Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Vegas 3:1 (kon.)
Minnesota – Colorado 8:3 (kon.) | LA Kings – Arizona 4:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:3 (1:2, 0:1, 3:0)
Arizona Coyotes
cz Štvrtok 08.04.2021, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:55 Carl GRUNDSTRÖM - 4:3
     
    53:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové třetím gólem v řadě otáčí stav a poprvé se ujímají vedení! Drew Doughty mohutně napřáhl zpoza pravého kruhu. Letící projektil nejprve tečoval Moore a pak ještě CARL GRUNDSTRÖM, od kterého šel puk mezi nohy bezmocného Hilla. Asistence: Trevor Moore, Drew Doughty.
    44:17 Jeff CARTER - 3:3
     
    44:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V pětačtyřicáté minutě je srovnáno na 3:3! Blake Lizotte z levé strany nahrál na dlouhou hůl Doughtymu, který od modré dobře nahodil a JEFF CARTER ještě lepší tečí poslal puk do protipohybu Adina Hilla. Asistence: Drew Doughty, Blake Lizotte.
    41:17 Adrian KEMPE - 2:3
     
    41:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí ubránili oslabení a hned vzápětí snížili na 2:3! Začal to Quickův zásah proti Kesselovi. Následoval rychlý brejk a výměna puku mezi ADRIANEM KEMPEM a Claguem, po které švédský forward zprava trefil volný prostor u bližší tyče. Asistence: Kale Clague, Sean Walker.
     
    39:12
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Mikey Anderson – 2 min., sekání).
    25:55 Johan LARSSON - 1:3
     
    25:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté mají znovu v kapse dvougólový náskok! Keller v rohu útočného pásma přenechal puk Kesselovi, který ho vrátil k modré čáře. Chychrunovu střelu poté optimálně tečoval JOHAN LARSSON a kotouč zapadl mezi nohy přesouvajícího se Quicka. Asistence: Jakob Chychrun, Phil Kessel.
     
    19:29
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Kurtis MacDermid – 2 min., faul loktem).
    17:21 Jaret ANDERSON-DOLAN - 1:2
     
    17:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings korigují ztrátu poměrně šťastným zásahem! Trevor Moore se u rohu zbavil Johana Larssona. Přihrávkou zleva trefil nohu Oesterleho, od které se kotouč odrazil na hokejku JARETA ANDERSONA-DOLANA a Hill už se nestihl na nečekané zakončení připravit. Asistence: Trevor Moore, Kale Clague.
    14:44 Ilja LJUBUŠKIN - 0:2
     
    14:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Stejně jako před dvěma dny jdou Coyotes do dvougólového vedení! Forčekující Fischer a Crouse získali kotouč v útočném pásmu. Druhý z nich tvrdě vypálil do mantinelu, od kterého se puk odrazil na ILJU LJUBUŠKINA a ten se díky tvrdé dorážce zpoza pravého kruhu dočkal ve svém 118. zápase prvního gólu v NHL! Quickovi proletěl puk těsně kolem lapačky. Asistence: Lawson Crouse.
     
    09:50
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jakob Chychrun – 2 min., hákování).
    09:33 Lawson CROUSE - 0:1
     
    09:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes otevírají gólový účet! Alex Goligoski rozdal puk na levou stranu k Jakobu Chychrunovi. Střelu tohoto obránce zvládl Quick pouze vyrazit před sebe, kde se z dorážky prosadil LAWSON CROUSE. Kromě něj se o to samé pokoušel také Christian Fischer, který nakonec bere aspoň asistenci. Asistence: Christian Fischer, Jakob Chychrun.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 18. Anderson-Dolan (T. Moore, Clague), 42. A. Kempe (Clague, S. Walker), 45. J. Carter (Doughty, Lizotte), 54. Grundström (T. Moore, Doughty) – 10. Crouse (Fischer, Chychrun), 15. Ljubuškin (Crouse), 26. Jo. Larsson (Chychrun, Kessel)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), M. Anderson, S. Walker, MacDermid, Strand, Clague – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – T. Moore, Anderson-Dolan, Grundström – J. Carter (A), Lizotte, Athanasiou – Wagner, A. Kempe, Lemieux.
    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski (A), Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Demers, Oesterle – Kessel, Jo. Larsson, Keller – Fischer, Dvorak, Crouse – Garland, Schmaltz, Bunting – Pederson, Brassard (A), Chaput.

    Rozhodca: South, Brenk – Fournier, Rody