Čile – Kanada 1:2 (kon.) | Čína – Zambia 4:4 (kon.) | Švédsko – Austrália 4:2 (kon.)
Japonsko – Veľká Británia 0:1 (kon.) | Holandsko – Brazília 3:3 (kon.) | N. Zéland – USA 1:6 (kon.)
koniec
Čína
4:4 (3:2)
Zambia
cz Sobota 24.07.2021, 10:00 • Miyagi Stadium, Rifu • Olympijské hry - ženy • Skupina F
Predzápasové kurzy
    83. Wang ŠUANG - 4:4
     
    83
    Čína právě vstřelila branku!
    Tak tohle musí papírově hostující hráčky hodně, ale opravdu hodně mrzet! WANG ŠUANG po hře rukou Lushomo Mweembaové bez obtíží proměnila nařízenou penaltu a vyrovnává na 4:4!
    69. Barbara BANDAOVÁ - 3:4
     
    69
    Zambie právě vstřelila branku!
    Blesk s číslem jedenáct na zádech udeřil potřetí, BARBRA BANDAOVÁ si i v druhém utkání na turnaji připisuje hattrick a v devětašedesáté minutě otáčí skóre utkání! Útočnice nyní udělala kužel z bránící protihráčky a z pozice uvnitř šestnáctky hravě překonala bezmocnou brankářku – 3:4!
    47. Barbara BANDAOVÁ - 3:3
     
    47
    Zambie právě vstřelila branku!
    Tak pozor, tohle bude nejspíš ještě zajímavé! Čínská defenzíva si nyní úplně zapomněla pohlídat BARBRU BANDAOVOU, která vběhla až do šestnáctky a následně nepřipravenou brankářku nachytala slabším zakončením ke vzdálenější tyči – 3:3!
     
    42
    Zambie právě vstřelila branku!
    BARBRA BANDAOVÁ penaltu hravě přetavila v kontaktní gól a zambijské hráčky jsou zpět ve hře, mladá útočnice balón nasměrovala do pravého vinglu – 3:2!
    24. Wang ŠUANG - 3:1
     
    24
    Čína právě vstřelila branku!
    Hattrick je kompletní, WANG ŠUANG se prosazuje potřetí! Čínský útok teď kompletně rozebral zambijskou obranu a dělal si před brankou co chtěl, přičemž ostrostřelkyně tentokrát Naliovou pokořila projektilem zpoza velkého vápna – 3:1! Asistence: Wang Šan-Šan.
    22. Wang ŠUANG - 2:1
     
    22
    Čína právě vstřelila branku!
    WANG ŠUANG is zadělává na hattrick, tentokrát už zásah čínských hráček bude platit! Centr z pravé strany poslala Šan-Šan právě na kopačku své spoluhráčky, která následně Naliovou hravě překonala – 2:1! Asistence: Wang Šan-Šan.
    16. Racheal KUNDANANJIOVÁ - 1:1
     
    16
    Zambie právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, po parádní souhře dvou zambijských hráček v Miyagi Stadium začínáme zase od začátku! Na střeleckou listinu se zapisuje RACHEAL KUNDANANJIOVÁ, která za záda čínské brankářky odhlavičkovala dlouhý centr z pravé strany – 1:1! Asistence: Avell Chitunduová.
    6. Wang ŠUANG - 1:0
     
    6
    Čína právě vstřelila branku!
    Extrémně amatérská práce zambijské obrany vede k prvnímu gólu utkání, pod který se podepisuje WANG ŠUANG! Středopolařka se dostala k balónu ve vápně a následně poslala na branku hodně slabou střelu, která ale díky chabým reakcím Siamfukové a Naliové končí v síti. Gól jak z okresního přeboru – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Góly: 6. Wang Šuang, 22. Wang Šuang (Wang Šan-šan), 24. Wang Šuang (Wang Šan-šan), 83. Wang Šuang (pen.) – 16. Kundananjiová (Chitunduová), 42. Bandaová (pen.), 47. Bandaová, 69. Bandaová

    Karty:   83. Mweembaová (ZAM)   86. Li Čching-tchung (CHN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 6:9. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:5.
    Čína: Pcheng Š'-meng – Luo Kuej-pching, Wang Siao-süe, Li Čching-tchung, Li Meng-wen – Čang (65. Siao Jü-i), Miao S'-wen (65. Liou Ťing), Jang Li-na, Wang Šuang – Wang Šan-šan (C), Jang Man (34. Wu-ž' Ku-mu-la).
    Náhradníci: Ču Jü – Lin Jü-pching, Wang Jen, Wang Jen-wen, Liou Ťing, Wu-ž' Ku-mu-la, Siao Jü-i.

    Zambia: Naliová – Siamfuková (62. Belemuová), Mweembaová, Musaseová, Kundananjiová – Wilombeová (38. Tembová), Lunguová – Lubandjiová (77. Mubangaová), G. Chandaová, Chitunduová – Bandaová (C).
    Náhradníci: Musondová – Mulengaová, Belemuová, Mubangaová, Tembová, Katongová, Mukwasaová.

    Rozhodca: Borjasová (HON) – Perellová (HON), Boudreauová (CAN).