Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 7:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 1:4 (kon.)
Litoměřice – Slavia 7:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 5:1 (kon.) | Jihlava – Třebíč 4:3 (3:2 po s.n.)
Kolín – Poruba 2011 5:4 (3:2 po s.n.) | Kladno – Ústí n/L 9:2 (kon.) | Šumperk – Sokolov 0:5 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
7:4 (2:1, 3:2, 2:1)
HC Slavia Praha
cz Streda 24.02.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance Liga (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera. (19:24:58)
     
    Dnešní přestřelka dvou velkých konkurentů v boji o play-off je u konce. Daleko lépe ji zvládl domácí Stadion, který po každé třetině zvládl navýšit rozdíl mezi oběma týmy vždy o jednu branku a díky tomu zvítězil 7:4. Díky tomu se Litoměřičtí dostali na sedmé místo, zatímco Slavia klesla na příčku jedenáctou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Z pravé strany si najížděl Daniel Kružík. S pukem se ale dostal až za branku, tedy k přímému zakončení se nedostal.
     
    59:27
    I v posledních vteřinách utkání je aktivnější hostující tým. Na Krále ale z mnoha pokusů vyzrát nedokázal.
     
    58:09
    Branku Krále obkroužil Tomáš Šmerha a obloučkovitým zakončením se pokusil ještě snížit gólový rozdíl mezi oběma týmy. Tomáš Král ale zvládl uzamknout prostor u své levé tyče a puk vyrazil.
    57:42 Matěj BERAN - 7:4
     
    57:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení! Souhry s Martinem Procházkou v maximální možné míře využil MATĚJ BERAN, který přesnou ranou z pravé strany za záda Michajlova posílá svůj tým do trháku. Asistence: Martin Procházka.
     
    56:34
    V útoku jsou stále hráči Litoměřic, kteří si přihrávají napříč celým útočným pásmem. Nemohou se ale dostat k zakončení na Martina Michajlova.
     
    55:22
    Josef Jícha se řítil do útočného pásma. Cestu mu ale v poslední moment před vystřelením kolmo zkřížil Jindřich Barák a naopak sešívaní se dostali na opačný konec kluziště.
     
    54:40
    Přes tři hráče se dostal v mezikruží Patrik Miškář. Následně posunul puk doleva na Matěje Berana, který si ho ale v první chvíli nedokázal přesně zpracovat. Nakonec ale došlo ke střele, kterou uhasil Michajlov.
     
    53:48
    Jan Výtisk přitlačil Vampolu k mantinelu. Ze souboje ale vyšli vítězně hosté, kteří se dostali k zakončení v mezikruží. Krále ale nepřekonali, navíc se strhla menší potyčka u jeho levé tyče.
     
    53:09
    Slavii se povedlo vytěsnit soupeře ven z útočné třetiny. Sama se ale nedokázala dostat nikam daleko od vlastní branky. Naopak, celkem snadno odevzdala puk soupeři a tedy se Litoměřice dostaly k rozehrávce zpoza Královy svatyně.
     
    52:46
    Před brankou důrazně bojoval Peter Jánský. Nakonec se ale do toho vložil Martin Michajlov, který zalehl kotouč na pravé straně svého brankoviště.
     
    51:57
    Zpoza vlastní branky rozjíždí další akci sešívaných Václav Veber. Hosté se díky tomu dostali celkem rychle před Krále.
     
    51:19
    Domácí v plném počtu.
     
    50:50
    Těsně před brankoviště se postavil Michal Poletín, který se pokusil využít svých tělesných parametrů a dotlačit kotouč za Králova záda. To se mu ale nepovedlo, navíc byl litoměřickou obranou dotlačen do brankoviště a sudí přerušili hru.
     
    50:12
    Hosté v plném počtu.
     
    49:26
    Akci Stadionu rozjel Jiří Jebavý, který si zprvu přihrával podél mantinelu s Kremláčkem, následně poslal do akce Lukáše Válka. Ten se snažil vyzrát na Michajlova kličkou, gólman sešívaných byl ale pozorný a šanci dokázal pokrýt.

    Vít Trubička

    Góly a asistencie: 1. J. Holý, 15. Pajer (Konečný, Marcel), 22. Moravec (Jánský, Miškář), 23. Urban (Konečný, Marcel), 32. Miškář (M. Beran, Procházka), 44. Miškář (Procházka), 58. M. Beran (Procházka) – 10. Jaroslav Bednář (Kafka, J. Novák), 27. Kuťák (Jaroslav Bednář, Veber), 34. M. Ondráček (Kružík, D. Krejčí), 42. Šmerha (Sedlák, Vampola)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – Válek, T. Svoboda, M. Kadlec – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Jícha, Moravec, Jánský – Konečný, Urban, Pajer.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Barák, Sedlák, Jeřábek, Buchta, D. Krejčí, J. Novák (C), Veber – Vlček, Vampola (A), Šmerha – Kafka, Jaroslav Bednář (A), Kuťák – M. Ondráček, Poletín, Kružík – Pšenička, Šteiner, Jaroslav Brož.

    Rozhodca: Petružálek, Kostourek – Coubal, Kokrment.