Egypt – Španielsko 0:0 (kon.) | Mexiko – Francúzsko 4:1 (kon.) | N. Zéland – J. Kórea 1:0 (kon.)
Pobr. Slonoviny – Saudská Arábia 2:1 (kon.) | Argentína – Austrália 0:2 (kon.) | Japonsko – Južná Afrika 1:0 (kon.)
Honduras – Rumunsko 0:1 (kon.) | Brazília – Nemecko 4:2 (kon.)
koniec
Honduras
0:1 (0:1)
Rumunsko
cz Štvrtok 22.07.2021, 13:00 • Kašima Stadium, Kašima • Olympijské hry - muži • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších olympijských přenosů se budu těšit na počtenou. (14:57:57)
     
    Vyhrát bez jediné střely na bránu? Ano, i to je ve fotbale možné. Podařilo se to Rumunsku, které díky vlastnímu gólu porazilo Honduras nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    Klíčový moment střetnutí nastal v jediné nastavené minutě prvního poločasu. Do centru z rohového kopu vložil hlavu nešťastník Elvin Oliva, jenž přizvedl hrací předmět mimo dosah gólmana Güityho. Velká smůla pro Honduras, který byl jinak po většinu zápasu aktivnějším týmem a minimálně bod si zasloužil, avšak koncovka dnes nefungovala podle představ. Nejblíže gólu měl ještě za bezbrankového stavu Jorge Benguché, ale střelu do prázdné brány v poslední chvíli vykopl vracející se Ghiță.

    Rumunsko zvládlo premiérový zápas na letních olympijských hrách v historii země vítězně a udělalo tak důležitý krok směrem k postupu. Další zápas mají svěřenci kouče Radoie na programu 25. července proti Jižní Koreji, poražený Honduras čeká tentýž den souboj s Novým Zélandem.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 12:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Rumuni si v závěrečných vteřinách počínají zkušeně. Drží balón na svých kopačkách a kombinují kolem středového kruhu. Vypadá to, že v tomto prostoru celý zápas i dohrají.
     
    90+2
    Útočný faul Carlose Meléndeze připravil Honduras o jednu z posledních příležitostí na vyrovnání. Nešikovným zákrokem podrazil Marina.
     
    90+1
    Tentokráte přiletěl do pokutového území Rumunska přízemní centr. Jorge Álvarez k němu doběhl jako první, avšak v krkolomné pozici vypálil výrazně vedle levé tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Polovysoký balón Carlose Pinedy měl minimum šancí na úspěch, protože osamocený Jorge Benguché vyskakoval proti třem obráncům. A nejvýše vyskočil Alec Pașcanu
     
    88
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Elvin Oliva, přichází Cristopher Meléndez.
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Denil Maldonado, přichází Carlos Meléndez.
     
    87
    Honduras balón na kopačkách dlouho neudržel. Hru otočil Marius Marin přihrávkou k šestnáctce soupeře na Dulcu, jehož slabý pokus hravě lapil Perreló.
     
    86
    Rychlý rumunský protiútok neskončil úspěchem. Ricardo Grigore nastartoval Sefera, jemuž statně sekundoval Decas, jenž ho nakonec čistým způsobem připravil o míč.
     
    85
    Centr Reyese na zadní tyči měl oči. Levačkou se do balónu z voleje opřel Jorge Benguché, míč ovšem nezvládl stlačit pod břevno.
     
    84
    Martínezův centr zprava odvrátil pryč z velkého vápna Tudor Baluța. Avšak jen k nohám soupeře, hráči v bílém mohou pokračovat v útočení.
     
    83
    Andrei Sintean přiběhl do souboje s Maldonadem pozdě. Dohrál jej krátce po nahrávce tvrdým šlapákem, za odměnu inkasoval žlutou kartu.
     
    82
    Levou lajnou nabral velkou rychlost Mihai-Alexandru Dobre. Jednoho protiháče se zbavil, ale na Decase už nevyzrál, obránce vystihl kličku po lajně.
     
    81
    Velká škoda pro Honduras, že Jorge Benguché dostal na penaltu příliš prudký balón, který nebylo možné zpracovat. Následoval dlouhý odkop Baluty.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Rumunsko zuby nehty drží jednobrankové vedení, zisk tří bodů by byl důležitým krokem směrem k postupu ze skupiny.
     
    79
    Zbytečný centr vyslal do vnitra pokutového území Antonio Sefer, protože kulatý nesmysl už opustil hrací plochu. Perreló bude odkopávat.
     
    78
    Mihaie-Alexandrua Dobreho zradilo zpracování. Kolem něj nikdo nebyl, přesto si míč nechal pustit pod pravou nohou. Velká chyba, jež znamená míč pro Honduras.
     
    77
    Rumunský stoper je v pořádku, trenér Radoi si určitě oddechl. Po krátké přestávce tak může zápas pokračovat, Hondurasu se krátí čas na vyrovnání.
     
    76
    Nepříjemný dopad pro stopera Virgila Ghițu. Poté, co podstoupil hlavičkový souboj s Reyesem, mu totiž soupeř doskočil přímo na prsty pravé nohy.
     
    75
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Andrei Ratiu, přichází Ricardo Grigore.
     
    74
    Za brankáře nyní vyřešili situaci obránci. K zakončujícímu Luisi Palmovi se sběhli hned tři, početný blok forvard neprostřelil.
     
    73
    Poslední minuty probíhají pouze na rumunské obranné polovině. Zajímavé přenesení hry vyšlo Decasovi jen tak tak, Marin na míč málem dosáhl.
     
    72
    Mihai Aioani má na kontě další úspěšný zákrok. Připsal si jeden z těch snazších, protože Pinedo špatně balón trefil, letěl po zemi do středu.
     
    71
    Kartu žluté barvy vyfasoval Marco Dulca. Defenzivní záložník zatáhl za záchrannou brzdu, když stažením za dres zastavil do brejku unikajícího Benguchého.
     
    70
    Radu Boboc nevyužil volného prostoru, který mu dal Elvin Oliva. Místo očekávané střely zbytečně nahrál pod sebe, kde Marin proti přesile neuspěl.
     
    69
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Andrei Ciobanu, přichází Tudor Baluța.
     
    68
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází George Ganea, přichází Andrei Sintean.
     
    67
    Pojistku rumunského vítězství měl na kopačce Antonio Sefer. Na hranici šestnáctky kličkou do protipohybu vyřadil ze hry Decase, načež vypálil ne příliš dobře umístěnou střelu, s níž si Perreló poradil. Případný gól by ovšem neplatil, po dohrání akce totiž hlavní rozhodčí zpětně odpískal faul přihrávajícímu Ganeovi.
     
    66
    Za obranu naběhl George Ganea. Nechybělo moc, aby míč získal, nakonec však Denil Maldonado zvládl kulatý nesmysl prodloužit do autu.
     
    65
    S Reyesem se tlak Hondurase ještě o něco zvýšil. Jeho další ránu tečoval Virgil Ghiță a Aioani měl štěstí, že balón spadl na horní síť.
    64. Aioani si věděl rady s technickou střelou Reyese
     
    64
    José Reyes pořádně protáhl Aioaniho! Z devatenácti metrů vystřelil zajímavý technický projektil na zadní tyč, rumunský brankář balón zvládl vyrazit mimo nebezpečí.
     
    63
    K levé lajně obdržel přihrávku Jorge Benguché. Posunul míč za sebe eyesovi, ten odcentroval přímo do rukavic gólmana.
     
    62
    Utkání nenudí. Fotbalisté v bílých dresech začínají útočit v čím dál tím více lidech, ale Mihai Aioani i nadále drží čisté konto.
     
    61
    Do vnitra pokutového území obdržel nahrávku Andrei Ciobanu. Přes Decase nahrál Ganeovi, který pravačkou přestřelil.
     
    60
    Hodina střetnutí je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Rumunsko drží těsné vedení nad Hondurasem, ten ale pokračuje v aktivním pojetí hry a je lepším týmem.
     
    59
    Po centru zprava vyskočil nejvýše do vzduchu nově příchozí José Reyes. Vyrovnání se nekoná, balón proletěl metr nad bránou.
     
    58
    Útočný faul předvedl Andrei Ciobanu. Skoro to vypadalo, jako kdyby hrál proti pravidlům schválně, protože hned běžel zpět do zadních řad a vůbec neprotestoval.
     
    57
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Rigoberto Rivas, přichází Luis Palma.
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Edwin Rodríguez, přichází José Reyes.
     
    56
    Marius Marin nedokázal odzbrojit Pinedu. Nemusel však litovat, protože ho okamžitě zastoupil Radu Boboc, následoval dlouhý odkop mimo hrací plochu.
     
    55
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Ion Gheorghe, přichází Antonio Sefer.
     
    54
    Narážečka středem hřiště nevyšla. Jorge Benguché posunul míč na Rivase, jenže tomu zpětný pas vůbec nevyšel, míč poslal přímo k nohám protihráče.
     
    53
    Protiútok rumunského celku neměl dlouhého trvání. George Ganea si zdviženou pravicí řekl o balón, ale nedočkal se jej, těsně před ním zasáhl Denil Maldonado.
     
    52
    Akce pokračovala rohovým kopem. Výborně zareagoval Mihai Aioani, který vystartoval z brankové čáry a míč zachytil.
     
    51
    A znovu útok týmu, který hraje lépe, ale prohrává. Z osmnácti metrů vystřelil Edwin Rodríguez, vedle pravé tyče srazil jeho ránu Radu Boboc.
     
    50
    Za Honduras zahrozil Jorge Benguché. Proběhl mezi dvěma protihráče, načež narazil na třetího, Virgil Ghiță byl nad jeho síly.
     
    49
    Začátek druhého poločasu začal opatrně z obou stran. Rumunsko podle očekávání nikam nespěchá, protože doposud nebylo aktivnějším týmem, přesto vede.
     
    48
    Druhým honduraským fotbalistou potrestaným žlutou kartou se stal Jorge Álvarez. V hlavičkovém souboji trefil loktem do obličeje Marina.
     
    47
    Na trávníku došlo k zajímavé změně, mezi tři tyče Hondurasu se totiž postavil Michael Perreló. Střídání bude nejspíše způsobeno zdravotními problémy Güityho.
     
    46
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Alex Güity, přichází Michael Perreló.
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Florin Ștefan, přichází Radu Boboc.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:04.
     
    Fotbalisté Rumunska po prvním poločase vedou nad Hondurasem nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Gól vstřelili těsně před odchodem do šaten, když si centr z rohového kopu nešťastně srazil do vlastní brány Elvin Oliva. Inkasovaný gól je pro Honduras velkou ránou, protože byl aktivnějším týmem a měl i větší počet šancí. Tu největší neproměnil Jorge Benguché, který po kličce brankáři střílel do odkryté brány, ale v poslední chvíli zachránil situaci obránce Ghiță, jenž zabral a stihl odkopnout míč do autu ještě před brankovou čárou.
     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+1. Elvin OLIVA - 0:1
     
    45+1
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Hodně důležitý gól do šatny střílí Rumunsko! Andrei Ciobanu poslal centr od rohového praporku směrem do brány a těsně před ní smolně zasáhl bránící ELVIN OLIVA, když balón hlavou přizvedl mimo dosah gólmana Güityho.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Mihai-Alexandru Dobre přiběhl do souboje s Rodríguezem pozdě, tvrdě jej vzal zezadu přes pravé lýtko.
     
    43
    Akce střídá akce, závěr úvodního dějství nenudí. Marius Marin si ve středu hřště narazil s Ganeou, načež vystřelil o kus vedle pravé části brankové konstrukce.
    42. Ratiu těsně minul prostor u vzdálenější tyče
     
    42
    Poprvé výrazně zahrozili i Rumuni! Andrei Ratiu si z pravé lajny navedl míč do šestnáctky a přes ustupujícího Decase vypálil po zemi na vzdálenější tyč, tu kulatý nesmysl těsně minul.
     
    41
    Honduras znovu zahrozil. Přetažený centr Rodrígueze si našel Jorge Álvarez, slabou hlavičkou ovšem našel pouze rukavice připraveného gólmana.
     
    40
    Hráči Rumunska si museli pořádně oddechnout, protože inkasovaná branka by byla velkou čárou přes rozpočet. Výsledek tohoto zápasu hodně napoví o dalším průběhu skupiny B.
    39. Benguché mířil do odkryté brány, Rumuny v poslední chvíli zachránil Ghiță
     
    39
    Honduras dělily od prvního gólu centimetry! Za dlouhým nákopem vystartoval znovu Jorge Benguché, jenž přetlačil Pașcanua a úspěšnou kličku udělal i vyběhnuvšímu brankáři. Přesto gól nevstřelil, protože těsně před brankovou čárou dokázal balón směřující do sítě odpálit Virgil Ghiță.
     
    38
    Rozběhnutého Jorgeho Benguchého zastavila píšťalka arbitra Gonzáleze. Útočník byl rychlejší než Ghiță, toho ovšem smolně trefil rukou do obličeje.
     
    37
    Pohybem si řekl o balón Douglas Martínez, jenže Jorge Álvarez vyslal velmi nepovedenou nahrávkou, již spoluhráč doběhl až mimo vymezený prostor.
     
    36
    Moment překvapení Andreiovi Ciobanuovi nevyšel. Balón podkopl až příliš, Ion Gheorghe na pas k levé lajně neměl šanci dosáhnout.
     
    35
    Svěřenci kouče Radoie postupně přebírají iniciativu do své moci, otázkou zůstává, jak dlouho jim chuť útočit do pevné defenzivy konkurenta vydrží.
     
    34
    Akce Rumunska měla pokračování. Gheorge neměl kudy vystřelit, proto přihrál pod sebe Ganeovi, který vypálil, ale jen nad horní tyč.
     
    33
    Volnějšího prostoru po levé lajně Ion Gheorghe nevyužil podle svých představ. Decasovi udělal kličku do středu, ale obránce s touto možností počítal a soupeři znemožnil zakončení.
     
    32
    Mihai Aioani rozehrál odkop na krátkou vzdálenost. Alec Pașcanu se s balónem na kopačkách dlouho nezdržel a předal ho Ștefanovi, jenž s ním vyrazil na útočnou polovinu.
     
    31
    Ve vzdušném souboji si Marius Marin počínal nedovoleným způsobem. Rodrígueze sice přehlavičkoval, ale loktem jej trefil do hlavy.
     
    30
    Benguchém prodloužené balóny dělají defenzivě soupeře velké problémy. Virgil Ghiță měl co dělat, aby kulatý nesmysl odklidil před Rivasem.
     
    29
    A další příliš dlouhý balón, který George Ganea adresoval Mariusi Marinovi. Středopolař snahu dostihnout míč vzdal, nechtěl zbytečně plýtvat silami.
     
    28
    Rumunsko standardky nevyužilo. Nahrávka po pravé lajny byla pro Andreie Ciobanua příliš dlouhá, míč ani ve skluzu již nedokázal udržet na hrací ploše.
     
    27
    Defenziva rumunských reprezentantů zatím pracuje velmi dobře. Protihráče sice nechává kombinovat, ale ve finální fázi dokáže velmi dobře míče odebírat čí střely blokovat. Úspěšný blok teď zapsal Marin proti střele Decase.
     
    26
    První žlutou kartu střetnutí obdržel honduraský obránce Elvin Oliva. Na polovině hřiště zbytečně zajel do kotníků Ganey, ten zůstává v bolestech ležet na trávníku.
     
    25
    Benguché tentokráte nemohl střílet, protože stál zády k bráně. Proto narazil pod sebe Rodríguezovi, jehož rána nártem z první prosvištěla nad bránou.
     
    24
    Na druhé straně pokusil střelecké štěstí George Ganea. Technická střela k levé tyči minula cílové zařízení, proletěla o několik metrů nad břevnem.
     
    23
    Útočník Jorge Benguché se dostal za záda svého osobního strážce Pașcanua. Stoper jej ale obtěžoval i nadále a zabránil mu ve kvalitním zakončení, pokus na střed gólman s přehledem chytil.
     
    22
    Ghiță podruhé a opět si poradil na výbornou. Vystoupil proti centru z pravé strany a levačkou odpálil kulatý nesmysl do bezpečí.
     
    21
    José García si už připravil míč ke střele, jenže v momentě, kdy si balón posunul více na střed, mu míč z pod nohou odpálil čistě skluzující Virgil Ghiță.
     
    20
    Je poněkud překvapivé, že Rumuni nevyvíjejí moc velkou snahu útočit. Nechávají kombinovat soupeře a spíše spoléhají na rychlé protiútoky.
     
    19
    K zakončení se prodral Wesly Decas, avšak balón postrádal jak razanci, tak přesnost. Mihai Aioani mohl zůstat ledově klidným.
     
    18
    Fotbalisté v bílých dresech udrželi míč na svých kopačkách a vybojovali premiérový rohový kop. Stalo se tak poté, co Rigoberto Rivas nastřelil Ratiua.
     
    17
    Za obranu nabíhal Elvin Oliva. Balónu se nedočkal, protože bránící Florin Ștefan jej poslal mimo jeho dosah. Utkání pokračuje autovým vhazováním.
     
    16
    Honduras pokračuje v aktivním pojetí hry. Kombinuje na polovině soupeře a hledá, kudy by mohl zaútočit na vstřelení důležité první branky.
     
    15
    Aioani si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. Nyní jej zaměstnal Carlos Pineda, nebezpečný centr gólman udržel před brankovou čárou.
     
    14
    Hodně riskantní zpětný pas Edwin Rodríguez adresoval Decasovi. George Ganea na míč dosáhl, ale jen špičkou kopačky posunul míč k obránci.
     
    13
    Na druhou stranu rozjeli rychlý protiútok Rumuni. George Ganea z pravé strany šestnáctky přihrál na středu Marinovi, ten trestuhodně promáchl.
     
    12
    Jorge Benguché chytře prodloužil balón za sebe do míst, kde tušil Rivase. Ten zvládl zpracování na jedničku a sklepl pro Rodrígueze, střela z první trefila bránícího hráče.
    11. Aioani si poradil s tečovanou střelou Pinedy
     
    11
    Rumunský gólman Mihai Aioani se teď pořádně zapotil! Odražený balón napálil Carlos Pineda z voleje a ke gólu nechybělo mnoho. Míč ještě drobně tečoval jeden z bránících fotbalistů, ale měl štěstí, protože brankář zareagoval a míč vykopl do bezpečí nohama.
     
    10
    Nepřesnost v průběhu rumunské kombinace Jorge Benguché nepotrestal. Přízemní rána z osmnácti metrů byla pro Mihaie Aioaniho snadným soustem.
     
    9
    Na centr Iona Gheorgheho naskočil Alec Pașcanu. Stoper netrefil míč ideálně, poslal jej poměrně vysoko nad soupeřovu bránu.
     
    8
    Elvin Oliva nevybíravým způsobem atakoval Mariuse Marina, kterého podrazil zezadu. Rumunsko disponuje přímým kopem ze slibné vzdálenosti.
     
    7
    Souboj jeden na jednoho dopadl lépe pro Marca Dulcaa. Dobře povedeným obranným zákrokem připravil o míč Rodrígueze a právě od nohy honduraského hráče pak míč opustil hrací plochu.
     
    6
    Gólman Hondurasu je v úvodu zápasu často zapojován do kombinace. Nyní přes něj byla přenesena hra na levou stranu, kde stál u lajny volný Rivas.
     
    5
    Poprvé zahrozili i Rumuni. Jmenovitě George Ganea, jehož centr z levé strany však nenadělal brankáři Güitymu žádné starosti, v klidu jej sebral do rukavic.
     
    4
    Stoper a honduraský kapitán Denil Maldonado váhal s rozehrávkou, neboť se mu nenabídl žádný ze spoluhráčů. A tak se otočil a přihrál brankáři.
     
    3
    Dlouhý nákop Decase na Benguchého nevyšel. Skvěle si počínal Virgil Ghiță, který hlavou dokonce zvládl míč sklepnout pro Marina.
     
    2
    První olympijské vteřiny už za sebou mají i fotbalové týmy Hondurasu a Rumunsku. Mírným favoritem je mužstvo z Evropy, ale Středoameričany není radno podceňovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Honduras: Güity – Oliva, Maldonado (C), José García, Decas – Rivas, C. Pineda, J. Álvarez, Rodríguez – D. Martínez, Benguché.
    Náhradníci: Perreló – Carlos Meléndez, Meléndez, Núñez, Obregón, Palma, Reyes.

    Rumunsko: Aioani – Ratiu, Pașcanu, Ghiță, Ștefan – Marin (C), Dulca – Dobre, Ciobanu, I. Gheorghe – Ganea.
    Náhradníci: Popa – T. Baluța, Boboc, Florescu, Grigore, Sefer, Sintean.

    Rozhodčí: González (URU) – Taran (URU), Trinidad (URU).
     
    Rumunsko

    Fotbalisté Rumunska postoupili do Japonska zásluhou výborného výsledku na mistrovství Evropy hráčů do 21 let, kde společně s Francií obsadili dělené třetí místo a kvalifikaci si zajistili nejlepší čtyři týmy. Rumuni nebyli vůbec daleko od finálové účasti, nad Německem dokonce vedli 2:1, ale gól na 2:3 v 90. minutě byl krutou ránou, čtvrtý zásah pak ještě přišel v nastaveném čase.

    Pro Rumunsko se jedná o historicky první účast na letních olympijských hrách v historii. A svěřenci kouče Radoie rozhodně nejsou bez šance na úspěch, protože ze skupiny s Hondurasem, Jižní Koreou a Novým Zélandem je reálné pomýšlet na postup.
     
    Honduras

    Honduras se na olympijské hry v Tokiu kvalifikoval skrze finálovou účast v rámci kvalifikačního turnaje týmů ze Severní, Střední Ameriky a Karibiku. Ve společnosti Kanady, Salvadoru a Haiti obsadil první místo ve skupině, s pěti body skončili o skóre před Kanaďany. V semifinále si posléze vyšlápl na Američany, které Honduras porazil 2:1 a tím si zajistil účast na olympiádě. Finálová porážka po penaltách s Mexikem už na tom nic nezměnila.

    Fotbalisté Hondurasu letos mají na co navazovat, neboť v Riu de Janeiru obsadili v roce 2016 fantastickou čtvrtou příčku. Daleko navíc nebyly ani bronzové medaile, těsná porážka 2:3 s Nigérií určitě mrzela ještě dlouho po turnaji.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné čtvrteční odpoledne. Olympiáda je za dveřmi a některé soutěže se rozbíhají ještě před oficiálním zahájením. Jednou z nich je i fotbal mužů a já vás vítám při sledování zápasu mezi Hondurasem a Rumunskem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Milan Huppert

    Góly: 45+1. Oliva (vla.)

    Karty:   26. Oliva (HON), 48. J. Álvarez (HON) – 44. Dobre (RUM), 71. Dulca (RUM), 83. Sintean (RUM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 12:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:12.
    Honduras: Güity (46. Perreló) – Oliva (88. Cristopher Meléndez), Maldonado (C) (88. Carlos Meléndez), José García, Decas – Rivas (57. Palma), C. Pineda, J. Álvarez, Rodríguez (57. Reyes) – D. Martínez, Benguché.
    Náhradníci: Perreló – Carlos Meléndez, Cristopher Meléndez, Núñez, Obregón, Palma, Reyes.

    Rumunsko: Aioani – Ratiu (75. Grigore), Pașcanu, Ghiță, Ștefan (46. Boboc) – Marin (C), Dulca – Dobre, Ciobanu (69. T. Baluța), I. Gheorghe (55. Sefer) – Ganea (68. Sintean).
    Náhradníci: Popa – T. Baluța, Boboc, Florescu, Grigore, Sefer, Sintean.

    Rozhodca: González (URU) – Taran (URU), Trinidad (URU)