Besiktas – Dortmund 1:2 (kon.) | Tiraspol – Doneck 2:0 (kon.) | Brugge – Paríž 1:1 (kon.)
Manchester City – Lipsko 6:3 (kon.) | Atlético Madrid – Porto 0:0 (kon.) | Liverpool – AC Miláno 3:2 (kon.)
Lisabon – Amsterdam 1:5 (kon.) | Inter – Real Madrid 0:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
0:1 (0:0)
Real Madrid
Streda 15.09.2021, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (22:54:24)
     
    Inter Miláno bol síce lepším tímom, ale nedal žiadny gól. Šance mal hlavne v prvom polčase, niekoľkokrát výborne zasiahol Thibaut Courtois. Hrdinom sa stal v úplnom závere striedajúci Rodrygo. Real Madrid tak vyhráva a v tabuľke je po úvodnom hracom dni na druhom mieste za Šerifom Tiraspol, s ktorým sa stretne v najbližšom stretnutí Ligy majstrov na Santiago Bernábeu. Inter sa predstaví v Donecku proti Šachtaru.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Eduardo Camavinga veľmi nešťastne sklzom fauloval pred vlastnou šestnástkou a Inter zásluhou Dumfriesa získal priamy kop vhodný na center. Do vápna išiel aj Samir Handanovič. Strieľaný center vyslal Federico Dimarco, defenzíva Realu lopta odkopla.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Marco Asensio.
     
    90+1
    Krátky nadstavený čas, Real Madrid je blízko k trom bodom, za ktoré bude musieť byť veľmi šťastný, ak teda naozaj prídu. Medzitým je na zemi Casemiro, bol faulovaný.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
    89. Rodrygo (REA) - 0:1
     
    89
    Real Madrid dal gól!
    Pre Inter veľmi nešťastné, pretože je lepším tímom. Hostia však predviedli peknú akciu. Federico Valverde poslal loptu do pokutového územia, kde ju krásne prehodil okolo obrancu mladý Eduardo Camavinga a voľný RODRYGO sa na hranici päťky zakončením k žrdi nemýlil.
     
    88
    Dani Carvajal končí na trávniku, držal si nohu, bude v poriadku. Alessandro Bastoni ho zasiahol kopačkou a ešte aj strčil obomi rukami, faul sa nepískal.
     
    87
    Matías Vecino centroval sprava, postavil sa mu do toho Casemiro. Real získal loptu a môže ísť dopredu. Rodrygo prihral na Benzemu, ten ešte posunul a Vinícius Júnior trafil iba padajúceho Škriniara. Ten je dnes asi najlepším hráčom zápasu.
     
    86
    Inter sa v závere určite pokúsi streliť vytúžený gól. Momentálne sa domáci držia na útočnej polovici ihriska a snažia sa kombinovať.
     
    85
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Nicoló Barella, prichádza Matías Vecino.
     
    84
    Federico Valverde získal loptu pred svojou šestnástkou, po krídle ju dostal na útočnú polovicu, no prihrávku na os prečítal Denzel Dumfries.
     
    83
    Dani Carvajal neposlal presný center na nabiehajúceho Benzemu. Loptu si ešte našiel voľný Vinícius Júnior, technický pokus zablokoval Milan Škriniar.
     
    82
    Strely: 15 – 10
    Strely na bránku: 5 – 1
     
    81
    Desať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Uvidíme dnes nejaký gól alebo sa staneme svedkami bezgólovej remízy?
     
    80
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Eduardo Camavinga.

    Matej Kubove

    Góly: 89. Rodrygo

    Karty:   45+1. Lautaro Martínez (INM) – 60. Alaba (REA)


    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian (55. Dumfries), Barella (85. Vecino), Brozović, Çalhanoğlu (65. Arturo Vidal), Perišić (55. Dimarco) – Džeko, Lautaro Martínez (65. Correa).
    Náhradníci: Cordaz, I. Radu – Gagliardini, Arturo Vidal, Ranocchia, Dumfries, Alexis Sánchez, D'Ambrosio, Vecino, Kolarov, Dimarco, Correa.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Alaba – Valverde, Casemiro, Modrić (80. Camavinga) – L. Vázquez (66. Rodrygo), Benzema (C), Vinícius Júnior (90+2. Asensio).
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – M. Díaz, Rodrygo, J. Vallejo, Isco, Jović, Gutiérrez, Asensio, E. Hazard, Camavinga, Blanco.