Zlín – Opava 1:1 (kon.) | Plzeň – Příbram 3:3 (kon.) | Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Bohemians – Liberec 3:0 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
3:3 (1:2)
FK Příbram
Sobota 08.05.2021, 17:00 • Doosan Arena, Plzeň • Česká FORTUNA:LIGA • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Videli sme fantastický zápas medzi Plzňou a Příbramom, ktorý skončil po šesťgólovej prestrelke remízou 3:3. Hostia mali až do konca úvodného dejstva nakročené k víťazstvu po góloch Pilíka a Nového. Plzeň strelila kontaktný gól v úplnom závere prvého polčasu vďaka Beauguelovi. V druhom polčase sa domácim podarilo vývoj otočiť, keď sa po dvoch dorážkach presadili Brabec a Ondrášek. Hostia však zopakovali podobný kúsok aký sa podaril Plzni na konci prvého polčasu a pre záchranu dôležitý jeden bod vystrelil pre Příbram Zorvan. Bola to dráma až do konca, ktorá skončila asi zaslúženou deľbou bodov. Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás nabudúce! (19:05:37)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Tím Příbram práve strelil gól! Ale hosťom sa podaril malý futbalový zázrak vďaka FILIPOVI ZORVANOVI, ktorý vystrelil z prvej z diaľky hneď ako sa k nemu dostala lopta a dokázal zaskočiť Hrušku, ktorý už loptu nevytlačil nad brvno! Příbram si tak predsa len odvezie z Plzne v konečnom zúčtovaní asi zlatý bod a domáci sa tak nedostanú na štvrté miesto. Bez asistencie
     
    90+5
    Pravdepodobne jeden z posledných útokov hostí bol zastavený a vyzerá to už dosť beznádejne.
     
    90+4
    Plzeň loptu vytláča ďaleko od brány Hrušku a už sa blíži posledná minúta, takže Příbram bude musieť všetko vrhnúť do útoku.
     
    90+2
    Celkovo päť minút bolo pridaných, takže ešte malá nádej pre hostí žije, ale domáci majú všetko vo vlastných rukách.
     
    90+1
    Viktoria Plzeň dala gól! Domáci dokonávajú svoj obrat symbolicky v prvej minúte nadstaveného času, keď pravdepodobne rozhodujúci gól strieľa ZDENEK ONDRÁŠEK po tom, čo loptu neudržal Šiman vo svojej náruči po tvrdej strele od Kalvach z diaľky. Příbram tak pyká za nevyužitú tutovku Lubegu a vyzerá to, že definitívne prehajdákala nádejné dvojgólové vedenie. Bez asistencie
     
    89
    Striedanie v tíme 1.FK Příbram: z ihriska odchádza Jaroslav Tregler, prichádza Stefan Vilotić.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
     
    88
    Veľmí nepríjemný pohľad na hosťujúceho kapitána Treglera, ktorý si pri snahe zatiahnuť Kayambu privodil zranenie svojho ramena.
     
    87
    Blížime sa k záveru riadneho hracieho času a hostia dostávajú loptu na útočnú polovicu, ich snaha skončila nepresnou strelou Rezka.
     
    86
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Adriel D´Avila Ba Loua, prichádza Joel Ngandu Kayamba.
     
    84
    Hra je prerušená pre ošetrovanie hráča hostí, ale Lubegu asi bude mrzieť po zápase zahodená tutovka, ktorou mohol priblížiť Příbram k trom bodom.
     
    83
    Příbram prežila centre do pokutového územia a lopta sa zrazu dostala na zabudnutého Lubegu za domácou obranou, ale samostatný nájazd zakončil veľmi zle a Hruška si pripísal dôležitý zákrok.
     
    82
    Defenzíva hostí je v plnej pohotovosti a nechce nechať žiadny priestor domácim, lenže píska sa faul v zaujímavom priestore.

    Filip Kosnáč

    Góly: 45+5. Beauguel, 71. Brabec, 90+1. Ondrášek – 14. T. Pilík, 23. Nový, 90+6. Zorvan

    Karty:   65. Brabec (PLZ) – 17. T. Pilík (PRI), 66. S. Kingue (PRI), 88. Tregler (PRI)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:20.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Limberský (18. Falta), Brabec (C), Kaša, M. Havel – Al. Čermák, Kalvach, Káčer (46. Ondrášek) – J. Kopic, Beauguel (55. P. Šulc), Ba Loua (86. Kayamba).
    Náhradníci: Sváček – Hejda, Kayamba, Hybš, Ondrášek, Falta, P. Šulc.

    FK Příbram: Šiman – Mezera, S. Kingue, O. Kingue, Nový – Vávra (72. Antwi), Tregler (C) (89. Vilotić), Zorvan, Soldát, T. Pilík (76. Jan Rezek) – Lubega.
    Náhradníci: Kočí – Vilotić, Dočekal, Januška, Jan Rezek, Antwi, Voltr.