Vigo – Real Betis 2:3 (kon.) | Eibar – Barcelona 0:1 (kon.) | Huesca – Valencia 0:0 (kon.)
Osasuna – Sociedad 0:1 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 2:1 (kon.) | Valladolid – Atlético Madrid 1:2 (kon.)
Elche – Bilbao 2:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:1 (0:1)
Villarreal CF
cz Sobota 22.05.2021, 18:00 • Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid) • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To už je ze zápasu Real Madrid – Villarreal vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (19:57:38)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:13.
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí. Real Madrid dokázal otočit zápas s Villarrealem, ale nakonec končí na druhé pozici. Atlético totiž bere všechny tři body z utkání s Valladolidem.

    První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Madridský celek sice vstoupil do utkání aktivněji, vytvořil si mírný tlak, ale z první větší šance udeřil soupeř. Nedůraz před pokutovým územím Realu potrestal prostřelením Courtoise mladičký Yeremi Pino. Real se ihned po inkasované brance vrhl do útoku, ale více než nepřesnou střelu Modriće si v první pětačtyřicetiminutovce nevytvořil.

    Deset minut po přestávce se Real na moment radoval z vyrovnání. Gól Karima Benzemy byl ale po minimálním ofsajdu odvolán. Právě Benzema mohl srovnat ještě o něco později, ale zcela odkrytou branku po chybě Rulliho netrefil. Srovnání přišlo až těsně před koncem, když Benzema zužitkoval přihrávku Rodryga. Real dokonce zápas otočil, když se prosadil parádním volejem Luka Modrić.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Bílý balet otáčí stav zápasu! Benzema se na levé straně uvolnil kolem obránce, skvěle pronikl do vápna a centrem našel LUKU MODRIĆE. Chorvatský záložník si zpracoval balon a z voleje napálil střelu přesně pod břevno.
     
    90+3
    Madridský celek mohl přidat druhou branku! Po ubráněné standardní situaci mířil do zcela otevřené obrany Mariano Díaz. Akci ale zcela zazdil mizernou nahrávkou.
     
    90+2
    Po faulu Valverdeho skončil na trávníku Daniel Raba. Hosté se ale po rozehrávce příliš dlouho u míče nezdrželi.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Real se pokouší ještě v samotném závěru otočit stav zápasu na svou stranu. Iscova pobídka směrem k Benzemovi už ale nedoputovala.
     
    88
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real přece jen srovnává stav zápasu! Rodrygo skvěle vpadl do vápna z pravé strany, následně našel na hranici pokutového území volného KARIMA BENZEMU a ten vymetl pravý horní roh hostující branky.
     
    88
    Do pokutového území se dostal také Villarreal. Raba si ale pomohl v souboji s Varanem lehkým přidržením a o balon v nadějném postavení přišel.
     
    87
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Moisés Gómez.
     
    87
    Na pravé straně spěchal do útoku Rodrygo. Přetaženým centrem sice našel Marcela, který to měl ale proti Pedrazovi na koncové čáře velmi těžké.
     
    86
    Výtečná nahrávce od Modriće na nabíhajícího Isca. Střídající útočník však nedokázal míč lépe zpracovat a následně vystřelit směrem na Rulliho.
     
    85
    Gerónimo Rulli vykopl od své branky daleko na polovinu Realu. Alcácerovi ale nevyšlo zpracování a tak balon doskákal až do náruče Courtoise.
     
    84
    Realu dnes není přáno. Mariano Díaz si nabíhal mezi stopery, ale opět byl zastaven těsným ofsajdem. Následně přišla nepřesná střela Luky Modriće.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Gerard Moreno, přichází Daniel Raba.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Paco Alcácer.

    Vít Schück

    Góly: 88. Benzema (Rodrygo), 90+3. Modrić (Benzema) – 20. Pino (G. Moreno)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:13.
    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus (70. Marcelo), Militao, Varane, Gutiérrez (70. Nacho Fernández) – Valverde, Casemiro (69. M. Díaz), Modrić – Asensio (59. Rodrygo), Benzema (C), Vinícius Júnior (59. Isco).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Marcelo, Blanco, Isco, Nacho Fernández, Rodrygo, M. Díaz, Ramos.

    Villarreal CF: Rulli – M. Gaspar (C), Albiol, P. Torres, Pedraza – Pino (83. Alcácer), Capoue (67. Peña), Parejo, Trigueros (87. Moisés Gómez) – G. Moreno (83. Raba), Bacca (66. Coquelin).
    Náhradníci: Asenjo – Ra. Funes Mori, J. Costa, Alcácer, Raba, Coquelin, Baena, Peña, Niño, Estupiñán, Moisés Gómez, A. Moreno.

    Rozhodca: Munuera – Prieto, Baena