Angers – Saint-Étienne 0:1 (kon.) | Marseille – Brest 3:1 (kon.)
koniec
Angers SCO
0:1 (0:0)
AS Saint-Étienne
cz Sobota 13.03.2021, 13:00 • Stade Raymond Kopa, Angers • Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, což Saint-Étienne stačilo k vítězství. Druhý poločas nám přinesl o poznání atraktivnější podívanou, hned v jeho úvodu se o jedinou branku postaral hostující Chazrí. Soupeř si ovšem přichystal rychlou odpověď, avšak VAR nakonec vyrovnávací branku odvolal. Saint-Étienne bylo po zbytek zápasu směrem dopředu aktivnější a nebezpečnější, hostující celek si dokonce vstřelil druhou branku, avšak ta nakonec rovněž neplatila. (14:54:25)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 1:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Anthony Modeste.
     
    90+4
    Jsme za polovinou nastaveného času, domácím se na případné vyrovnání krátí čas. Nyní sledujeme autové vhazování od levé autové lajny.
     
    90+3
    Pereira Lage se pokoušel na pravém křídle dostat kolem protihráče, což se mu ale nepovedlo. Dokonce z toho bude autové vhazování pro soupeře.
     
    90+2
    Hostující celek se nyní s míčem usadil na polovině soupeře, kde se mu navíc daří kombinovat. Angers se ovšem pokouší napadat rozehrávku.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stále je o co hrát. Jenomže domácí celek se nedokáže dostat do žádné vyložené šance.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Angelo Fulgini (Angers SCO).
     
    86
    Boudebouz raději vyprodukoval zpětnou nahrávku na volného obránce Sowa, který pro změnu odkopával na druhou stranu, kde ovšem zamířil do zámezí.
     
    85
    Poté se do kombinace zapojil také Capelle, který to zkoušel vzdušnou nabídkou za obranu soupeře, jenomže s ní si nakonec dokázal poradit Kolodziejczak.
     
    83
    Po autovém vhazování se uvnitř pokutového území dostával k míči domácí Cho, který byl nakonec poslán k zemi, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo.
     
    82
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Aimen Moueffek.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vahbí Chazrí, přichází Arnaud Nordin.
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Mohamed-Ali Cho.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Saint-Étienne i nadále vede pouze o jednu branku, v posledních minutách je navíc častěji na balónu.
     
    79
    Sledovali jsme vzdušnou nabídku směrem na Bahokena, před kterým se ale povedlo zakročit pozornému Traucovi, který odehrál míč ven z hrací plochy.
     
    77
    Kousek od středového kruhu sáhl k nedovolenému zákroku napadající Boudebouz, který místo míče trefil protihráče, jenž se postaral o standardku.
     
    76
    Chazrí se před malým momentem dostal za obranu, načež se mu povedlo přelobovat brankáře. Míč poté padal do sítě, kde ho ještě tečoval jeden ze spoluhráčů. Branka neplatí, jednalo o ofsajd!
     
    75
    Domácím se povedlo přenést hru na levou stranu, kde musel rychle jednat obránce Manceau, kterého napadala hned dvojice hladových protihráčů.

    David Suchý

    Góly: 53. Chazrí (Abi)

    Karty:   88. Fulgini (AGR) – 54. Bouanga (SET), 59. Aouchiche (SET)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 1:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:13.
    Angers SCO: Bernardoni – Bamba (57. Doumbia), I. Traoré (C), Thomas, Manceau – L. Coulibaly (68. Bahoken), Mangani (57. Pereira Lage) – Fulgini, Amadou, Boufal (68. Capelle) – Diony (82. Cho).
    Náhradníci: Butelle – Bahoken, Bobichon, Capelle, Al Milálí, Pavlović, Pereira Lage, Cho, Doumbia.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Sow, Kolodziejczak, Cissé, Trauco – Aouchiche (61. Monnet-Paquet), M. Camara (C), Youssouf (82. Moueffek), Bouanga (90+5. Modeste) – Abi (61. Boudebouz), Chazrí (82. Nordin).
    Náhradníci: Bajič – Boudebouz, Modeste, Gabriel Silva, Rivera, P. Retsos, Nordin, Moueffek, Monnet-Paquet.

    Rozhodca: Millot – Luzi, Drouet