Plzeň – Liberec 4:3 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Streda 24.02.2021, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Martin LANG - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň.
    Autorem vítězné branky je MARTIN LANG.
    48:52 Peter ČEREŠŇÁK - 3:3
     
    48:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Podobně jako Plzeň ve druhé třetině teď zbytečně zariskovali v rozehrávce Severočeši. Knot přišel o kotouč, Michnáč vybídl k ráně z pravé straně Roba, který ještě Kváču nepropálil. Ale o pár sekund později zůstal volný na levé straně PETER ČEREŠŇÁK, který už dokázal libereckého gólmana překonal střelou zápěstím. Asistence: Luboš Rob a Albert Michnáč.
    34:39 Radovan PAVLÍK - 2:3
     
    34:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic Liberec střílí třetí gól a znovu vede! Plzeň znovu nedokázala rozehrát z vlastního obranného pásma a Bílí Tygři opět trestají. Jelínek posunul puk před branku na volného RADOVANA PAVLÍKA, který měl čas zpracovat si kotouč a tvrdou ranou ho propasíroval mezi Frodlovy betony. Asistence: Petr Jelínek.
    24:54 Jan EBERLE - 2:2
     
    24:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vedení Liberce trvalo jen 31 sekund! Navrátilec do plzeňské sestavy JAN EBERLE táhl akci Škody po levé straně a z kruhu pro vhazování propálil Kváču teploměrem ranou k bližší tyči. Bez asistence.
    24:23 Michal BULÍŘ - 1:2
     
    24:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Západočeši se po zisku kotouče v obranném pásmu nedokázali osvobodit a Bílí Tygři je trestají druhým gólem! Rosandić napálil od modré čáry puk na branku a mimo dosah Frodla tečoval kotouč dobře stojící MICHAL BULÍŘ! Asistence: Mislav Rosandić a Adam Musil.
    13:47 Dávid GRÍGER - 1:1
     
    13:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovku a srovnávají! Nádherná souhra, Vlach střílenou přihrávkou vybídl před brankou stojícího DÁVIDA GRÍGERA, který tečoval kotouč pod horní tyč. Frodl byl bez šance. Asistence: Jaroslav Vlach a Mislav Rosandić.
    03:19 Pavel MUSIL - 1:0
     
    03:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tento gól si jeden z nejlepších gólmanů extraligy Petr Kváča za rámeček nedá. PAVEL MUSIL se protáhl podél pravého mantinelu, neměl komu nahrát, a tak z ostrého úhlu vypálil zápěstím. Zamířil pod horní tyčku a překvapivě propálil Kváču, Plzeň se tak brzy dostává do vedení. Asistence: Filip Suchý.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 4. P. Musil (Suchý), 25. Eberle, 49. Čerešňák (Rob, Michnáč), rozh. náj. M. Lang – 14. Gríger (J. Vlach, Rosandić), 25. Bulíř (Rosandić, A. Musil), 35. R. Pavlík (P. Jelínek)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Albert Michnáč (PLZ)
    0:0   Radan Lenc (LIB)
    2. séria:
    0:0   Petr Kodýtek (PLZ)
    0:0   Michal Birner (LIB)
    3. séria:
    0:0   Jakub Pour (PLZ)
    0:0   Dávid Gríger (LIB)
    4. séria:
    1:0   Martin Lang (PLZ)
    1:0   Michal Bulíř (LIB)
    5. séria:
    2:0   Pavel Musil (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Kvasnička, Čerešňák (C), Budík, Jiříček, Houdek, L. Kaňák – Pour, Suchý, P. Musil – Kantner, Kodýtek (A), Eberle – M. Lang, Kracík (A), Dočekal – Michnáč, Přikryl, Rob.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek – Birner (A), Gríger, Lenc – Rychlovský, Bulíř, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Průžek.

    Rozhodca: Kika, Mrkva – Klouček, Lederer