Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 7:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 1:4 (kon.)
Litoměřice – Slavia 7:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 5:1 (kon.) | Jihlava – Třebíč 4:3 (3:2 po s.n.)
Kolín – Poruba 2011 5:4 (3:2 po s.n.) | Kladno – Ústí n/L 9:2 (kon.) | Šumperk – Sokolov 0:5 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
7:4 (2:1, 3:2, 2:1)
HC Slavia Praha
cz Streda 24.02.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance Liga (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím vás u dohrávky 10. kola hokejové Chance ligy. Kalich Arena v rámci něho bude hostit duel dvou tabulkových konkurentů, domácího HC Stadionu Litoměřice a hostů HC Slavia Praha, přičemž oběma jde o každý bod před nastávajícím play-off.
     
    Litoměřičtí jsou na tom v současnosti o něco málo lépe. V tabulce jim náleží osmé místo se 47 body a poslednímu utkání s Jihlavou předcházelo šest výher v řadě. Naproti tomu na Vysočině schytali kališníci kanára a s prázdnou se vraceli zpět na sever Čech. Na svém vítězném tažení si Stadion poradil nejprve v trojici domácích klání s Kadaní, Frýdkem-Místkem a Havířovem. Následně vyjel ven do Kolína a na Slavii, přičemž oba týmy porazil shodně 4:2. Poslední vítězství si Litoměřičtí připsali znovu doma, a to proti Porubě, kterou sfoukli výsledkem 3:0.
     
    Slavia už více jak měsíc nastupuje pod novým trenérem Milošem Říhou. Ten se sice uvedl výhrou nad Havířovem, ovšem Pražané se nemohou dostat k delší vítězné sérii. V podstatě až v posledních dvou kolech zvládli dvakrát v řadě zvítězit, v obou případech ale proti týmům ze spodních pater tabulky, Kolínu a Kadani. I tak ale na svého soupeře z Litoměřic ztrácí pouhý bod a v tabulce dvě pozice.
     
    V ofenzivě se litoměřický tým může spolehnout především na Matěje Berana. Ten se už dlouhou dobu drží na samé špičce tabulky bodování celé Chance ligy. Na kontě má 41 kanadských bodů, rozdělených mezi třináct gólových tref a 28 nahrávek. Krok s ním drží Patrik Miškář, který je v rámci ligového bodování na třetím místě. Sumář jeho bodů čítá sedmnáct gólů a 21 nahrávek, čímž se drží na pozici nejlepšího střelce Stadionu. Brankoviště Litoměřic povětšinou hájí Tomáš Král, který se mezi tři tyče postavil v 24 kláních s úspěšností 89,55 %. Druhým na pásce je Adam Beran, na něhož zbylo sedm zápasů, přičemž jeho úspěšnost se zastavila na 89,41 %.
     
    To sešívané bodově táhne trojice hráčů. Na samém čele bodování se sluní Filip Vlček, k čemuž mu stačilo 25 kanadských bodů složených z osmi gólů a sedmnácti nahrávek. V pořadí druhým, avšak v množství gólů prvním, je Petr Kafka, který do branek soupeřů dopravil patnáct kotoučů, navíc sedmkrát se na gólu podílel. Naprosto zrcadlovou bilanci gólů a asistencí má oproti Kafkovi Filip Kuťák, tedy taktéž s 22 body na kontě. Gólmanem číslo jedna v sestavě sešívaných je Martin Michajlov, a to díky odchytaným 25 zápasům s úspěšností 91,74 %. Záda mu kryje mladý Roman Málek, který hájil slávistickou svatyni v sedmi utkáních s úspěšností 85,80 %.
     
    Předchozí vzájemné klání obou týmů:

    6. 2., 27. kolo: HC Slavia Praha – HC Stadion Litoměřice 2:4
    Branky a nahrávky:
    27. Kafka (Jaroslav Brož, Vlček), 60. Kružík (Vlček) – 5. Procházka (Jebavý), 7. M. Beran (Miškář, Urban), 22. Konečný (Výtisk, Válek), 60. T. Svoboda.
    Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1.
    Střely na branku: 34:33. Zblokované střely: 20:9.
    Vhazování: 35:37. Po třetinách: 0:2, 1:1, 1:1.

    Sestava Slavie: Málek – Barák, Sedlák, Jeřábek, Buchta, Veber, J. Říha, T. Duda – Kuťák, Vampola (C), Šmerha – Kafka, Poletín, Kružík – M. Ondráček (A), Pšenička, Vlček – Tomica, Šteiner, Jaroslav Brož.

    Sestava Litoměřic: Tomáš Král – Marcel, Baláž, Kremláček, Háva, Jebavý (A), Špaček, Výtisk (C) – M. Beran, Miškář (A), T. Svoboda – Procházka, Válek, M. Kadlec – Konečný, Urban, P. Svoboda – Jindra, M. Havelka, Berka.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – Válek, T. Svoboda, M. Kadlec – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Jícha, Moravec, Jánský – Konečný, Urban, Pajer.

    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Barák, Sedlák, Jeřábek, Buchta, D. Krejčí, J. Novák (C), Veber – Vlček, Vampola (A), Šmerha – Kafka, Jaroslav Bednář (A), Kuťák – M. Ondráček, Poletín, Kružík – Pšenička, Šteiner, Jaroslav Brož.

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Coubal, Kokrment..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    První buly získali domácí hokejisté. Po Balážově posunutí kotouče se vydali dopředu. Sešívaní se ale v prostoru před Michajlovem celkem snadno zmocnili puku.
     
    00:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To bylo rychlé! Odražený puk od gólmana Slavie převzal jako první JAN HOLÝ, který ho ihned od bližší tyče poslal za záda Martina Michajlova. Bez asistence.
    00:58 Jan HOLÝ - 1:0
     
    02:09
    Pozornost Martina Michajlova vyzkoušel Tomáš Urban, a to střelou od modré čáry. Strážce svatyně Pražanů ovšem tentokrát zůstal ve střehu a puk u sebe přidržel.
     
    02:50
    Petr Vampola zvládl ujet Janu Výtiskovi a vydal se na modrou. Z vrcholu posléze poslal puk na Krále. Rána ale nebyla příliš razantní a litoměřický gólman ji celkem snadno vyrazil.
     
    03:49
    Martin Procházka se utrhl podél levého mantinelu. V útočném pásmu se mu ale do cesty tělem postavil Václav Veber.
     
    05:17
    Po přihrávce od mantinelu na střed vypálil Tomáš Pšenička. Puk ale zvedl příliš vysoko, ten se odrazil o plexisklo za brankou Krále.
     
    06:26
    Filip Vlček zvládl přetahovanou s Lukášem Pajerem. Ke střele se ale už nedostal, naopak kališníci přenesli hru na opačný konec ledové plochy.
     
    07:05
    Kuťákovo nahození do volného prostoru se snažil uklidit Ondřej Baláž. I tak se ale pokusil puk k pravé tyči prostrčit Jaroslav Bednář, který byl ale faulovaný.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Tomáš Svoboda – 2 min., sekání).
     
    08:08
    Jan Holý vyhodil puk dopředu k Martinu Michajlovovi. Vepředu stál Jakub Konečný, střelu ale nevybojoval. Naproti tomu Slavia se dokázala postupně vrátit zpět.
     
    09:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovku a vrací se do hry! Z levého kruhu vymetl pavouky v Králově síti přesnou ranou JAROSLAV BEDNÁŘ. Jeho střela totiž zaplula přesně do volné skuliny u tyče litoměřické branky. Asistence: Petr Kafka a Jan Novák.
    09:13 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:1
     
    11:06
    Litoměřičtí se snaží maximálně vyblokovat prostor před Tomášem Králem, neboť Slavia se stahuje blízko k němu. Skončilo to ale postavením útočícího hráče v brankovišti a vhazováním ve středním pásmu.
     
    11:48
    Domácí se dostali do útočného pásma a snaží si přihrávat po jeho obvodu. Z velké vzdálenosti se ale ke střele dostat nedokázali.
     
    12:43
    Kremláčkovo nahození doklouzalo až k Michajlovovi. Toho Slavia využila k návratu k Tomášovi Královi. Nic z této šance ale nevytěžila.
     
    14:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Výstavní gól LUKÁŠE PAJERA! Mladý litoměřický forvard dostal nabito díky přihrávce přes střední pásmo. Sám si to po levé straně šinul před Michajlova a z levého kruhu tvrdě poslal kotouč do sítě. Asistence: Jakub Konečný a Patrik Marcel.
    14:06 Lukáš PAJER - 2:1
     
    15:06
    Rozjetý Petr Vampola obral ve středním pásmu kališníky o kotouč a vydal se směrem ke Králově brance. Puk poslal dozadu na Tomáše Šmerhu, který nelenil a rychle vystřelil. Tomáš Král ale zvládl vyrazit.
     
    15:56
    Petr Moravec zvládl prokličkovat přes tři hráče Slavie. Z levé strany se následně dostal ke střele, avšak tu mu obránci Pražanů ihned zblokovali.
     
    16:31
    Pokus Stadionu o průnik do útočného pásma zastavili sudí kvůli ofsajdu.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Buchta – 2 min., krosček).
     
    17:06
    I v oslabení se vydal Petr Vampola do šance. Tentokrát ale nedokázal přejít přes modrou, puku se chopili domácí a přejeli k brance Michajlova.
     
    17:56
    Záhy se ale kališníci museli vrátit zpět ke Královi a rozehrávat nanovo. Celá jejich snaha ale dospěla k vyhození puku na zakázané uvolnění.
     
    18:33
    Z pravé strany se dostal k zakončení Matěj Beran. Před ním ale stála dvojice hráčů v sešívaném a gólman Michajlov. Litoměřický forvard tak vyslal přízemní střelu, se kterou si ale brankář Slavie dokázal poradit.
     
    18:56
    Hosté v plném počtu.
     
    19:24
    Ondřej Baláž ukořistil puk ve středním pásmu a rychle ho naservíroval svým spoluhráčům do pásma útočného.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda dnešního utkání je u konce. Stadion se dostal jako první do vedení hned zkraje zásluhou Jana Holého. Slavia se ale vrátila do hry, když Jaroslav Bednář přesnou trefou zleva využil přesilovku. Jsou to ale domácí, kteří do druhé fáze zápasu budou vstupovat s mírným náskokem, a to díky Lukášovi Pajerovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Těsně před brankou se pokusil opřít do puku Martin Kadlec. Kotouč mu ale sjel pod hokejkou a zmocnili se ho sešívaní.
     
    20:49
    Jan Výtisk si nejdříve obhodil dva bránící hráče Slavie a pokusil se o střelu. Ti stejní obránci pražského týmu ho ale nakonec o puk obrali a zahájili protiakci sešívaných.
     
    22:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení! Z levé strany poslal puk přímo před branku Peter Jánský. Kotouče se zmocnil PETR MORAVEC, který z hranice brankoviště prostrčil puk k levé tyči branky Martina Michajlova. Asistence: Peter Jánský a Patrik Miškář.
    22:00 Petr MORAVEC - 3:1
     
    22:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V rychlém sledu přichází čtvrtý gól Litoměřic! TOMÁŠ URBAN přijal přihrávku od rozjetého Konečného a vydal se proti brance Michajlova. Krátce nato poslal puk k jeho pravé tyči. Asistence: Jakub Konečný a Patrik Marcel.
    22:58 Tomáš URBAN - 4:1
     
    23:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Výtisk – 2 min., hákování).
     
    24:23
    Slavia se zatím zvládá držet před Tomášem Králem. Přímo na litoměřického gólmana ale zatím letěla jediná střela, kterou navíc zvládl pokrýt.
     
    24:59
    Sedlákova dělovka od modré se odrazila o mantinel vedle pravé tyče svatyně Tomáše Krále. Souhra sešívaných v útoku ale pokračuje i nadále.
     
    25:43
    V posledních vteřinách oslabení se k puku dostal Tomáš Svoboda a chystal se k rozjetí proti Michajlovovi. Celkem rychle mu ale puk vypíchl Šmerha.
     
    25:52
    Domácí v plném počtu.
     
    26:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia snižuje! Prokličkovat středem pole se podařilo FILIPU KUŤÁKOVI, který se následně osamostatnil a z mezikruží uklidil kotouč přesně do Královy svatyně. Asistence: Jaroslav Bednář a Václav Veber.
    26:08 Filip KUŤÁK - 4:2
     
    27:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Šmerha – 2 min., hákování).
     
    27:19
    Hned zkraje dalšího oslabení vyhodili sešívaní puk ke Královi. Ten ho zastavil hokejkou a zpracoval ho pro své spoluhráče.
     
    28:35
    Křižnou Miškářovu přihrávku převzal Martin Procházka, který po krátkém zpracování vystřelil na Michajlova. Gólman Slavie ale zvládl puk ramenem vytěsnit.
     
    29:00
    Od modré poslal střelu po zemi Jan Holý. Puk ale neletěl příliš rychle a Michajlov ho u ledu přikryl lapačkou.
     
    29:11
    Hosté v plném počtu.
     
    29:34
    Jaroslav Bednář s Tomášem Šmerhou se nebezpečně přibližují k litoměřické brance. Královi ale vypomohlo vícero hráčů v barvách Stadionu, čímž zvládl kotouč pokrýt.
     
    29:50
    Po přihrávce z mezikruží od Martina Kadlece se k zakončení dostal Vladimír Kremláček. Puk ale z hranice brankoviště neprocedil přes betony Michajlova.
     
    30:51
    Filip Vlček ve vzduchu srazil litoměřické nahození kotouče do útočného pásma. Hůl ale zvedl příliš vysoko, na což reagovali sudí přerušením hry.
     
    31:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kalich Arenou zní pátá, PATRIK MIŠKÁŘ si připisuje přesný zásah do branky Michajlova! A to když dokázal v mezikruží přijmout přihrávku od levého mantinelu, trochu si sjel dopředu k tyči a odsud propasíroval kotouč za záda gólmana sešívaných! Asistence: Matěj Beran a Martin Procházka.
    31:30 Patrik MIŠKÁŘ - 5:2
     
    33:28
    Jakub Konečný prokličkoval do mezikruží, odkud se pokusil nasměrovat puk na branku! Před něj se ale postavil Michal Poletín, který zapracoval hokejkou a poslal puk do ochranné sítě nad brankou Michajlova.
     
    33:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané gólově odpovídají! MARTIN ONDRÁČEK převzal přihrávku zezadu od Kružíka a vydal se ke Královi. Litoměřického gólmana si zvládl položit, načež umístil puk do zcela odkryté klece Stadionu. Asistence: Daniel Kružík a Daniel Krejčí.
    33:45 Martin ONDRÁČEK - 5:3
     
    35:08
    Sešívaní vybojovali puk z těžkého souboje na přechodu z jejich obranného pásma. Díky tomu se postupně probojovali až ke Královi. Přímo na něj ale nedokázali vyslat střelu.
     
    36:09
    Tomáš Šmerha zbystřil zrak na volný kotouč a vydal se pro něj. S pukem na holi se následně rozjel proti Královi. Sám ale k němu nepřijel, neboť poslal puk doleva na Nováka. Akce sešívaných i tak ovšem pokračovala, musel ji uhasit až litoměřický gólman.
     
    37:21
    Akci domácích zastavili sešívaní ve středním pásmu. Konkrétně puku se zmocnil Michal Poletín, který jej posléze vrátil zpět před Krále.
     
    38:22
    Pod velkým úhlem napřáhl kotouč na Michajlova Matěj Beran. Brankář Slavie ale včas reagoval svým ramenem, kterým puk vyrazil k mantinelu.
     
    38:45
    Znovu Martin Michajlov. Tentokrát zastavil kotouč po vhazování, ke kterému si najížděl Tomáš Urban.
     
    39:16
    V posledních vteřinách jsou domácí aktivnější. Z toho také pramení střela Tomáše Urbana z mezikruží. Michajlov ale zvládl puk udržet u těla.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina už poznala svůj konec. Stejně jako první přinesla větší množství střeleckých pokusů, také stejně jako v první se o něco málo lépe dařilo více domácímu týmu. Stadion tak před závěrečnou periodou navýšil náskok na dva góly.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Ve třetí třetině se úvodního buly zmocnili hosté. Z této akce sice nevytěžili střelu na branku, za to přesilovku ano.
     
    40:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hákování).
     
    40:31
    Patrik Miškář zblokoval Novákovu střelu od modré. Sešívaní ale stále pokračují v přihrávání napříč útočným pásmem.
     
    41:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají druhou přesilovku a dostávají se na rozdíl jediné branky! Odraženou střelu Sedláka z vrcholu od modré si přisvojil TOMÁŠ ŠMERHA, který tvrdě z levé strany vytrestal volný prostor u bližší tyče Královy klece. Asistence: Adam Sedlák a Petr Vampola.
    41:22 Tomáš ŠMERHA - 5:4
     
    41:22
    Domácí v plném počtu.
     
    42:05
    Hosté pokračují ve vysokém tempu. Poslední střelu vyslal Radek Jeřábek. Král ale zvládl kotouč vyrazit do ochranné sítě nad svou brankou.
     
    42:35
    Další Šmerhova pumelice. Tentokrát se napřáhl na modré čáře, přičemž puk namířil přímo do lapačky Tomáše Krále.
     
    43:04
    Pokus sešívaných o průnik do pásma se nezdařil. Ze středního pásma se naopak puk doklouzal až na zakázané uvolnění a vhazovalo se před Michajlovem.
     
    43:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je to opět o dvě branky! Z pravé strany si najel do mezikruží PATRIK MIŠKÁŘ, odkud pohotovou střelou poslal puk přímo za záda Michajlova. Na kontě tak má už druhý gól v tomto utkání. Asistence: Martin Procházka.
    43:43 Patrik MIŠKÁŘ - 6:4
     
    44:20
    Zcela sám se zjevil před Michajlovem Josef Jícha, který na něj namířil puk z levé strany. Gólman Slavie ale tentokrát puk celkem snadno tělem vyrazil.
     
    45:33
    Jakub Konečný z rohu kluziště našel přihrávkou po zemi na modré Ondřeje Baláže. Ten z první poslal kotouč na Michajlova. I nyní byl ale brankář hostí úspěšný, kotouč vytěsnil svými betony.
     
    46:32
    A definitivní konec litoměřického snažení přišel z hole Jana Holého a jeho dělovky přesně mezi betony Martina Michajlova. Ten si totiž zvládl v tomto prostoru kotouč podržet.
     
    47:08
    Hosté volí rozehrávku zpoza vlastní branky. Úspěšná ale příliš nebyla, puk se totiž dostal až k mantinelu za Tomášem Králem.
     
    48:02
    Tomáš Král opustil branku, Stadion má výhodu!
     
    48:12
    Hra je přerušena. Opět se upravuje prostor brankoviště Martina Michajlova.
     
    48:12
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Adam Sedlák – 2 min., držení hole).
     
    48:26
    Od modré vyslal dělovku na Michajlova Jan Holý. Gólman Slavie puk vyrazil, avšak nechal za sebou velký kus odkrytého brankoviště. K jeho štěstí ale v prostoru před ním nestál nikdo z Litoměřických, kdo by uklidil kotouč do branky.
     
    49:02
    Stadion rychle rozehrál od vlastní branky a záhy nato obsadil pozice před brankou Michajlova.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:26
    Akci Stadionu rozjel Jiří Jebavý, který si zprvu přihrával podél mantinelu s Kremláčkem, následně poslal do akce Lukáše Válka. Ten se snažil vyzrát na Michajlova kličkou, gólman sešívaných byl ale pozorný a šanci dokázal pokrýt.
     
    50:12
    Hosté v plném počtu.
     
    50:50
    Těsně před brankoviště se postavil Michal Poletín, který se pokusil využít svých tělesných parametrů a dotlačit kotouč za Králova záda. To se mu ale nepovedlo, navíc byl litoměřickou obranou dotlačen do brankoviště a sudí přerušili hru.
     
    51:19
    Domácí v plném počtu.
     
    51:57
    Zpoza vlastní branky rozjíždí další akci sešívaných Václav Veber. Hosté se díky tomu dostali celkem rychle před Krále.
     
    52:46
    Před brankou důrazně bojoval Peter Jánský. Nakonec se ale do toho vložil Martin Michajlov, který zalehl kotouč na pravé straně svého brankoviště.
     
    53:09
    Slavii se povedlo vytěsnit soupeře ven z útočné třetiny. Sama se ale nedokázala dostat nikam daleko od vlastní branky. Naopak, celkem snadno odevzdala puk soupeři a tedy se Litoměřice dostaly k rozehrávce zpoza Královy svatyně.
     
    53:48
    Jan Výtisk přitlačil Vampolu k mantinelu. Ze souboje ale vyšli vítězně hosté, kteří se dostali k zakončení v mezikruží. Krále ale nepřekonali, navíc se strhla menší potyčka u jeho levé tyče.
     
    54:40
    Přes tři hráče se dostal v mezikruží Patrik Miškář. Následně posunul puk doleva na Matěje Berana, který si ho ale v první chvíli nedokázal přesně zpracovat. Nakonec ale došlo ke střele, kterou uhasil Michajlov.
     
    55:22
    Josef Jícha se řítil do útočného pásma. Cestu mu ale v poslední moment před vystřelením kolmo zkřížil Jindřich Barák a naopak sešívaní se dostali na opačný konec kluziště.
     
    56:34
    V útoku jsou stále hráči Litoměřic, kteří si přihrávají napříč celým útočným pásmem. Nemohou se ale dostat k zakončení na Martina Michajlova.
     
    57:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení! Souhry s Martinem Procházkou v maximální možné míře využil MATĚJ BERAN, který přesnou ranou z pravé strany za záda Michajlova posílá svůj tým do trháku. Asistence: Martin Procházka.
    57:42 Matěj BERAN - 7:4
     
    58:09
    Branku Krále obkroužil Tomáš Šmerha a obloučkovitým zakončením se pokusil ještě snížit gólový rozdíl mezi oběma týmy. Tomáš Král ale zvládl uzamknout prostor u své levé tyče a puk vyrazil.
     
    59:27
    I v posledních vteřinách utkání je aktivnější hostující tým. Na Krále ale z mnoha pokusů vyzrát nedokázal.
     
    59:40
    Z pravé strany si najížděl Daniel Kružík. S pukem se ale dostal až za branku, tedy k přímému zakončení se nedostal.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní přestřelka dvou velkých konkurentů v boji o play-off je u konce. Daleko lépe ji zvládl domácí Stadion, který po každé třetině zvládl navýšit rozdíl mezi oběma týmy vždy o jednu branku a díky tomu zvítězil 7:4. Díky tomu se Litoměřičtí dostali na sedmé místo, zatímco Slavia klesla na příčku jedenáctou.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera. (19:24:58)

    Vít Trubička

    Góly a asistencie: 1. J. Holý, 15. Pajer (Konečný, Marcel), 22. Moravec (Jánský, Miškář), 23. Urban (Konečný, Marcel), 32. Miškář (M. Beran, Procházka), 44. Miškář (Procházka), 58. M. Beran (Procházka) – 10. Jaroslav Bednář (Kafka, J. Novák), 27. Kuťák (Jaroslav Bednář, Veber), 34. M. Ondráček (Kružík, D. Krejčí), 42. Šmerha (Sedlák, Vampola)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – Válek, T. Svoboda, M. Kadlec – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Jícha, Moravec, Jánský – Konečný, Urban, Pajer.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Barák, Sedlák, Jeřábek, Buchta, D. Krejčí, J. Novák (C), Veber – Vlček, Vampola (A), Šmerha – Kafka, Jaroslav Bednář (A), Kuťák – M. Ondráček, Poletín, Kružík – Pšenička, Šteiner, Jaroslav Brož.

    Rozhodca: Petružálek, Kostourek – Coubal, Kokrment.