Královské Vinohrady – Sparta 5:6 (po pr.) | Mladá Boleslav – Střešovice 7:1 (kon.) | Black Angels – Otrokovice 9:3 (kon.)
Chodov – Pardubice 12:4 (kon.) | Hattrick Brno – Bohemians 5:6 (kon.)
koniec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
5:6 (4:2, 1:3, 0:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 28.02.2021, 17:00Livesport Superliga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ve třetí třetině rozhodla jediná branka, kterou v přesilové hře v 54. minutě vsítil Matyáš Krebner. Po této přesné trefě se hosté stali lepším týmem a jednogólový náskok si pohlídali.

    Na straně Bohemians je nejlepším hráčem vyhlášen Matěj Pěnička. V domácích řadách to nemůže být nikdo jiný než pětibodový Luděk Ondráček, který z dnešního duelu odchází s bilancí 2+3.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna vám přeji příjemný zbytek nedělního večera. (19:04:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Rána domácích na bližší tyč nebyla přesná. Hra se stěhuje do rohu za pražskou brankou a zdá se, že tohle už si hosté pohlídají.
     
    59:26
    Brom zasáhl míček ze vzduchu. Po Juhaňákově přihrávce zakončoval také Kostka, proti kterému vytáhl Michajlovič levé rameno.
     
    58:56
    Juhaňák s Bromem brání svou branku. Daří se jim také rozehrát a přesměrovat hru na druhou stranu.
     
    58:31
    Po konci oddechového času zůstává Kuhn na střídačce.
     
    58:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:20
    Kuhn se během posledních sekund stačil proběhnout na střídačku a zase zpátky. Hraje se především na obranné polovině domácího Hattricku.
     
    57:47
    Filip Forman míjí brněnskou branku.
     
    57:38
    Domácí v plném počtu.
     
    56:46
    K míčku se dostal domácí Ondráček, který hledal dlouhou nahrávkou nabíhajícího Procházku. Ten míček v klíčovém okamžiku nezpracoval, ale alespoň na chvíli se tak Brnu podařilo osvobodit z tlaku.
     
    55:42
    Před Pěničkou stála prázdná brána. Hostující útočník po křižném pasu promáchnul.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno (Matěj Kostka – 2 min., Sekání).
     
    55:25
    Signalizován další trest pro domácí Hattrick. Při hře v šesti se uprostřed hrací plochy napřáhl Filip Forman. Kuhn si lehl paralelně s brankovou čarou a následně zabránil i jakékoliv další dorážce.
     
    54:58
    Filip Forman s Krebnerem znovu v akci. Jejich souhra v předbrankovém prostoru končí na boční síti.
    53:48 Matyáš KREBNER - 5:6
     
    53:48
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A právě MATYÁŠ KREBNER dostává svůj celek znovu do vedení. V přesilové hře se z pravého křídla trefil pod Kuhnovu pravou ruku. Asistence: Filip Forman.
     
    53:14
    Brněnský gólman je hrdinou uplynulých okamžiků, jelikož si dokázal poradit ze sérií střel z hokejek Pražanů. Nejaktivnějším střelcem na straně klokanu je Krebner.
     
    52:34
    Bohemians jsou zpět v útoku. Od levé tyče zakončoval Šebek, Kuhn zachoval chladnou hlavu a s nebezpečnou střelou si poradil.

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 3. Kostka (Ondráček), 6. Procházka II (Ondráček), 7. Ondráček (t.s.), 14. Ondráček (Juhaňák), 38. Fuchs (Ondráček) – 9. Tomčo, 11. Pěnička (Šebek), 24. F. Forman (Krebner), 31. Zezulka (Punčochář), 33. Šebek (Pěnička), 54. Krebner (F. Forman)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kuhn (Kolajta) – Brom, Kostka, Horák, Jalový, J. Kůra – Procházka II, Fuchs, Hronek – Leško, Slezák, Dvořák – Martin Nagy, Ondráček, Vlach – Halama, M. Kůra, Ši. Hronek – Juhaňák.
    FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Zezulka, Dobisík, Kuncman, Čihák, Šimáně – Šebek, Krebner, M. Forman – Vojtíšek, Buršík, Tomčo – Malič, Pěnička, Kratina – Punčochář, F. Forman, Růžek.

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka