NJ Devils – Buffalo 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Columbus – Chicago 5:6 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Montreal 5:4 (2:0 po s.n.) | Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:4 (kon.)
Tampa Bay – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
koniec
Florida Panthers
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Dallas Stars
cz Streda 24.02.2021, 23:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:26 Joel KIVIRANTA - 0:3
     
    56:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je hotovo! O vítěznou pečeť se gólem do prázdné branky stará JOEL KIVIRANTA, který si připsal možná nejlehčí gól kariéry, protože po šikovné přihrávce Joea Pavelskiho už od modré čáry mířil na bránu úplně sám. Asistence: Joe Pavelski.
    42:17 Esa LINDELL - 0:2
     
    42:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku nevyužil, ale ihned po jejím konci našli cestu k druhému gólu! Radek Faksa dostal přihrávku před branku, kde zakončoval z otočky, ale brankáře nepřekonal. Chris Driedger však kus gumy srazil přímo na hůl ESY LINDELLA, který mu přesnou ránou do pravé šibenice nedal šanci k zákroku. Asistence: Radek Faksa, Justin Dowling.
    00:53 John KLINGBERG - 0:1
     
    00:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy se rychle dostávají do vedení! Joe Pavelski na sebe u levého mantinelu natáhl několik protihráčů a následně šikovně prostrčil kotouč na JOHNA KLINGBERGA, který měl před sebou spoustu prostoru. S pukem se nakonec odvážil až do pravého kruhu, odkud se trefil přesně mezi ruku a tělo Chrise Driedgera. Asistence: Joe Pavelski, Jason Dickinson.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 1. J. Klingberg (Pavelski, Dickinson), 43. Lindell (Faksa, Dowling), 57. Kiviranta (Pavelski)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad (A), Yandle, Strälman, Forsling, Gudas – Verhaeghe, Barkov (C), Duclair – Huberdeau, Wennberg, Hörnqvist (A) – Vatrano, Luostarinen, Connolly – Lomberg, Lammikko, Hinostroza.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell, J. Klingberg (A), Oleksiak, Heiskanen, Sekera, Pysyk – Kiviranta, Dickinson, Pavelski – Ja. Benn (C), Faksa, Gurianov – Cogliano, Gardner, Comeau (A) – Robertson, Dowling, Caamano.

    Rozhodca: Rehman, Peel – Fournier, Daisy