Poprad – Zvolen 7:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
7:4 (0:1, 4:1, 3:2) Stav série: 1:3
HKM Zvolen
Utorok 04.05.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga play-off • Finále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Poprad dal gól!
    Zvolenu hra bez brankára nevyšla. Popradčania zastavili Zvolenčanov na modrej čiare, zo stredného pásma to priamou strelou na prázdnu bránu skúsil LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a trafil sa.
    Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    54:56
    Poprad dal gól!
    Tak s gólmi sa nám to poriadne rozbehlo, Popradčania majú späť dvojgólové vedenie. Pred bránku dostal prihrávku JAMES LIVINGSTON, ktorý si posunul puk na bekhend a prekonal Rahma. 6:4.
     
    54:40
    Zvolen dal gól!
    No, Zvolenčania sa rozbehli a už prehrávajú iba o jeden gól. Strelu od modrej čiary Vošvrda neudržal vo svojej výstroji, vznikol tam závar, čo následne využil MAREK VIEDENSKÝ a dotlačil puk do brány.
     
    54:10
    Zvolen dal gól!
    Rytieri znižujú popradské vedenie. Meliško dostal puk na modrú čiaru, neulakomil sa na strelu a peknou prihrávkou pred bránku našiel MIKKA NUUTINENA, ktorý ostal sám a zblízka stečoval Meliškovu prihrávku do brány.
    Asistencie: Jakub Meliško, Allan McPherson.
     
    45:11
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoje vedenie na rozdiel troch gólov. Livingston posunul puk na modrú čiaru Demovi, ktorý to nahodil a perfektne tečoval PETER BJALONČÍK spomedzi kruhov.
    Asistencie: Daniel Demo, James Livingston.
     
    36:48
    Poprad dal gól!
    Domáci zakrátko prichádzajú aj s ďalším gólom. Šikovne to urobil DÁVID SKOKAN, ktorý korčuľoval poza zvolenskú bránu a nenápadne skoro z úrovne bránkovej čiary nastrelil puk do brankára Rahma a ten si to zrazil do brány.
    Asistencia: Marcel Haščák.
     
    36:05
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú v zápase po druhýkrát do vedenia. Zvýšená aktivita domácich prináša tretí gól. Preisinger si z pravého kruhu všimol pred bránkou pripravenú hokejku MICHAELA VANDASA, ktorý prihrávku šikovne z prvej pretečoval do brány.
    Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    26:20
    Zvolen dal gól!
    Zvolen prichádza s rýchlym vyrovnaním. Hostia získali útočné pásmo, prihrávku dostal na úroveň bránkovej čiary Bondra, ktorý to vrátil pred bránku na hokejku MAREKA VIEDENSKÉHO a ten sa strelou z tesnej blízkosti nemýlil.
    Asistencie: Radovan Bondra, Branislav Kubka.
     
    24:44
    Poprad dal gól!
    Poprad rýchlo využíva presilovku a v zápase sa dostáva do vedenia. Skokan z bránkovej čiary posunul puk na ľavý kruh MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý predviedol svoju streleckú parketu a presnou strelou švihom prekonal Rahma.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    23:29
    Poprad dal gól!
    Domáci kamzíci prichádzajú s vyrovnávajúcim gólom. Vandas nabral rýchlosť po pravom krídle, dostal sa do prečíslenia, adresoval prihrávku pred bránu MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten z tesnej blízkosti šancu premenil.
    Asistencia: Michael Vandas.
     
    17:21
    Zvolen dal gól!
    Prvá presilovková strela prináša otvárací gól stretnutia. Nuutinenovu strelu ešte dokázali Popradčania zblokovať, puk sa dostal na hokejku TJA MELANCONA, ktorý tvrdou delovkou prestrelil všetko.
    Asistencia: Mikko Nuutinen.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 24. Haščák (Vandas), 25. Haščák (Skokan, Svitana), 37. Vandas (Preisinger), 37. Skokan (Haščák), 46. Bjalončík (Demo, Livingston), 55. Livingston, 59. Handlovský (Preisinger) – 18. Melancon (Nuutinen), 27. Viedenský (Bondra, Kubka), 55. Nuutinen (Meliško, McPherson), 55. Viedenský


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Hudec, Kramár, Dalhuisen, Demo, Brejčák, Hodorovič – Svitana, Skokan, Haščák – Handlovský, Bjalončík, Vandas – Livingston, Preisinger, Mashinter – Mešár, Matej Paločko, Tavi – Zagrapan
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Kotvan, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško – Bondra, Viedenský, Stupka – McPherson, Mikúš, Nuutinen – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok, Halama, Jedlička – Ďuriš

    Rozhodca: Stano, Tvrdoň – D. Konc ml., Kacej
    Poprad 1 4 Zvolen
    #1 Štvrtok 29.04.2021 • 18:00
    Zvolen - Poprad 5:3
    #2 Piatok 30.04.2021 • 18:00
    Zvolen - Poprad 4:3 koniec po predl.
    #3 Pondelok 03.05.2021 • 18:00
    Poprad - Zvolen 1:2 koniec po predl.
    #4 Utorok 04.05.2021 • 18:00
    Poprad - Zvolen 7:4
    #5 Štvrtok 06.05.2021 • 17:30
    Zvolen - Poprad 3:2