Tampa Bay – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.)
Toronto – Calgary 2:1 (po pr.) | Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:6 (kon.)
St. Louis – LA Kings 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Toronto Maple Leafs
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
Calgary Flames
cz Štvrtok 25.02.2021, 01:10 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:06 William NYLANDER - 2:1
     
    61:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První akce domácích brankou již skončila, a tak Toronto otáčí stav duelu a bere dva body! Trápící se WILLIAM NYLANDER to dnes rozsekl. V prodloužení si najel po levé straně před branku a zakončením k pravé tyčce ukončil duel. Asistence: Auston Matthews a Justin Holl.
    58:32 William NYLANDER - 1:1
     
    58:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To ale bohužel nepřijde, je vyrovnáno, ale po dosti nepřehledné a sporné situaci! Po závaru se prosadil WILLIAM NYLANDER, ale například Hyman dosti bránil Rittichovi v brankovišti. Asistence: Zach Hyman a Auston Matthews.
    56:33 Andrew MANGIAPANE - 0:1
     
    56:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se říká branka za pět dvanáct! Tkachuk našel zpoza branky volného ANDREWA MANGIAPANEHO, která byl mezi kruhy nebráněný. Na střelu si počkal, Hutchinsona překonal do levé šibenice. Asistence: Matthew Tkachuk a Elias Lindholm.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 59. W. Nylander (Hyman, Matthews), 62. W. Nylander (W. Nylander, Holl) – 57. Mangiapane (M. Tkachuk, E. Lindholm)


    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Woll) – Rielly, Brodie, Dermott, Holl, Lehtonen, Bogosian – Hyman, Matthews, Marner – Kerfoot, Tavares, W. Nylander – Vesey, Engvall, Michejev – Barabanov, Boyd, Spezza.
    Calgary Flames: Rittich (Zagidulin) – Giordano, R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, Kylington – M. Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – J. Gaudreau, Monahan, S. Bennett – Lucic, Backlund, Dubé – Nordström, Gawdin, Leivo.

    Rozhodca: Meier, Markovic – Brisebois, Murchison