AS Rím – Bergamo 1:1 (kon.) | Neapol – Lazio 5:2 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (0:1)
Atalanta Bergamo
cz Štvrtok 22.04.2021, 18:30 • Stadio Olimpico (Řím) • Talianska Seria A • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas nabídl poměrně vyrovnanou podívanou, Bergamo dlouhou dobu drželo své jednobrankové vedení, jenomže přišlo o vyloučeného Gosense. Domácí celek přesilovku dokázal rychle využít, vyrovnávací branku totiž dokázal vsítit obránce Cristante. Závěr zápasu nám přinesl několik dalších šancí, avšak žádnou další branku jsme již neviděli. (20:24:00)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 8:10. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:7.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ibaňez za nesportovní chování dokonce vyfasoval druhou žlutou kartu!
     
    90+5
    Ibaňez sáhl k taktickému zákroku a následovat bude poslední standardka zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Bryan Cristante (AS Řím).
     
    90+3
    Jsme za polovinou nastaveného času, zřejmě z toho bude dělba bodů. Ještě ale nepředbíhejme, s míčem je na útočné polovině domácí mužstvo.
     
    90+2
    Míč se nyní snesl ven z hrací plochy a vhazování se tak ujal hostující Maehle. Na jeho nabídku si seběhl Muriel, který z otočky mířil kousek vedle branky.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Do konce tohoto zápasu nezbývá už moc času. Ještě musíme počítat s nastaveným časem, Bergamo se ovšem nyní nachází na polovině soupeře.
     
    86
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Borja Mayoral.
     
    85
    Také Bergamo se kombinačně dostalo na opačnou polovinu, kde souboj s protihráčem nakonec neustál Pašalić a následovat bude standardka.
     
    84
    Do pokutového území se posléze dostával dnes hodně nenápadně hrající Mchitarjan, který nepřetlačil soupeře a přišel tak o hrací předmět.
     
    83
    Následoval rohový kop, který sám o sobě nakonec nepřinesl nic nebezpečného. K odraženému míči se ovšem dostal Džeko, který napálil pouze soupeře.
     
    82
    Vedoucí branku svého celku měl nyní na noze domácí Džeko, který převzal nahrávku, jenomže s zakončením pod břevno si Gollini dokázal poradit.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. AS je pochopitelně o něco aktivnějším týmem a nyní s míčem kombinuje na druhé straně.
     
    80
    Pokračovalo se rozehrávkou od hostující branky, po které si nedovoleně počínal domácí Veretout, který taktickým zákrokem zastavil unikajícího Freulera.
     
    79
    Menší zdravotní problémy měl jeden z domácích hráčů, který byl nakonec ošetřován a posléze musel zamířit za postranní lajnu.
     
    77
    Brankář López tak urychleně rozehrával od své branky, přičemž se mu povedlo najít vedle postaveného Manciniho, jenž se dostal na druhou stranu.

    David Suchý

    Góly: 75. Cristante (Ibañez) – 26. Malinovskyj (Gosens)

    Karty:   32. Calafiori (ASR), 47. Villar (ASR), 90+4. Cristante (ASR), 90+5. Ibañez (ASR) – 52. Gosens (ABC)   90+5. Ibañez (ASR) – 69. Gosens (ABC)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 8:10. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:7.
    AS Rím: Pau López – Mancini, Cristante, Ibañez – Karsdorp, Villar (76. C. Pérez), Veretout, Calafiori (46. Peres) – Lorenzo Pellegrini (C), Mchitarjan (86. B. Mayoral) – Džeko.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Ciervo, Fazio, Peres, Pastore, B. Mayoral, Santon, C. Pérez, Reynolds, Darboe, Juan Jesus.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Djimsiti, Romero, Palomino – Maehle, de Roon, Freuler (C), Gosens – Iličić (59. Muriel), Malinovskyj (59. Pašalić) – D. Zapata.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Tolói, Pašalić, Kovalenko, Caldara, Ruggeri, Muriel, Šutalo, S. Lammers, Pessina, Al. Mirančuk.

    Rozhodca: Calvarese – Vivenzi, Valeriani