New York Islanders: Varlamov (Schneider) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Komarov – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin, Jokiharju, Davidson – S. Reinhart (A), Eichel (C), Olofsson – Cozens, E. Staal, Hall – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Mittelstadt.

    Rozhodca: South, O'Rourke – Sericolo, Baker