Tampa Bay – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.)
Toronto – Calgary 2:1 (po pr.) | Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:6 (kon.)
St. Louis – LA Kings 1:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
New York Rangers
cz Štvrtok 25.02.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Potřetí v zápase jsou Rangers potrestaní za příliš mnoho hráčů na ledě. Pět vteřin před třetí sirénou tak je o všem jasno! Na trestnou usedá Bučněvič.
     
    59:45
    I teď zůstala prázdná branka Rangers nedobyta. Lemieux lacino ztratil puk v nebezpečném prostoru, ale Raffl zleva trefil bližší tyč.
     
    58:05
    Newyorčané se usadili v pásmu a hrají za domácím brankovištěm. Z toho hostujícího mezitím prchá Šesťorkin!
     
    56:20
    Gustafsson na modré neprohodil puk přes Bučněviče, který vyslal do úniku Zibanejada. Podobné brejky dnes ale končí všechny stejně – zákrokem brankáře! Elliott byl trefen bekhendem do vyrážečky.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Anthony Bitetto – 2 min., hákování).
     
    54:04
    A byla to špatná rozehrávka, ze které vznikla šance Girouxe. Ten si při forhendovém blafáku i v tomto případě vylámal zuby na Šesťorkinovi a jeho levé noze.
     
    52:02
    Claude Giroux má tři áčka, ale gól mu dopřán zatím není! Rangers mu při střídání nechali volnou levou stranu, ze které domácí kapitán trefil vzdálenější tyč!
     
    51:23
    Bučněvičův nezachycený centr způsobil úprk Farabeeho, ale Šesťorkin poněkolikáté za sebou předvedl nesmírně důležitý zákrok!
     
    49:15
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Joel Farabee – 2 min., hákování).
     
    48:10
    Hájek nebezpečně zaváhal na červené čáře. Michal Raffl se řítil sám na Šesťorkina, ale ten únik rakouského útočníka zlikvidoval.
    43:27 Chris KREIDER - 4:3
     
    43:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté jsou stále v zápase a vděčí za to hlavně CHRISI KREIDEROVI, jenž se raduje z hattricku! Nyní přišel ke gólu spíše náhodou, stál totiž u tyče, do které vrazila Blackwellova přihrávka z pravé strany. Proti dorážce zblízka už nemohl Elliott nic dělat. Asistence: Ryan Lindgren, Colin Blackwell.
     
    38:29
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Carsen Twarynski – 2 min., vražení na hrazení).
     
    35:37
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Lindgren – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).
    34:37 Kevin HAYES - 4:2
     
    34:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je to vydařený návrat na led pro domácího kapitána Girouxe, který zaznamenal už třetí gólovou nahrávku! Ta se opět zrodila na pravé straně hřiště a směřovala na KEVINA HAYESE, jenž z téměř nulového úhlu našel mezeru v bližším horním rohu Šesťorkinovy brány! Asistence: Claude Giroux, Philippe Myers.
    28:03 Chris KREIDER - 3:2
     
    28:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také Letci pykají za svou nekázeň! Strome z pravého křídla našel v levém kruhu Zibanejada, který dost možná střílel, ale puk skončil kousek vedle vzdálenější tyče. Tam na něj ale číhal CHRIS KREIDER a rychlým manévrem jej poslal za přesunujícího se gólmana. Asistence: Mika Zibanejad, Ryan Strome.
     
    27:31
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Connor Bunnaman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:33
    To může být fatální pro Rangers! Bučněvič vyhodil puk z obranného pásma na tribuny a poslal svůj tým na 98 vteřin do tří.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Julien Gauthier – 2 min., vysoká hůl).
    24:05 James van Riemsdyk - 3:1
     
    24:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další přesilovková radost pro muže v oranžovém! Couturier nahrál Farabeemu, který pozorně obhlédl situaci a z pravého mantinelu odcentroval na hůl JAMESE VAN RIEMSDYKA, jenž ihned vystřelil nad pravý beton Šesťorkina a letos zapsal už sedmý zásah v početní výhodě. Hájkovi nechybělo moc, aby finální pas překazil. Asistence: Joel Farabee, Sean Couturier.
     
    22:54
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., hákování).
     
    17:24
    Lemieux zleva nahodil puk dovnitř brankoviště. Elliott ho jenom vyrazil a pak měl velké štěstí v tom, že Strome dorážel do tyče!
     
    16:20
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nicolas Aube-Kubel – 2 min., držení).
    15:31 Nolan PATRICK - 2:1
     
    15:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí dávají přesilovkový gól a znovu vedou! SHAYNE GOSTISBEHERE si nevěřil na střelu z oblasti u pravého kruhu a několikrát za sebou vracel puk na Gustafssona. Ten nakonec sám nahodil do zadního mantinelu, odkud se puk odrazil právě na pravý kruh a tam už byl s pohotovou dorážkou připraven již zmíněný Gostisbehere. Asistence: Erik Gustafsson, Claude Giroux.
     
    14:34
    Domácím se nevyplatila řada přihrávek u modré čáry. Vypíchnutý puk šel k Zibanejadovi, který v úniku nepřekonal Briana Elliotta střelou bekhendem.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jonny Brodzinski – 2 min., sekání).
    09:32 Chris KREIDER - 1:1
     
    09:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Náskok Letců je rychle pryč, protože hosté během čtyř vteřin využívají přesilovku! Důležité bylo Stromem vyhrané vhazování nad Hayesem. Fox po něm nabil Zibanejadovi, jehož projektil se po zásahu Elliotta zastavil v brankovišti a rychle reagující CHRIS KREIDER pohodlně dorazil puk do sítě. Asistence: Mika Zibanejad, Adam Fox.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Sean Couturier – 2 min., držení).
    07:48 Erik GUSTAFSSON - 1:0
     
    07:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers přesilovku nevyužili, ale krátce po vypršení hostujícího trestu přesto udeřili! Po hromadném souboji u levého mantinelu přenesl Gostisbehere těžiště na opačnou stranu, odkud se parádním příklepem prosadil ERIK GUSTAFSSON. Pro toho je to první gól v sezóně. Asistence: Shayne Gostisbehere, Claude Giroux.
     
    05:31
    Vyloučení v týmu New York Rangers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexis Lafreniere.
     
    00:45
    Hned na úvod velká chyba hostujících obránců, kteří nechali před brankou volného Provorova. Ruský hráč však po křižné nahrávce Patricka minul.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 8. E. Gustafsson (Gostisbehere, Giroux), 16. Gostisbehere (E. Gustafsson, Giroux), 25. J. van Riemsdyk (Farabee, Couturier), 35. K. Hayes (Giroux, P. Myers) – 10. Kreider (Zibanejad, Fox), 29. Kreider (Zibanejad, R. Strome), 44. Kreider (R. Lindgren, Blackwell)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Gostisbehere, Provorov (A), P. Myers, Sanheim, E. Gustafsson, Hägg – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Patrick, K. Hayes, Giroux (C) – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl – Twarynski, Andreoff, Morin.
    New York Rangers: Šestorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Br. Smith, J. Johnson, Hájek, Bitetto – Bučnevič, Zibanejad (A), Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Kreider (A) – J. Gauthier, B. Howden, Lemieux – Brodzinski, Rooney, Di Giuseppe.

    Rozhodca: Sutherland, Charron – Baker, Sericolo