Crotone – Udinese 1:2 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 3:1 (kon.) | Sassuolo – Fiorentina 3:1 (kon.)
Cagliari – Parma 4:3 (kon.)
koniec
FC Crotone
1:2 (0:1)
Udinese Calcio
cz Sobota 17.04.2021, 15:00 • Stadio Ezio Scida, Crotone • Talianska Seria A • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše. Děkujeme, že jste ho sledovali spolu s námi, a užijte si zbytek víkendu. Na viděnou. (17:10:39)
     
    V příštím kole bude Crotone už za čtyři dny hostit desátou Sampdorii. Udinese bude hrát rovněž ve středu doma s osmnáctým Cagliari.
     
    Už před zápasem bylo jasné, že Crotone zůstane bez ohledu na výsledek nadále přišpendleno na poslední pozici, kde má se 79 obdrženými brankami pouhých 15 bodů. Udinese si po třízápasovém bodovém půstu polepšilo v neúplné tabulce na jedenáctou příčku.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:19.
     
    Zápas dvou týmů, které čtyři kola po sobě nepoznaly příchuť vítězství, skončil lépe pro favorizované Udinese. To šlo na hřišti posledního celku tabulky do vedení pět minut před přestávkou, kdy se po přihrávce Nestorovského prosadil střelou do pravého horního růžku Rodrigo de Paul. Crotone dokázalo po změně stran vyrovnat. Molinovo hraní rukou uvnitř pokutového území potrestal suverénně proměněnou penaltou Simy. Nerozhodný výsledek ale nevydržel dlouho. Už o šest minut později se po Pereyrově přihrávce z levé strany zbavil Rodrigo de Paul na středu šestnáctky až příliš snadno Cuoma a pokořil brankáře Cordaze přízemní střelou ke vzdálenější pravé tyči. Autor obou hostujících branek byl pak v závěru vyloučen za nesportovní faul na Molinu, Udinese ale během šestiminutového nastavení Crotone do ničeho vážnějšího nepustilo.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Fernando Forestieri získal pro svůj celek vhazování na útočné polovině. To rozehraje Samir.
     
    90+4
    Juan Musso má v době, kdy končí čtvrtá nastavená minuta, míč v rukavicích. Tohle už vypadá pro Udinese dobře.
     
    90+4
    Fernando Forestieri podrazil skluzem zezadu na půlící čáře Niccolu Zanellata. Aktéři zápasu se po žlutém faulu stěhují do hostující šestnáctky.
     
    90+3
    Standardku Crotone rozehrál centrem z pravé strany Junior Messias. Udinese míč odvrátilo. Následně ještě přilétl před branku další míč, na něhož ale nedosáhl Simy.
     
    90+2
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Nahuel Molina, přichází Rodrigo Becao.
     
    90+1
    Čtvrtý rozhodčí avizoval tříminutové nastavení. Vzhledem k tomu, že už se ale nějakou dobu nehraje, troufám si tvrdit, že bude delší.
    90. Červená karta
     
    90
    Komplikace pro Udinese. Rodrigo de Paul vymrštil svou kopačku až příliš vysoko a trefil kolíky někam pod krk nevybíravě Salvatora Molinu. Hodně nebezpečný zákrok je "oceněn" červenou kartou!
    89. Udinese zachránila tyčka.
     
    89
    Crotone bylo velmi blízko srovnání stavu! Simy píchnul pomalejší balon z hranice malého vápna do pravé tyče!
     
    88
    Útočné snažení střídajícího Fernanda Forestieriho skončilo odpískaným ofsajdem.
     
    87
    Centr od rohového praporku odvrátila hostující obrana mimo vlastní šestnáctku. Nyní již operuje Udinese s míčem na polovině Crotone.
     
    86
    Domácí celek se přeci jen v závěru dostává čím dál častěji na útočnou polovinu, Udinese ale výborně brání. Nyní si poradilo s centrem, který na levém křídle vyprodukoval Arkadiusz Reca. Bude se kopat roh.

    Filip Lefenda

    Góly: 68. Simy (pen.) – 41. de Paul (Nestorovski), 74. de Paul (Pereyra)

    Karty:   48. Pereyra (UDI), 90+4. Forestieri (UDI)   90. de Paul (UDI)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:19.
    FC Crotone: Cordaz – Djidji, Golemić, Cuomo (82. Rivière) – P. Pereira (46. Rojas), Messias, Petriccione (77. Cigarini), S. Molina, Reca – Ounas (77. Zanellato), Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cigarini, Di Carmine, Henrique, Luperto, Magallán, Rispoli, Rivière, Rojas, Vulić, Zanellato.

    Udinese Calcio: Musso – Bonifazi, Nuytinck, Samir – N. Molina (90+2. Becao), de Paul, Walace (70. Arslan), Pereyra, Stryger Larsen – Okaka, Nestorovski (70. Forestieri).
    Náhradníci: Gasparini, Scuffet – Arslan, Becao, Braaf, De Maio, Forestieri, F. Llorente, Makengo, Mićin, Ouwejan, Zeegelaar.

    Rozhodca: L. Massimi