Portugalsko – Izrael 4:0 (kon.)
koniec
Portugalsko
4:0 (2:0)
Izrael
cz Streda 09.06.2021, 20:45 • Estádio José Alvalade (Lisabon) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Portugalska, které svého soupeře dokázalo porazit výsledkem 4:0. Druhý poločas nám zrovna pohledné momenty nepřinesl, nakonec jsme se třetí a čtvrté branky dočkali až v závěru zápasu. Portugalsko sice bylo směrem dopředu aktivnější, jenomže se už tolik nesnažilo a spíše se pokoušelo zápas dohrát bez zranění a chyb. To se nakonec povedlo a proti Izraeli jsme tak sledovali vítěznou generálku na EURO. (22:35:20)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. FERNANDES - 4:0
     
    90+1
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Nejprve se do zakončení dostal Guedes, který pálil pouze do protihráče. Mnohem lépe ovšem zakončoval BRUNO FERNANDES, který své zakončení poslal do levé šibenice.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty.
     
    88
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Dasa, přichází Malede.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Lavi, přichází Zargary.
    86. CANCELO - 3:0
     
    86
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Hodně nenápadně to před malým momentem provedl JOAO CANCELO, který se přes pravou stranu dostal s míčem do palebné pozice, odkud nekompromisní ránou levou nohou stočil hrací předmět k zadní tyči.
     
    85
    Izraelci se nyní s míčem dokázali prodrat na opačnou stranu, jenomže tam dlouho nevydrželi a s rozehrávkou vypomohl Silva.
     
    84
    Sanches si nevěřil na průnik přes přehuštěný střed hrací plochy, nakonec musel s míčem na vlastní polovině, kde roztáhl hru křížem.
     
    83
    Následovala další pohodlná domácí kombinace, po které přenášel hru zkušený Moutinho, kterému se povedlo přesně najít Fernandese.
     
    82
    André Silva postupoval k pokutovému území, kde ještě přenechal pod sebe na Fernandese, kterého dokázal včas zastavit Lavi.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Portugalsko kráčí za pohodlným vítězstvím, nyní si vybojovalo další roh.
     
    79
    S míčem si poté zahrál také Arad, kterému se na pravém křídle na útočné polovině nabídl Baltaksa, jenž si balón dokázal podržet.
     
    78
    Poprvé se do kombinace zapojil také střídající Sanches. Po jeho nahrávce se dostal do pokutového území Guedes, který trefil pouze protihráče.
     
    77
    S míčem si po delší době zahrál také hostující brankář Marciano, kterému se povedlo velice přesně přenést hru na Arada.
     
    75
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Poslední minutky nejsou tolik záživné, přesto domácí mají míč na kopačkách.
     
    73
    Z hodně velké vzdálenosti a zároveň poprvé v tomto duelu se do zakončení dostal hostující Zahavi, který o pořádný kus netrefil branku.

    David Suchý

    Góly: 42. Fernandes, 44. Ronaldo, 86. Cancelo, 90+1. Fernandes

    Karty:   54. Dgani (ISR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.
    Portugalsko: R. Silva – Cancelo, Dias (62. Danilo), Pepe, Mendes – Neves (62. Moutinho), Fernandes, Carvalho (72. Sanches) – Ronaldo (C) (71. Guedes), Jota (46. A. Silva), B. Silva (71. Goncalves)
    Náhradníci: Patrício – Danilo, Guedes, Moutinho, Palhinha, Pedro, Sanches, Semedo, Oliveira, A. Silva, R. Silva

    Izrael: Marciano – Dasa (88. Malede), Tibi, Dgani (72. Baltaksa), Arad – Natcho (C) (62. Abu Fani), Lavi (88. Zargary), Menachem (46. Abu Hanna) – Kinda (62. Khalaila), Solomon, Zahavi
    Náhradníci: Nitzan, Kleyman – Abada, Abu Fani, Abu Hanna, Baltaksa, Blorian, Dahan, Davidzada, Khalaila, Malede, Zargary