Florida – Dallas 5:4 (po pr.) | NJ Devils – Boston 0:3 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:6 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 7:2 (kon.) | Carolina – Chicago 5:2 (kon.) | Montreal – Toronto 3:2 (po pr.)
Columbus – Nashville 3:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 4:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.) | Minnesota – Vegas 6:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Colorado 4:5 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Anaheim Ducks
cz Utorok 04.05.2021, 02:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistické okénko

    Střely na bránu: 32 – 20 | Přesilová hra: 1/2 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Jordan Binnington (STL) – 19 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95%, odchytal 60:00
    John Gibson (ANA) – 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%, odchytal 58:45

    Česká a slovenská stopa
    -

    Tři hvězdy utkání
    1. Brayden Schenn (STL) 1+0
    2. Robert Thomas (STL) 0+1
    3. Robert Bortuzzo (STL) 1+0 (04:41:09)
     
    Zápas je u konce. Blues byli v dnešním zápase jednoznačně lepším týmem. Hodně je taky podržel brankář Binnington. V první třetině jsme neviděli branky. Zazvonila jedna tyčka. Ve druhé jsme naopak viděli branku na obou stranách v průběhu třiceti sekund. Ve třetí se pak už trefilo jen Saint Louis z toho jednou do prázdné branky. Připsalo tak další dva body a je zase o krok blíž postupu do play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Je rozhodnuto. St. Louis přidává třetí branku, a to do odkryté klece, do níž se od pravého mantinelu trefil RYAN O'REILLY a podtrhl tak dnešní zisk dalších dvou bodů. Asistence. David Perron a Justin Faulk.
     
    59:27
    Shattenkirk skvěle vrátil hru do středního pásma poté, co domácí opět ukradli kotouč a málem se dostali k nájezdu na odkrytou branku. nakonec z toho byl ale ofsajd.
    59:05 Šance - Schwartz
     
    59:05
    Už mohlo být rozhodnuto! Schwartz parádně ukradl kotouč a řítil se s ním na odkrytou branku. Ale skvělý Getzlaf ho ještě předehnal a na poslední chvíli kotouč hokejkou vysunul z trajektorie mimo.
     
    58:30
    Branka Anaheimu už zeje prázdnotou!
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají pouze poslední dvě minutky.
     
    57:56
    Carrick se snažil napadat brankáře Binningtona při rozehrávce. U brankoviště ale uklouzl a gólmana St. Louis vzal s sebou. Oba skončili v brance.
     
    57:00
    Domácí pohodlně kontrolují kotouč a to v útočné třetině. Tam nehledají výhodné pozice ke střele, ale spíše se tam puk snaží co nejdéle udržet, aby vyplýtvali nějaký čas.
     
    56:07
    Vhazování před brankou St. Louis. Anaheim ještě odvolávat gólmana nebude, i když už se to pomalu nabízí. Zbývají mu už jen necelé čtyři minutky.
     
    Je tu pravděpodobně poslední komerční pauza tohoto zápasu.
     
    55:44
    John Gibson předvedl další ze svých parádních zákroků, tentokrát hokejkou, kterou přizvedl proti střele Thomase. Gibson chytá dnes opravdu parádně.
     
    54:48
    jeden z domácích byl na útočné modré jasně podražen, ale hlavní arbitři do ignorovali. St. Louis kvůli toho tak přišlo o velkou šanci.
     
    54:05
    Ananheim je zatím v přesilovce katastrofální a St. Louis opět vyhazuje. Hostům už nezbývá moc času ani v přesilovce, ani v zápase.
     
    53:02
    Mikkola se uvolnil a i jako obránce pokračoval k brance soupeře. Nakonec v oslabení dokázal i vystřelit, ale byla to v podstatě jen lahůdka pro připraveného Gibsona.
     
    52:25
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Zachary Sanford – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:24
    Kevin Shattenkirk vyslal tvrdou ránu od modré, kterou někdo před brankou tečoval. Pravděpodobně to byl Getzlaf, jenž u toho byl faulován.
     
    51:41
    Tarasenko skvěle vybojoval kotouč v útočném pásmu. Na pomoc mu pak přijel ještě Bozak, který rychle vypálil, ale jeho rána nebyla dobrá a branku minuly.
     
    51:19
    Schwartz se propracoval kolem pravého mantinelu na křídlo do kruhu, odkud vypálil vzdušnou ránu, která ale skončila jen na hrudi Gibsona.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:38
    Shattenkirk atakoval gólmana soupeře, který měl puk a chtěl rozehrát. Kotouč se odrazil do rohu kluziště, kde se loňský vítěz Stanley Cupu okamžitě vydal.
     
    50:27
    Gibson hrdinou okamžiku! Dva hráči domácích se dostali do úniku dva na jednoho. Ten po zpětném pasu zakončoval s přípravou Schenn, kterého ale vychytal právě brankář Anaheimu.
     
    49:30
    Shattenkirk odebral parádně puk z hokejky Bozakovi, ale následně ho přihrál do středního pásma, kde ho opět získali domácí.
     
    48:45
    Barbašev se dostal ke střele ze samostatného úniku kolem levého mantinelu a následné dorážce. Ani v jednom z případů ale neuspěl.
     
    47:55
    Thomas vypálil velmi silný projektil po parádní přihrávce z mezikruží. Jeho ránu ale zablokovala brusle jednoho z šťastně postavených hráčů soupeře.
     
    47:02
    Rakell se předvedl velmi hezkým sólem, při kterém objel několik hráčů a dokonce zakončil, ale Binnington byl proti a gumovou herní pomůcku okamžitě vyrazil od své branky pryč.
     
    Máme zde jednu z posledních komerčních přestávek v tomto zápase.
     
    46:17
    Bortuzzo na poslední chvíli před svým vlastním gólmanem odebral kotouč soupeři a zachránil tak nepřehlednou situaci před brankou domácího celku.
     
    46:00
    Fowler si při bodyčku od soupeře pravděpodobně něco poradil. Po tvrdém zákroku se totiž stěhuje do útrob stadionu v doprovodu lékařů.
     
    45:22
    Kyrou opět v hlavní roli! Získal kotouč do úniku a jel na branku v podstatě sám. Kotouč si ale moc přiklepl a musel branku objet. Následná "vracečka" kotouč zpět už nenašla adrestáta.
     
    44:42
    Kyrou vypálil od modré čáry a jeho střela těsně přeletěla branku. Následně šel hráč stínovat a po zákroku gólmana se před rankou domácího celku strhla šarvátka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:51
    Getzlaf dnes hodně zlobí a je jednoznačně nejlepším hráčem Anaheimu, pro soupeře asi taky nejvíc nepříjemným. Nyní Benningtona prověřil dvěma jedovatými střelami, které však v brance neskončily.
    42:13 Robert BORTUZZO - 2:1
     
    42:13
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu! Kyrou zpoza branky namazal kotouč ROBERTU BORTUZZOVI a ten vypálil do miniaturního místečka mezi gólmanovou výstrojí a brankou. Ke překvapení všech kotouč ale dostal do branky a zapsal svoji letošní první trefu.. Asistence: Jordan Kyrou a Robert Thomas.
     
    42:01
    Getzlaf po zisku puku zamířil na branku Binningtona, ten ji ale snad úplně celou ucpal a kotouč za svá záda nepustil.
     
    41:29
    Anaheim získal kotouč před svou brankou, ale k té protější se nedostal. Místo toho už najíždí dopředu s pukem O'Reilly.
     
    40:21
    Úvodní buly třetí třetiny vyhrál domácí tým, který si kotouč stáhl do obrany, ale z ni okamžitě vystartoval dopředu. Nyní okupuje útočné pásmo soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla z pohledu diváka určitě zajímavější, protože v ni padly dvě branky. Nejdříve po skvělé akci zakončoval Schenn, ovšem již po pětadvaceti sekundách srovnal Getzlaf parádn ístřelou po chybě soupeře v obraně. Vše je tak otevřené a čeká na nás ještě jedna třetina.

    Ta by měla začít kolem 03:52.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Několik hráčů ještě v úplném závěru třetiny prověřilo Gibsona. Ten už nyní musel čelit celkově sedmnácti střelám. Opět se ale ukázal, jako velmi kvalitní gólman, který jen tak něco nepustí.
     
    39:00
    Do konce třetiny zbývá jedna minuta.
     
    38:48
    V posledních minutách jsou opět Blues lepším týmem, který parádně forčekuje, sehrává skvělé kombinace v útoku a i dobře brání, což se o Anaheimu říct nedá. Zatím to ale ke změně stavu nevede.
     
    38:05
    Botuzzo přeposlal kotouč na před brankou postaveného Thomase. Ten si několikrát přiťukl kotouč s Hoffmanem, ale nakonec sám zakončil. Gibson opět úspěšný.
     
    37:26
    Bozak se procpal na pravé křídlo a vybojoval tam kotouč. Následně ho nasměroval na Gibsona, který ale kotouč vyrazil připraveným betonem.
     
    36:21
    Tarasenko puk vybojoval a vypálil. Míč jen trefil jednoho z protihráčů. U branky Gibsona se pak strhla menší potyčka, kterou okamžitě rozehnali sudí.
     
    35:25
    Hoffman se snažil táhnout útok po pravé straně po mantinelu. Následně naservíroval kotouč před branku pro Volkova, ale ten ho netrefil.
     
    34:41
    Několik soubojů a výměn kotouče jsme viděli ve středním pásmu. Nakonec ho vyhrálo St. Louis, ovšem stáhlo si ho ke své brance a zatím ho tam drží.
     
    Máme tady komerční pauzu a chvíli se tak nebude hrát.
     
    33:49
    Ryan O'Reilly opět vyhrál vhazování před Gibsonovou brankou, jenže kotouč následně přepustil soupeři. Ten okamžitě ujel do útoku, ale zastavil ho velmi zbytečný ofsajd.
     
    32:59
    Anaheim okamžitě po vhazování kotouč ukradl a zavezl ho do útočného pásma. Getzlaf před brankou hledal Rakella, který dojížděl z druhé vlny, ale ten nedokázal kotouč zachytit.
     
    32:02
    Domácí v plném počtu.
     
    31:54
    Velká smůla provází hosty při této početní výhodě. Už nastřelili levou tyčku a teď dokonce i břevno branky. Vypadá to tedy, že přesilovku už nedokáží zužitkovat.
     
    30:40
    O'Reilly znovu ukradl kotouč soupeři a tentokrát ho sám vyvezl na k brance Gibsona. Nedokázal už ale vypálit. Ihned poté si šel sednout na sřídačku.
     
    30:15
    Anaheim svou první přesilovku v zápase nezačal vůbec dobře. Kotouč vybojoval O'Reilly a hned ho vyhodil až ke Gibsonovi na druhé straně ledové plochy.
     
    30:02
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    29:46
    Hosté v plném počtu.
     
    29:26
    Anaheim se dostal k puku dvakrát a v obou případech se mu podařilo kotouč poslat až na druhou stranu hřiště, takže opět ukrojil přesilovkový čas soupeře.
     
    28:43
    Saint Louis hraje přesilovou hru, ale zatím se mu nedaří moc ohrožovat branku Anaheimu, který parádně brání a i ve čtyřech hráčích stíhá dojíždět hokejisty soupeře.
     
    27:46
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jacob Larsson – 2 min., sekání).
    26:17 Ryan GETZLAF - 1:1
     
    26:17
    Tak to bylo opravdu rychlé! Neuběhla ani minuta a máme srovnáno! RYAN GETZLAF získal po chybě obrany kotouč v útočném pásmu, sjel si do mezikruží a ukázkově zakončil. Jeho parádní technická střela skončila za zády bezmocného Binningtona a hraje se od znovu. Bez asistence.
    25:52 Brayden SCHENN - 1:0
     
    25:52
    A máme tady první branku zápasu! Domácí využívají přesilovou hru. Schwartz byl adresátem pasu k levému mantinelu, kolem kterého unikl a následně poslal parádní přihrávku před branku pro BRAYDENA SCHENNA. Ten pak krásně zakončil střelou zápěstním do pravého horního růžku Gibsonovy branky. Asistence: Jaden Schwartz a Justin Faulk.
     
    25:08
    Hosté okamžitě odebrali kotouč ve svém obranném pásmu a poslali ho pomalu po ledu až k brance domácího týmu. Ukrojili tak podstatný kus času v oslabení.
     
    24:52
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Trevor Zegras – 2 min., držení).
     
    23:42
    Fleury se snažil napadat za brankou hostujícího brankáře, ale soupeři si ho "vymáchal". Následně založil rychlý útok.
     
    23:08
    Blais vypálil od modré čáry, ale jeho kotouč jen prosvištěl kolem pravé tyčky a skončil na zadním mantinelu. St. Louis už přebralo otěže zápasu i ve druhé třetině.
     
    21:50
    Scandella pálil z otočky před brankovištěm, ale Gibson kotouč vrazil. Bohužel pro jeho tým ale před sebe a tak přišla okamžitá dorážka. Tu ale dalším skvělým zákrokem dokázal brankář Anaheimu opět zneškodnit.
     
    20:57
    Anaheim začal v opravu vysokém tempu. Binningtona prověřil za první minutu hned třikrát. Poslední střelu si nyní připsal Volkov z levé strany, ale úspěšný nebyl.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrál Anaheim, který ale prakticky ihned o kotouč přišel a do útoku si to "štrádovalo" St. Louis.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Žádnou branku jsme v ni neviděli. Lepším týmem bylo podle očekávání St. Louis Blues. Ovšem Anaheim nebyl taky žádným zklamáním a vytvořil si kvantum hezkých šancí. Nejblíže brance byl O'Reilly, který orazítkoval tyčku.

    Další třetina začne přibližně v 03:00.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Binnington hodně překvapivě zastavil kotouč. Pravděpodobně neviděl, kam přesně kotouč letí a chtěl si být jistý. Nakonec toho ale Anaheim využil k protiútoku.
     
    19:00
    Do konce této třetiny zbývá už jen jedna minuta.
     
    18:53
    Faulk vyslal tvrdou bombu od modré čáry, která ale na branku nezamířila. Místo toho našla svoje místo na zadním mantinelu a následně už u hráče Ducks.
     
    18:28
    Ducks sice vyhráli vhazování před svou brankou, ovšem kotouč jen vyhodili na zakázané uvolnění, a tak se znovu buly odehraje před brankářem Gibsonem.
     
    18:11
    Shattenkirk získal kotouč před svým brankáře a parádní otočkou zmátl forčekujícího útočníka. Poté chtěl kotouč poslat na modrou pro spoluhráče, ale to mu vůbec nevyšlo.
     
    17:35
    Volkov se v útočném pásmu prezentoval velmi nepřesnou přihrávkou, kvůli které dokonce Anaheim pásmo ztratil a musel se rychle pakovat do obrany.
     
    Mahura dvakrát otestoval Binningtonovu pozornost z levé strany od mantinelu. Poprvé mířil na vzdálenější tyč, ale branku minul. Tentokrát ho kanadský brankář zase velmi jednoduše vychytal.
     
    16:29
    Fleury dostal kotouč k modré čáře, ale jeho rána připomínala spíš slabou přihrávku, než něco, co by mělo znamenat kotouč v síti soupeře.
     
    15:31
    Bozak si našel kotouč v mezikruží a z první vypálil, ovšem kotouč vůbec neusměrnil na branku, ale spíš do pravého rohu kluziště.
     
    15:04
    Tarasenko byl za brankou soupeře tvrdě naražen na hrazení. Anaheim díky tomu získal kotouč a vydal se na útočný výlet, který ale neměl dlouhého trvání.
     
    Následuje druhá komerční pauza dnešního mače.
     
    14:54
    Gibson si připsal jednoduchý zákrok proti střele Bozaka od pravého mantinelu. Kotouč jednoduše ukryl pod lapačku a přerušil hru.
     
    14:15
    Bortuzzo na poslední chvíli zablokoval ránu ruského útočníka Volkova, který měl hodně prostoru na zakončení a vůbec nebyl hlídán.
     
    13:38
    Shattenkirk tvrdě bojoval o kotouč u mantinelu se Schennem. Několik tvrdých naražení od obou hráčů, div že nevyústilo v bitku.
     
    12:55
    Blues obrali po tlaku Anaheim o kotouč a nyní si s ním zatím přihrávají za svou brankou. Postupnou kombinací zkusí najít cestu dopředu.
     
    12:11
    Tarasenko nahodil kotouč, ovšem úmysl trefit branku mu moc nevyšel. Místo toho namazal Getzlafovi přímo na hokejku a ten okamžitě otočil hru do útočného pásma Anaheimu.
     
    11:14
    Scandella ukázal obrovskou obětavost, když skočil do hrozně tvrdé střely, kterou z mezikruží po parádní pasu zpoza branky vyslal Rakell. to muselo bolet.
     
    10:12
    O'Reilly už pomalu slavil vstřelení branky. Sudí ale rozpažil a naznačil, aby se hrálo dále. Kotouč se odrazil od tyčky za gólmanova záda, ale brankovou čáru nepřejel.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:17
    Benoit zkusil technickou střelu od modré čáry. Jeho kotouč prosvištěl kolem tyčky. Po odrazu od zadního mantinelu ho chtěl dorážet Getzlaf, ale Binnington k tyčce nastavil beton.
     
    08:37
    Shattenkirk velmi nepřesně přihrával ve středové třetině a nasměroval soupeře do rychlého brejku. Na poslední chvíli zareagoval Benoit a jednomu z hráčů Blues vypíchl kotouč.
     
    07:33
    Tarasenko parádně vjel do přihrávky při kombinaci soupeře a okamžitě založil kontra útok. Ten ale nedopadl díky parádnímu forčekingu Anaheimu Ducks.
     
    06:45
    Comtois dostal skvělý pas z boku od mantinelu před branku a z první nasměroval kotouč na Binningtona, který ho ale pohotově vyrazil.
     
    06:24
    Vhazování před brankou Gibsona vyhrálo St. Louism ovšem po dvou přihrávkách zkusil vypálit Tarasenko a vůbec netrefil branku. Domácí se tak museli vystěhovat.
     
    Máme zde první komerční pauzu tohoto utkání.
     
    06:12
    Anaheim chtěl vyvézt kotouč, ale při prudké přihrávce do středního pásma jeden ze domácích hráčů do trajektorie puku strčil hokejku. Kotouč tak vyletěl mimo herní plochu.
     
    05:49
    Hra chvíli připomínala verzi prodloužení tři proti třem. Týmy se střídaly na kotouči po několika sekundách a byl to hokej nahoru dolů. Nakonec z toho ale nebude nic, co by ohrozilo branku jednoho z týmů.
     
    04:52
    Thomas se s pukem dostal z obranné třetiny až do útočného pásma. Před brankou ale místo střely předal kotouč na křídlo, kde Hoffman kotouč nezachytil a akce skončila neúspěchem.
     
    04:01
    Na hřišti se objevil čtvrtý útok St. Louis, který ale jen držel kotouč u své branky a nahazoval na útočnou modrou, a pak opět odjel na střídačku.
     
    03:11
    Rakell se proháčkoval individuálně až k mantinelu za domácí brankou. Najednou si ale sjel před ní a prověřil z ničeho nic Binningtona, který předvedl parádní zákrok.
     
    02:30
    Domácí vyhráli buly u své branky a zamířili do útoku. Anaheim sice situaci dobře ubránil, ale následně vyhodil přes všechny čáry a píská se icing.
     
    02:19
    Getzlaf nedokázal zachytit jednoduchou přihrávku ve středu hřiště a zamířil tak šanci na únik ve dvou proti jednomu. Následně však skvěle našel spoluhráče, který obtočil branku a donutil Binningtona kotouč přikrýt.
     
    01:25
    Fowler dostal kotouč po delší kombinaci Anaheimu do výhodné pozice na vrcholku kruhu. Střelou zápěstím prověřil Binningtona, ale nedokázal ho prostřelit.
     
    00:30
    O'Reilly kombinoval s Perronem a vyměnil si s ním asi čtyři přihrávky. Následně ale nahodil kotouč až moc daleko a pískalo se zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Domácí hokejisté vyhráli první buly tohoto zápasu a okamžitě zamířili do útoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Scandella, Parayko (A), Walman, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko, Bozak, Schwartz – Kyrou, Thomas, Hoffman – Blais, Barbašev, Sanford.

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Drysdale, H. Fleury – Terry, Zegras, Comtois – Rakell (A), Lundeström, Volkov – Carrick, Getzlaf (C), Jones – Heinen, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: F. South – I. Walsch (oba USA).
     
    ANAHEIM DUCKS

    Anaheim zažívá další "sezónu bídy". Tým z padesáti dvou utkání prohrál ve šestatřiceti u nich a výhru v základní hrací době bral pouze jedenáctkrát. Získal na své konto třicet devět bodů a leží na úplně posledním místě západní divize. "Kachny" na své konto navíc získaly druhý nejmenší počet bodů z celé NHL, horší je zatím jen Buffalo s 33 body. Anaheim se trefil sto šestnáct krát, zatímco inkasoval sto šestašedesát branek.

    Forma: V – P – V – P – P

    Poslední zápasy:
    Anaheim – Los Angeles 6:2
    Anaheim – Los Angeles 1:2
    Los Angeles – Anaheim 2:3

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Maxime Comtois, 30 bodů (15+16)
    2. Rickard Rakell, 26 bodů (8+18)
    3. Cam Fowler, 22 bodů (5+17)

    Československá stopa:
    -
     
    ST. LOUIS BLUES

    St. Louis pomýšlí na vyřazovací boje a je jim velmi blízko. Za čtyřicet devět zápasů Blues vybojovali 53 bodů, což jim stačí na průběžnou čtvrtou pozici. Mají na ni náskok 3 body na pátou Arizonu, který má ale už odehráno o tři zápasy více. Z posledních pěti zápasů Blues prohráli jen jednou. Vstřelili již 147 branek, zatímco jich 154 obdrželi.

    Forma: P(pp) – V(pp) – V – V – V

    Poslední zápasy:
    Minnesota – St. Louis 4:3pp
    Minnesota – St. Louis 4:5pp
    Minnesota – St. Louis 3:4

    Nejproduktivnější hráči:
    1. David Perron, 49 bodů (15+34)
    2. Ryan O'Reilly, 48 bodů, (22+26)
    3. Mike Hoffman, 32 bodů (16+16)

    Československá stopa:
    -
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 26. B. Schenn (Schwartz, Faulk), 43. Bortuzzo (Kyrou, Thomas), 60. R. O'Reilly (Perron, Faulk) – 27. Getzlaf


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Scandella, Parayko (A), Walman, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko, Bozak, Schwartz – Kyrou, Thomas, Hoffman – Blais, Barbašev, Sanford.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Drysdale, H. Fleury – Terry, Zegras, Comtois – Rakell (A), Lundeström, Volkov – Carrick, Getzlaf (C), Jones – Heinen, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodca: I. Walsch, F. South – R. Galloway, K. Nagy