NJ Devils – Buffalo 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Columbus – Chicago 5:6 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Montreal 5:4 (2:0 po s.n.) | Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:4 (kon.)
Tampa Bay – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
koniec po predl.
Washington Capitals
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
cz Streda 24.02.2021, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:43 Kasperi KAPANEN - 2:3
     
    61:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Druhý bod za vítězství 3:2 získávají Penguins! Orlov nevystřelil přesně po nabídce Kuzněcova z pravého křídla. Jarry pak hokejkou vyslal do protiútoku dvou na Orlova Bluegera, jenž přes ruského beka dostal puk na KASPERIHO KAPANENA a ten ho razantním příklepem na první tyč uklidil za přesouvajícího se Vaněčka. Asistence: Teddy Blueger, Tristan Jarry.
    33:40 Jake GUENTZEL - 2:2
     
    33:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, stačilo dvaadvacet vteřin a Penguins srovnávají na 2:2! John Marino nahazoval od modré čáry a přitom zasáhl JAKE GUENTZELA, který nechytatelně ztečoval puk do protipohybu Vaněčka. Ten v tomto případě nemohl vůbec nic dělat. Asistence: John Marino, Kasperi Kapanen.
    33:18 Conor SHEARY - 2:1
     
    33:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí skóre a poprvé vedou! CONOR SHEARY potvrzuje, že se mu proti bývalému týmu extrémně daří. Nyní vděčí za gól především Kuzněcovovi, který před přesnou střelou z pravého kruhu nepustil Pittsburgh ven z jejich obranné třetiny. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    24:38 Richard PÁNIK - 1:1
     
    24:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Tristan Jarry přichází o nulu v pětadvacáté minutě! Druhý gól v sezóně dává RICHARD PÁNIK, který nezpracoval ideálně diagonální pas přes střední pásmo od Cháry. Puk si na pravé straně ale dojel, natlačil se před Mathesona a pak zasunul puk do prostoru mezi Jarrym a jeho pravou tyčkou. Asistence: Zdeno Chára, John Carlson.
    06:41 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    06:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se v přesilové hře radují z vedoucí trefy! Tradiční rozehrávač od modré čáry Letang prudce nahodil puk na branku. U té nenápadně stál JEVGENIJ MALKIN a šikovnou tečí pomohl kotouči do sítě. Vaněček prakticky nereagoval. Asistence: Kris Letang, Jake Guentzel.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 25. Pánik (Chára, Carlson), 34. Sheary (Kuzněcov) – 7. Malkin (Letang, Guentzel), 34. Guentzel (Marino, Kapanen), 62. Kapanen (Blueger, Jarry)


    Washington Capitals: Vaněček (C. Anderson) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – T. Wilson, Eller, Ovečkin (C) – Sheary, Kuzněcov, J. Vrána – Oshie, Bäckström (A), Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), P-O. Joseph, Marino, Matheson, Ceci, M. Pettersson – Kapanen, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Jankowski, Sceviour.

    Rozhodca: L´Ecuyer, McIsaac – Marquis, Suchánek