Florida – Dallas 5:4 (po pr.) | NJ Devils – Boston 0:3 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:6 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 7:2 (kon.) | Carolina – Chicago 5:2 (kon.) | Montreal – Toronto 3:2 (po pr.)
Columbus – Nashville 3:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 4:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.) | Minnesota – Vegas 6:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Colorado 4:5 (po pr.)
koniec
Buffalo Sabres
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
New York Islanders
cz Utorok 04.05.2021, 01:07 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Sam REINHART - 4:2
     
    59:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! SAM REINHART zastavil nepovedenou rozehrávku hostů a střelou z obranného pásma trefil odkrytou klec. Bez asistence.
    55:56 Sam REINHART - 3:2
     
    55:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek čtyři minuty před koncem základní hrací doby otáčí vývoj dnešního souboje! Ristolainen nahodil puk od modré čáry na branku a skvěle postavený SAM REINHART šikovnou tečí překonal Varlamova! Asistence: Rasmus Ristolainen.
    51:25 Rasmus ASPLUND - 2:2
     
    51:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí se dočkali vytoužené branky! Buffalo se nastěhovalo do útočného pásma. Na levé straně se k puku dostal Reinhart, jednou rukou jej poslal před branku a RASMUS ASPLUND už měl snadnou práci! Asistence: Sam Reinhart, Tage Thompson.
    34:04 Tage THOMPSON - 1:2
     
    34:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo nakonec využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Domácí uzamkli soupeře před jeho brankou. TAGE THOMPSON neměl prostor pro přihrávku a raději zakončil. Jeho rána skončila v horním rohu branky! Asistence: Jacob Bryson, Rasmus Ristolainen.
    30:42 Oliver WAHLSTROM - 0:2
     
    30:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek krátce po polovině základní hrací doby přidává druhou branku! Adam Pelech střílel z levé strany a jeho pobídku tečoval mezi betony brankáře OLIVER WAHLSTROM! Asistence: Adam Pelech, Kyle Palmieri.
    09:15 Adam PELECH - 0:1
     
    09:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Po dobré akci Islanders dostal přihrávku na levý kruh ADAM PELECH, který nahodil puk směrem na branku a Henri Jokiharju si jeho pokus srazil do vlastní branky! Asistence: Josh Bailey, Anthony Beauvillier.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 35. Tage Thompson (Bryson, Ristolainen), 52. Asplund (S. Reinhart, Tage Thompson), 56. S. Reinhart (Ristolainen), 60. S. Reinhart – 10. Pelech (Josh Bailey, Beauvillier), 31. Wahlstrom (Pelech, Palmieri)


    Buffalo Sabres: Houser (Tokarski) – Ristolainen (A), M. Samuelsson, Jokiharju, Dahlin, Borgen, Bryson – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Bjork – Caggiula, Eakin, Sheahan.
    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Mayfield, Leddy, Pulock, Pelech, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Komarov – Josh Bailey (A), B. Nelson (A), Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Palmieri – Clutterbuck (C), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodca: Morton, O´Donnell – Smith, Kovachik