Florida – Dallas 5:4 (po pr.) | NJ Devils – Boston 0:3 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:6 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 7:2 (kon.) | Carolina – Chicago 5:2 (kon.) | Montreal – Toronto 3:2 (po pr.)
Columbus – Nashville 3:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 4:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.) | Minnesota – Vegas 6:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Colorado 4:5 (po pr.)
koniec
Arizona Coyotes
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Los Angeles Kings
cz Utorok 04.05.2021, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Keller nahazuje a Kuemper odjíždí na střídačku. Arizona má 110 vteřin na vyrovnání ve hře šest na pět.
     
    54:57
    Po neodpískaném zákroku na Garlanda málem přišla další komplikace pro Arizonu! Adrian Kempe předvedl rychlý výpad po levé straně a ve finále orazítkoval vzdálenější tyč.
     
    44:18
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., hákování).
     
    40:01
    V brance Kings se nově nachází Cal Petersen! Jonathan Quick nejspíše utrpěl zranění, když do něj spoluhráč Björnfot strčil Kellera.
    33:40 Alex IAFALLO - 2:3
     
    33:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Také Kings využívají přesilovku a poprvé v zápase jdou do vedení! Anže Kopitar se zase přiblížil tisícímu bodu v NHL, když připravil střelu od modré Doughtymu. Kuemper zvládl puk jenom vyrazit před sebe a tam už čekal dorážející ALEX IAFALLO. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
     
    32:38
    Johan Larsson sáhl po Mooreovi, který ho překvapil rychlou kličkou. Los Angeles bude hrát poprvé v pěti proti čtyřem.
    27:40 Anže KOPITAR - 2:2
     
    27:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hned první střela ve druhém dějství stačila hostům k vyrovnání! Důležitou práci odvedl Kempe, který zaútočil po pravé straně. Přes Goligoského a Kellera bekhendem nahrál před bránu a ANŽE KOPITAR s jistotou zakončil nad pravý beton přesouvajícího se Kuempera. Asistence: Adrian Kempe, Dustin Brown.
     
    22:49
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Andreas Athanasiou.
    20:53 Jakob CHYCHRUN - 2:1
     
    20:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nejgólovější obránce v celé NHL se opět ukázal v celé své kráse! K využití přesilovky stačilo málo – Garland připravil puk do levého kruhu a JAKOB CHYCHRUN ho parádním švihem napálil k bližší tyči. Sedmnáctá trefa v ročníku. Asistence: Conor Garland, Alex Goligoski.
     
    19:26
    Tobias Björnfot odhodil Kellera do brankáře Quicka a vyfasoval za to menší trest za nedovolené bránění. První přesilovka pro tým z Glendale.
    17:45 Trevor MOORE - 1:1
     
    17:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Radost Kojotů z vedoucího gólu dlouho nevydržela! TREVOR MOORE si vzal kotouč z nerozhodného buly mezi Byfieldem a Larssonem a z levého kruhu nekompromisně zavěsil mimo dosah Darcyho Kuempera. Byfieldovi byla původně připsána asistence znamenající jeho první kanadský bod v kariéře. Později mu ale byla odebrána. Bez asistence.
    17:10 Christian DVORAK - 1:0
     
    17:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Doughtyho golfák zpoza levého kruhu měl Kuemper pod kontrolou. Coyotes otočili hru a dosáhli na vedoucí gól! Crouse dobře přihrál z pravé strany na CHRISTIANA DVORAKA, jenž potáhl kotouč kolem lehajícího Quicka a bekhendem ho uklidil do odkryté klece. Asistence: Lawson Crouse, Chrisian Fischer.
     
    06:56
    Adrian Kempe fantastickou přihrávkou z rohu hřiště našel u zadní tyče Walkera. Kuemper se ještě lépe přesunul a lapačkou předvedl senzační zákrok!

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 18. Dvorak (Crouse, Fischer), 21. Chychrun (Garland, Goligoski) – 18. T. Moore, 28. Kopitar (A. Kempe, D. Brown), 34. Iafallo (Doughty, Kopitar)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Demers, Hjalmarsson (A), Oesterle – Garland, Hayden, Keller – Fischer, Dvorak, Crouse – Hunt, Jo. Larsson, Kessel – Brassard (A), Bunting.
    Los Angeles Kings: Quick (41. Petersen) – Doughty (A), M. Anderson, Roy, Björnfot, S. Walker, Määttä – D. Brown (A), Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Byfield, Athanasiou – L. Andersson, Vilardi, Iafallo – Grundström, Anderson-Dolan, Lemieux.

    Rozhodca: Kozari, Rehman – Baker, Alphonso

    Diváci: 4 983