Zlaté Moravce – Trenčín 1:0 (kon.) | Nitra – Pohronie 2:3 (kon.) | Senica – Sereď 1:0 (kon.)
Ružomberok – Michalovce 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Žilina 2:2 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:0 (0:0)
AS Trenčín
Sobota 20.03.2021, 17:00Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme sa napokon gólu dočkali, aj keď bol len jeden. V 63. minúte po strele Kovaľa si loptu do vlastnej siete zrazil Ramon Rodrigues. Zlaté Moravce už jednogólové vedenie udržali a zvíťazili teda nad Trenčínom 1:0. (18:53:07)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Letenay sa previnil útočným faulom na Michala Pintéra. Bude z toho rozohrávka pre Moravce a tu zrejme končia nádeje Trenčína na vyrovnanie.
     
    90
    Letenay ťažil z malého nedorozumenia medzi hráčmi Moraviec, snažil sa to posielať z uhla pred bránku, no bude z toho nakoniec len odkop od brány. Nadstavujú sa dve minúty.
     
    89
    Po zákroku Petra Čögleya padol na zem Ante Roguljič a hlavný rozhodca za tento faul udelil žltú kartu hráčovi ViOnu.
     
    88
    Corrynova lobovaná prihrávka mierila do šestnástky na Tučného, pred ktorým protihráči odvrátili na rohový kop.
     
    87
    Za pokutovým územím napriahol loptu Abubakar Ghali, svoju strelu vyslal o niečo neskôr, no napálil iba priamo do pred sebou stojaceho protihráča.
     
    86
    Corrynovi sa ukazoval na pravej strane Abubakar Ghali, pred ktorým však úspešne zasiahol Čonka a nedovolil mu pokračovať v útočení.
     
    84
    Zlaté Moravce zahrávali rohový kop. Lopta nenašla adresáta, preletela až popri vzdialenejšej žrdi na opačný koniec ihriska.
     
    83
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Alexandros Kyziridis, prichádza Martin Chren.
     
    82
    Kyziridis pustil loptu Ďubekovi, táto súhra dvoch domácich hráčov bola prečítaná a lopty sa ujali futbalisti Trenčína.
     
    81
    Ďubek rozohrával loptu na útočnej polovici, hlavičkoval Pintér, nebolo to však presné, Trenčania ďalšou hlavičkou v poradí odvrátili loptu preč.
     
    79
    Adam Tučný sa dostával do dobrej pozície vo vnútri šestnástky, musel si však spracovať dlhú loptu a aj preto jeho zakončenie nebolo také dôrazné. Chovan si s ním poradil.
     
    77
    Ďubek posielal spoza šestnástky zo štandardky zaujímavú zatočenú loptu pred bránku. Skákali tam traja jeho spoluhráči, brankár Kukučka však ako prvý rukami zasiahol.
     
    75
    Rohový kop Trenčína odvrátili z pokutového územia hráči Moraviec. Domáci ihneď vyrazili do protiútoku a dobre to strelou tesne spoza šestnástky myslel Dávid Hrnčár. Kukučka musel urýchlene boxovať.
     
    74
    Ghali si ešte na pravej strane stihol loptu spracovať pred Kyziridisom, ďalej však ho nepustil Čonka, ktorý vypichol loptu na rohový kop pre AS.
     
    73
    Hrnčár na pravej strane nebol v ofsajdovom postavení, posielal obratom center pred bránu, kde však nemal postaveného spoluhráča, a tak loptu pohodlne zachytával brankár Kukučka.
     
    71
    Matúš Čonka zvládol súboj s Adriánom Slávikom popri postrannej čiare, stihol loptu odohrať pred bránkovou čiarou na autové vhadzovanie pre AS Trenčín.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 63. Rodriguez da Silva (vla.)

    Karty:   51. Hrnčár (ZMO), 89. Čögley (ZMO) – 1. Ikoba (TRE), 40. Pirinen (TRE)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Menich (24. Moško), Čonka – Tóth – Hrnčár, Duga, Orávik (58. Kovaľ), Kyziridis (83. Chren) – Ďubek, Pintér.
    Náhradníci: Pelko – Grozdanovski, Švec, Chren, Haspra, Vujić, Kovaľ, Šmatlák, Moško.

    AS Trenčín: Kukučka – Križan, Ligeon (40. Slávik), Rodriguez da Silva, Pirinen – El Mahdioui, Corryn, Kmeť (69. Tučný) – Gaži (58. Ghali), Ikoba (69. Letenay), Roguljić.
    Náhradníci: Šemrinec – Gajdoš, Ghali, Lavrinčík, Pires, Letenay, Slávik, Ibrahim, Tučný.

    Rozhodca: Micheľ – Vorel, Perát