Valencia – Alavés 3:0 (kon.) | Vigo – Bilbao 0:1 (kon.) | Sociedad – Levante 1:0 (kon.)
Elche – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Real Madrid 0:1 (kon.)
koniec
Elche CF
1:1 (1:1)
FC Sevilla
cz Sobota 28.08.2021, 19:30 • Estadio Manuel Martínez Valero, Elche • Španielska LaLiga • 3. kolo
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (21:31:38)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 4 – 5
    Střely mimo: 3 – 10
    Držení míče: 29 % – 71 %
    Rohové kopy: 5 – 3
    Ofsajdy: 2 – 0
    Fauly: 6 – 9
    Žluté karty: 2 – 0.
     
    Sevilla na dvě výhry z předchozích dvou kol nenavázala. Na stadionu Elche od jedenácté minuta prohrávala gólem Roca. Pak už na trávníku dominovala, ale ze soustavné převahy vytěžila pouze snížení na konečných 1:1. Ve čtyřicáté minutě proměnil Acuňou kopnutou standardní situaci marocký útočník Nasjrí. Po změně stran už vypadaly ofenzivní snahy Andalusanů bezradně. Casilla nečelil vlastně žádné stoprocentní šanci a Elche udrželo chtěnou remízu až do závěrečného hvizdu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Marcos Acuňa naposledy čepoval míč do pokutového území. Prosadit se tam snažil Rafa Mir, ale hlavou prostor branky o velký kus netrefil.
     
    90+6
    Tohle se ale vůbec nepovedlo. Fidelův nákop ze vzduchu sebral Jasín Bunú a rychlým výhozem rozjel jeden z posledních útoků Sevilly.
     
    90+5
    Pere Milla byl zezadu zfaulován Fernandem. Pro Elche je to velká úleva. Navíc může přijít i ohrožení Bunúa ze standardní situace. Na přímou střelu to ještě není.
     
    90+4
    Mir prodloužil Acuńův centr až na pravý kraj. Ten zavíral Jesús Navas, jenže neadresným pasem nechal vyniknout zkušeného gólmana Casillu.
     
    90+3
    Lamelova střela neprošla přes Josemu. Guido Carrillo pak vytáhl míč k půlící čáře, jenomže ho tam dost nešikovným způsobem zase ztratil.
     
    90+2
    Z centru mířícího k Mirovi nezahrozilo. V době Casillova odkopu chybí do oknce zápasu čtyři a půl minuty.
     
    90+1
    Při odkopu do autu se do nohy Ivana Marconeho dostala křeč. Argentinský záložník se ale musí rychle zvedat, rozhodčí nehodlá povolávat zdravotnický personál.
     
    90
    Nastavený čas bude až nečekaně bohatý. Na tabuli čtvrtého rozhodčího svítí informace o šesti minutách navíc!
     
    89
    Po týdnu se Sevilla nachází v úplně stejné situaci. Už na hřišti Getafe zachraňovala jednogólové vítězství v úplném závěru. Přesněji ve třetí nastavené minutě. Jak to dopadne dnes?
     
    88
    Oussama Idrissi krátce po příchodu pálil zpoza pokutového území. Pravačkou mířil k bližší tyči, ale scházela tomu potřebná razance.
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Oussama Idrissi.
     
    87
    Milla se u půlící čáry hnal do protiútoku. Po souboji s Fernandem padl k zemi, ale Valentín Pizarro Gómez v tom žádný nedovolený zákrok neviděl.
     
    86
    Palacios odrazil asi stý Acuňův centr na roh, kterého se rovněž chopil argentinský levý obránce. Nízký pas odvrátil Josan.
     
    85
    Diego Carlos se v pozici posledního hráče nezalekl aktivně presujícího Milly. Míč prošel za zadní čáru a vracet ho bude nepříliš zaměstnaný Jasín Bunú.
     
    84
    Od hostů už je to dost těžkopádné a monotónní. Pozorně bránící Elche se minutu po minutu přibližuje cennému remízovému výsledku.

    Michal Břuchanský

    Góly: 11. Roco (Fidel) – 40. Nasjrí (Acuňa)

    Karty:   41. Verdú (ELC), 42. Fidel (ELC)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 6:9.
    Elche CF: Casilla – Roco (65. Carrillo), Verdú (C) (54. Palacios), González – Josan, Guti, Fidel, Marcone, Mojica – Benedetto (65. Josema), Boyé (32. Milla).
    Náhradníci: Andreu, Badía – Álamo, Barragán, Carrillo, Donald, Josema, Milla, Palacios, Piatti, Morente, Mascarell.

    FC Sevilla: Bunú – Navas (C), Diego Carlos, Rekik, Acuňa – Jordán (68. Delaney), Fernando, Rakitić (60. A. Gómez) – Suso (60. Mir), Nasjrí (87. Idrissi), Óscar Rodríguez (60. Lamela).
    Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Gudelj, Idrissi, Lamela, Mir, G. Montiel, A. Gómez, Romero, Carmona, Delaney.

    Rozhodca: Gómez – Romero, Granado

    Diváci: 10 385