NY Islanders – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Washington – Boston 2:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:0 (kon.) | Columbus – Tampa Bay 4:6 (kon.) | Ottawa – Edmonton 1:3 (kon.)
Buffalo – NJ Devils 3:6 (kon.) | Montreal – Winnipeg 2:4 (kon.) | Detroit – Nashville 1:7 (kon.)
Chicago – Dallas 1:5 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
3:6 (1:3, 2:0, 0:3)
New Jersey Devils
cz Piatok 09.04.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Janne KUOKKANEN - 3:6
     
    59:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Při power-play dostalo Buffalo šestý gól a tím jeho šance vzaly definitivně za své. U střídaček ve vlastním obranném pásmu získal Hughes puk pro Šarangoviče, rozjetý běloruský forward si všiml spoluhráče z druhé vlny a JANNE KUOKKANEN střelou kolem vracejícího se obránce trefil opuštěnou branku. Asistence: Jegor Šarangovič a Jack Hughes.
    58:17 Jegor ŠARANGOVIČ - 3:5
     
    58:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové připínají pojistku! Kuokkanen vybojoval v rohu kluziště puk pro Hughese, ten ho z levého kruhu posunul kolmo na JEGORA ŠARANGOVIČE a za jeho střelou zápěstím se Ullmark natahoval marně. Asistence: Jack Hughes a Janne Kuokkanen.
    48:45 Jesper BOQVIST - 3:4
     
    48:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Teď už Linus Ullmark neodolal a jeho Buffalo musí opět dotahovat. McLeodova přihrávka směřovala před bránu na Johnssona, ale po odrazu od brusle jednoho z obránců se puku zmocnil JESPER BOQVIST a zblízka nedal Ullmarkovi šanci. Asistence: Michael McLeod.
    38:21 Jeff SKINNER - 3:3
     
    38:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo smazalo dvougólové manko z první třetiny! Jokiharju nahrál podél modré čáry doleva, následovala diagonální přihrávka a Reinhartova rychlá střela. Aaron Dell ji vyrazil ramenem před sebe, nejrychleji zareagoval JEFF SKINNER, jenž pohotovým bekhendem srovnal na 3:3. Asistence: Sam Reinhart a Rasmus Dahlin.
    31:56 Tage THOMPSON - 2:3
     
    31:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle už Sabres vykombinovali parádně a také oni slaví v přesilové hře! Na konci rychlé souhry stál TAGE THOMPSON dorážející do poloprázdné branky. Asistence: Brandon Montour a Colin Miller.
    16:04 Jack HUGHES - 1:3
     
    16:04
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey odskakuje na rozdíl dvou tref! Jacob Bryson se v rohu kluziště nechal hloupě okrást o puk, k němuž se posléze dostal Kuokkanen. Jeho přihrávku před bránou volný JACK HUGHES ve střelu neproměnil, ale toto selhání poté napravil. V tu chvíli už brankáři Ullmarkovi stínili obránci, takže puk viděl pravděpodobně na poslední chvíli. Asistence: Janne Kuokkanen a Jegor Šarangovič.
    03:46 Pavel ZACHA - 1:2
     
    03:46
    Devils právě vstřelili branku!
    PAVEL ZACHA využil i druhou přesilovku a otočil stav ve prospěch Devils! Brněnský rodák tentokrát dostal přihrávku na vrchol levého kruhu, odkud zamířil na zadní tyč. Ullmarkovi zakryl výhled Johnsson a puk švédskému brankáři prosvištěl kolem lapačky. Ještě doplním, že touto trefou Zacha zaokrouhlil počet svých gólů v letošní sezoně na deset. Asistence: Ty Smith a Jesper Bratt.
    02:06 Pavel ZACHA - 1:1
     
    02:06
    Devils právě vstřelili branku!
    V přesilovce srovnal stav PAVEL ZACHA! Český hráč si před brankovištěm našel odražený puk, z forhendu si ho přendal na bekhend a přehodil Ullmarkův levý beton. Asistence: Ty Smith a Jesper Bratt.
    00:53 Victor OLOFSSON - 1:0
     
    00:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se v KeyBank Center nestačili ani pořádně rozkoukat a už prohrávají! Po pravém křídle rozjetý Jokiharju přihrál z mrtvého úhlu před branku VICTORU OLOFSSONOVI a švédský útočník překonal svého krajana střelou kolem jeho vyrážečky. Asistence: Henri Jokiharju a Kyle Okposo.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 1. Olofsson (Jokiharju, Okposo), 32. Tage Thompson (Montour, C. Miller), 39. Skinner (S. Reinhart, Dahlin) – 3. Zacha (T. Smith, Bratt), 4. Zacha (T. Smith, Bratt), 17. J. Hughes (Kuokkanen, Šarangovič), 49. J. Boqvist (M. McLeod), 59. Šarangovič (J. Hughes, Kuokkanen), 60. Kuokkanen (Šarangovič, J. Hughes)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Montour, Irwin – Okposo (A), S. Reinhart (A), Olofsson – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Fogarty, Eakin, Rieder – Sheahan, Skinner.
    New Jersey Devils: Dell (Blackwood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray, Butcher (A) – Wood (A), J. Boqvist, Bratt – N. Merkley, Zacha, A. Johnsson – Šarangovič, J. Hughes, Kuokkanen – Tyce Thompson, M. McLeod, M. Malcev.

    Rozhodca: Charron, Anderson – Flemington, Tobias