Tampa Bay – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.)
Toronto – Calgary 2:1 (po pr.) | Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:6 (kon.)
St. Louis – LA Kings 1:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
New York Rangers
cz Štvrtok 25.02.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:27 Chris KREIDER - 4:3
     
    43:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté jsou stále v zápase a vděčí za to hlavně CHRISI KREIDEROVI, jenž se raduje z hattricku! Nyní přišel ke gólu spíše náhodou, stál totiž u tyče, do které vrazila Blackwellova přihrávka z pravé strany. Proti dorážce zblízka už nemohl Elliott nic dělat. Asistence: Ryan Lindgren, Colin Blackwell.
    34:37 Kevin HAYES - 4:2
     
    34:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je to vydařený návrat na led pro domácího kapitána Girouxe, který zaznamenal už třetí gólovou nahrávku! Ta se opět zrodila na pravé straně hřiště a směřovala na KEVINA HAYESE, jenž z téměř nulového úhlu našel mezeru v bližším horním rohu Šesťorkinovy brány! Asistence: Claude Giroux, Philippe Myers.
    28:03 Chris KREIDER - 3:2
     
    28:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také Letci pykají za svou nekázeň! Strome z pravého křídla našel v levém kruhu Zibanejada, který dost možná střílel, ale puk skončil kousek vedle vzdálenější tyče. Tam na něj ale číhal CHRIS KREIDER a rychlým manévrem jej poslal za přesunujícího se gólmana. Asistence: Mika Zibanejad, Ryan Strome.
    24:05 James van Riemsdyk - 3:1
     
    24:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další přesilovková radost pro muže v oranžovém! Couturier nahrál Farabeemu, který pozorně obhlédl situaci a z pravého mantinelu odcentroval na hůl JAMESE VAN RIEMSDYKA, jenž ihned vystřelil nad pravý beton Šesťorkina a letos zapsal už sedmý zásah v početní výhodě. Hájkovi nechybělo moc, aby finální pas překazil. Asistence: Joel Farabee, Sean Couturier.
    15:31 Nolan PATRICK - 2:1
     
    15:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí dávají přesilovkový gól a znovu vedou! SHAYNE GOSTISBEHERE si nevěřil na střelu z oblasti u pravého kruhu a několikrát za sebou vracel puk na Gustafssona. Ten nakonec sám nahodil do zadního mantinelu, odkud se puk odrazil právě na pravý kruh a tam už byl s pohotovou dorážkou připraven již zmíněný Gostisbehere. Asistence: Erik Gustafsson, Claude Giroux.
    09:32 Chris KREIDER - 1:1
     
    09:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Náskok Letců je rychle pryč, protože hosté během čtyř vteřin využívají přesilovku! Důležité bylo Stromem vyhrané vhazování nad Hayesem. Fox po něm nabil Zibanejadovi, jehož projektil se po zásahu Elliotta zastavil v brankovišti a rychle reagující CHRIS KREIDER pohodlně dorazil puk do sítě. Asistence: Mika Zibanejad, Adam Fox.
    07:48 Erik GUSTAFSSON - 1:0
     
    07:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers přesilovku nevyužili, ale krátce po vypršení hostujícího trestu přesto udeřili! Po hromadném souboji u levého mantinelu přenesl Gostisbehere těžiště na opačnou stranu, odkud se parádním příklepem prosadil ERIK GUSTAFSSON. Pro toho je to první gól v sezóně. Asistence: Shayne Gostisbehere, Claude Giroux.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 8. E. Gustafsson (Gostisbehere, Giroux), 16. Gostisbehere (E. Gustafsson, Giroux), 25. J. van Riemsdyk (Farabee, Couturier), 35. K. Hayes (Giroux, P. Myers) – 10. Kreider (Zibanejad, Fox), 29. Kreider (Zibanejad, R. Strome), 44. Kreider (R. Lindgren, Blackwell)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Gostisbehere, Provorov (A), P. Myers, Sanheim, E. Gustafsson, Hägg – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Patrick, K. Hayes, Giroux (C) – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl – Twarynski, Andreoff, Morin.
    New York Rangers: Šestorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Br. Smith, J. Johnson, Hájek, Bitetto – Bučnevič, Zibanejad (A), Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Kreider (A) – J. Gauthier, B. Howden, Lemieux – Brodzinski, Rooney, Di Giuseppe.

    Rozhodca: Sutherland, Charron – Baker, Sericolo