Egypt – Španielsko 0:0 (kon.) | Mexiko – Francúzsko 4:1 (kon.) | N. Zéland – J. Kórea 1:0 (kon.)
Pobr. Slonoviny – Saudská Arábia 2:1 (kon.) | Argentína – Austrália 0:2 (kon.) | Japonsko – Južná Afrika 1:0 (kon.)
Honduras – Rumunsko 0:1 (kon.) | Brazília – Nemecko 4:2 (kon.)
koniec
Brazília
4:2 (3:0)
Nemecko
cz Štvrtok 22.07.2021, 13:30 • International Stadium Jokohama • Olympijské hry - muži • Skupina D
Predzápasové kurzy
    90+4. PAULINHO - 4:2
     
    90+4
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Cunhu nakonec jeho zahozená možnost mrzet nemusí! Brazílie totiž v závěru přidává čtvrtou branku a dnes zvítězí! Němci otevřeli v závěru nastavení obranu. Střídající PAULINHO si po brejku navedl míč do vápna a nádhernou technickou střelou vymetl šibenici!
    83. Ragnar ACHE - 3:2
     
    83
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Drama je na světě! Německo i v oslabení dokázalo snížit na rozdíl jediné branky! Na centr z levé strany si ve vápně naběhl střídající RAGNAR ACHE a prudkou hlavičkou z malého vápna uklidil míč k tyči!
    56. Nadiem AMIRI - 3:1
     
    56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo se z nenápadné akce dočkalo vyrovnání! Richterův pokus sice zablokoval obránce, jenže do odraženého míče se z voleje opřel NADIEM AMIRI, jehož projektil Santos po odskoku nedokázal vyrazit a míč skončil v síti!
    30. RICHARLISON - 3:0
     
    30
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Neskutečný výkon Brazílie! Mírný favorit dnešního souboje po půlhodině hry přidává třetí branku! Po dalším skvěle sehraném přechodu do útoku dostal přihrávku RICHARLISON, který dostal prostor, navedl si míč do vápna a technickou střelou dovršil hattrick!
    22. RICHARLISON - 2:0
     
    22
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie po krásné akci přidává druhou branku! Dlouhou přihrávku na levou stranu dohnal ještě na hrací ploše Guilherme Arana, který chvíli počkal a vyslal míč do prostoru, kam si mezi obránce naběhl RICHARLISON a prudkou hlavičkou vstřelil svou druhou branku v utkání!
    7. RICHARLISON - 1:0
     
    7
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Skvělý vstup Brazilců do turnaje. Na průnikovou přihrávku si naběhl RICHARLISON, jehož první pokus brankář jen vyrazil a útočník Evertonu dorazil míč do sítě!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 7. Richarlison, 22. Richarlison (Arana), 30. Richarlison (Cunha), 90+4. Paulinho (Bruno) – 56. Amiri, 83. Ache (Raum)

    Karty:   83. Douglas Luiz (BRA) – 26. Pieper (GER), 35. Arnold (GER), 59. Stach (GER), 86. Henrichs (GER), 87. Torunarigha (GER)   62. Arnold (GER)

    Nepremenená penalta: 45+2. Cunha (BRA), brankár F. Müller zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:19.
    Brazília: Santos – Dani Alves (C), Nino, Diego Carlos, Arana – Douglas Luiz, Bruno – Antony (73. Paulinho), Claudinho (65. Malcom), Richarlison (74. Reinier) – Cunha.
    Náhradníci: Brenno – Graça, Paulinho, Menino, Henrique, Reinier, Malcom.

    Nemecko: F. Müller – Henrichs, Pieper (46. Torunarigha), Uduokhai, Raum – Maier, Stach (81. K. Schlotterbeck), Arnold (C) – Richter (68. Löwen), M. Kruse (68. Ache), Amiri (73. Teuchert).
    Náhradníci: Brodersen, Plogmann – Ache, Teuchert, Torunarigha, K. Schlotterbeck, Löwen.

    Rozhodca: Barton – Moran, Zeegelar