UFC
Paul Craig - Jamahal Hill Víťaz: Craig (kon.) | Demian Maia - Belal Muhammad Víťaz: Muhammad (kon.)
Leon Edwards - Nate Diaz Víťaz: Edwards (kon.) | Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno Víťaz: Moreno (kon.)
Israel Adesanya - Marvin Vettori Víťaz: Adesanya (kon.)
koniec udalosti
Paul Craig - Jamahal Hill

Víťaz: Craig

Nedeľa 13.06.2021, 04:21UFC
Predzápasové kurzy
     
    01:44
    Ringový rozhodca konečne zápas ukončil, pravá ruka Jamahala Hilla je brutálne zničená, tento zápas mal byť ukončený oveľa skôr! Každopádne, víťazom zápasu je PAUL CRAIG! (04:27:32)
     
    01:40
    Craig stále drží Hillovu ruku, ten sa stále snaží útočiť aspoň jednou zdravou rukou, ale je jasné, že jeho lakeť je v absolútne neprirodzenom uhle a Hill s ňou absolútne nevie pohnúť!
     
    01:27
    Šialený armbar a triangel nohami v podaní Craiga, lakeť Hilla je totálne vykĺbený, napriek tomu ešte Jamahal Hill srdnato bojuje a snaží sa súpera dobiť jednou rukou!
     
    01:11
    Craig sa snažil o páku na Hillovu ruku, prvý pokus ešte Jamahal Hill ustál.
     
    01:00
    Craig v prvom pokuse o takedown bol úspešný, ale končí pod Hillom.
     
    00:25
    Prvý kop v zápase patrí Craigovi, Hill následne opláca rovnakou mincou.
     
    00:15
    Úvodní sekundy zápasu sú obojstranne opatrné.
     
    00:01
    Prvé kolo sa práve začalo!
     
    Ako druhý prichádza do klietky Paul Craig.
     
    Ako prvý prichádza na bojisko Jamahal Hill.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC 263: Adesanya vs Vettori 2. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá pět zápasů. V rámci hlavní karty navíc budeme sledovat hned dva titulové duely, ve hře je pás šampiona muší a střední váhy.

    Hlavní karty jako první začne duelem v polotěžké váze, kde si to proti sobě rozdají Paul Craig a Jamahal Hill. Velkým favoritem tohoto zápasu bude druhý jmenovaný, který ve své profesionální kariéře ještě neprohrál. Jeho osmizápasovou sérii se pokusí zastavit Paul Craig, který naposledy prohrál před necelými dvěma lety. Následovat bude duel ve welterové váze, a sice mezi Demianem Maiou a Belalem Muhammadem. I zde bude favoritem druhý jmenovaný borec, který je na tom v žebříčku o něco hůře. Muhammad má ale na svém kontě osmnáct výher a pouhé tři porážky, navíc je ve skvělé formě. To Maia z posledních osmi duelů prohrál rovnou polovinou, i tak má o motivaci postaráno. I třetí zápas hlavní karty nabídne welterovou váhu, kde se proti sobě představí Leon Edwards a Nate Diaz. Edwards bude v roli favorita, na svém kontě má osm výher v řadě. Nate Diaz se do oktagonu vrací po necelých dvou letech, jeho bilance však není nikterak slavná, má totiž hned dvanáct porážek. Posléze přejdeme do muší váhy, kde budeme sledovat titulovou bitvu a reprízu souboje mezi Deivesonem Figueiredem a Brandonem Morenem. První souboj těchto dvou borců se konal koncem loňského kalendářního roku a k překvapení všech z toho byla remíza, tudíž pás zůstal u Figueireda, který bude favoritem také v tomto druhém duelu. Střední váha poté nabídne titulovou bitvu mezi Israelem Adesanyou a Marvinem Vettorim. Oba zmínění se rovněž proti sobě již utkali, bylo tomu tak před třemi lety. Adesanya v minulém zápase poprvé ve své kariéře pocítil porážku, naopak Vettori má na svém kontě pět výher v řadě a titulovou šanci si tak logicky zaslouží!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:00.

    Dávid Švec