Královské Vinohrady – Sparta 5:6 (po pr.) | Mladá Boleslav – Střešovice 7:1 (kon.) | Black Angels – Otrokovice 9:3 (kon.)
Chodov – Pardubice 12:4 (kon.) | Hattrick Brno – Bohemians 5:6 (kon.)
koniec po predl.
TJ Sokol Královské Vinohrady
5:6 (4:1, 1:2, 0:2 - 0:1)
ACEMA Sparta Praha
cz Nedeľa 28.02.2021, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní podvečer vše. Já vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase někdy příště. Přeji hezký večer a dobrou noc. (18:52:42)
     
    Utkání je za námi! Kdo se rozhodl sledovat, tak nemůže litovat. Domácí se postarali o zápletku v první polovině utkání, když se postupně díky přesné obranné hře a smrtícím protiútokům dostali do vedení 5:1 a favoritovi utkání pořádně teklo do bot. Hosté ale nakonec obrat zvládli, i když si dali pořádně na čas. Rozhodujícím hráčem se ukázal býti Kolstrunk, který nejprve devatenáct sekund před koncem vyrovnal a následně v třetí vteřině prodloužení rozhodl o osudu tohoto utkání. Hosté si tedy odvážejí 2 body. Vinohrady se musí spokojit s bodem jedním.
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni Jakub Kolstrunk a Jiří Buchta.
     
    Konec zápasu.
    60:03 Jakub KOLSTRUNK - 5:6
     
    60:03
    Sparta právě vstřelila branku!

    V prodloužení jsme se příliš dlouho neohřáli! Sparta se rozhodla okamžitě zaútočit. Nejprve zakončil Beneš, kterého vychytal Buchta. K dorážce se ale dostal JAKUB KOLSTRUNK, který opět nezaváhal a rozvlnil síť. Asistence: Beneš
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:41 Jakub KOLSTRUNK - 5:5
     
    59:41
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparta přeci jen zvládá srovnat stav utkání! Beneš střelou ze strany nahodil míček před bránu. Tam se nejlépe zorientoval JAKUB KOLSTRUNK, který překonává domácího brankáře a srovnává zápas. Asistence: Beneš
     
    58:45
    Domácí hrají bojovně! Další blok a znovu pouze rozehrání z rohu.
     
    57:58
    Buchta na dvakrát drží svůj celek! Nejprve zlikvidoval střelu Křenka. Poté i dorážku Krbce.
     
    57:20
    Sparta to zkouší v šesti!
     
    57:19
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:38
    Velký tlak Sparty! Nejprve blokoval Stuchlík, poté míček skončil na boční síťce.
    55:31 Dominik BENEŠ - 5:4
     
    55:31
    Sparta právě vstřelila branku!

    O drama nebude nouze! Hosté se dlouho nemohli dostat přes domácí obranu. A tak Beneš seběhl do středu hřiště, obehrál jednoho ze soupeřů. Vystřelil po zemi a jeho střelu tečoval MIKULÁŠ KRBEC, který snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Beneš
     
    54:15
    Buchta zamkl domácí bránu! Lukáš Uhejlyi si obhodil protihráče a řítil se sám na branku. Domácí strážce ale vytáhl další úžasný zákrok.
     
    53:47
    Hosté pouze do bloku. Poté faulují a hrát budou Vinohrady.

    Jakub Čermák

    Góly a asistencie: 10. O. Stuchlík (Gregor), 16. Hartman (Paštika), 18. Gold (Gregor), 19. Chládek (Hartman), 29. Bína (Strachota) – 1. Kolstrunk (Kareš), 30. Juha (Zouzal), 35. Ujhelyi (Pruner), 56. Krbec (Beneš), 60. Kolstrunk (Beneš), 61. Kolstrunk (Beneš)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Buchta (Šantora) – Jelínek, Vnuk, Gold, Lanc, Fiala, Čuda, O. Stuchlík – Chládek, Cabejšek, Bína – Hartman, Pinkas, Gregor – Skřivánek, Klápa, Strachota – Paštika.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Bartoš, Garčar, Marvánek, Zeman, Křenek, Dolejš, Pruner – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Beneš, Kozák – Pažák, Čermák, Kareš – Krbec, Hurt.

    Rozhodca: Přemysl Bališ, Peter Varga