Juventus – Sampdoria 3:2 (kon.) | Empoli – Bologna 4:2 (kon.) | Sassuolo – Salernitana 1:0 (kon.)
Udinese – Fiorentina 0:1 (kon.) | Lazio – AS Rím 3:2 (kon.) | Neapol – Cagliari 2:0 (kon.)
koniec
Empoli FC
4:2 (2:1)
Bologna FC
cz Nedeľa 26.09.2021, 15:00Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:55:19)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:11. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:20.
     
    Je konec! Empoli zvládlo domácí duel s Bolognou a vítězí 4:2. Domácí celek se do vedení dostal hned v úvodu, když si nešťastnou vlastní branku vstřelil Bonifazi. O deset minut později však srovnal Barrow. Bologna poté dokonce kopala penaltu, ale Arnautovič trefil tyč. Ve 31. minutě vrátil domácím vedení Pinamonti. V úvodu druhé půle navíc proměnil penaltu Bajrami. Naději pro Bolognu sice ještě vykřesal Arnautovič, ale v poslední minutě přidal pojistku Ricci.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Riccardo Orsolini (Bologna FC).
     
    90+3
    Nabuzený Samuele Ricci se hnal za nákopem na polovinu soupeře, jenže brankář Skorupski měl k míči o dva kroky blíže a odehrál jej do bezpečí.
     
    90+2
    Bologna se v nastavení tlačí do útoku, ae hosté nyní potřebují vstřelit dvě branky, což bude během dvou minut proti skvěle bránícímu soupeři těžký úkol.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
    90. Samuele RICCI - 4:2
     
    90
    Empoli právě vstřelilo branku! Je hotovo! Domácí celek v závěru utkání přidává čtvrtou branku a výrazně se přibližuje k vítězství v dnešním souboji! Přihrávku proti noze dostal rozběhnutý SAMUELE RICCI a pravačkou napálil míč k tyči!
     
    90
    Asslani z pravé strany prošel na hranici velkého vápna, ale jeho přízemní centr odehrála obrana hostujícího mužstva mimo nebezpečný prostor.
     
    89
    Za centrem z levé strany se ve vápně tlačil Soriano, jenže před ním měl míč v rukavicích připravený brankář. Rozehrávat tak bude domácí Empoli.
     
    88
    Zraněným hráčem byl Leo Štulac, který se nechal ošetřit za čárou a už je zpátky na trávníku. Domácí celek tak může pokračovat v urputném bránění.
     
    87
    Jeden z domácích hráčů zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen dnešní duel dohrát.
     
    86
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti velkého vápna. Odražený centr se ještě chvíli povaloval na malém vápně, ale obrana Empoli si poradila.
     
    85
    Tlak hostujícího celku v posledních minutách sílí, jenže hráči v bílém se stále nedostávají do dalšího zakončení. Domácí už brání prakticky v devíti lidech.
     
    84
    Bologna kombinovala v blízkosti velkého vápna soupeře, nicméně přihrávka za obranu skončila na noze jednoho z domácích stoperů.
     
    83
    Musa Barrow se ve vápně dostal k odraženému míči, nicméně rána levačkou se mu vůbec nepovedla a slabá střela skončila v moci brankáře.
     
    82
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centr z pravé strany přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo v bílém dresu hostujícího mužstva.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 2. Bonifazi (vla.), 32. Pinamonti (Stojanović), 54. Bajrami (pen.), 90. Ricci – 12. Barrow (Skov Olsen), 78. Arnautović (De Silvestri)

    Karty:   35. Henderson (EMP), 68. Pinamonti (EMP) – 90+4. Orsolini (BLG)

    Nepremenená penalta: 21. Arnautović (BLG), mimo


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:11. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:20.
    Empoli FC: Vicario – Stojanović, S. Romagnoli, Viti, Marchizza (80. Luperto) – Bajrami (80. Asllani), Ricci, Henderson (72. Štulac), Żurkowski – Di Francesco (64. Bandinelli), Pinamonti (80. Cutrone).
    Náhradníci: Ujkani, Furlan – Mancuso, Parisi, Cutrone, Bandinelli, La Mantia, Asllani, Haas, Štulac, Luperto.

    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Medel, Bonifazi (69. Orsolini), Hickey (46. Theate) – Domínguez (79. Binks), Vignato (46. Svanberg) – Skov Olsen (46. N. Sansone), R. Soriano, Barrow – Arnautović.
    Náhradníci: F. Bardi – N. Sansone, van Hooijdonk, Soumaoro, Cangiano, Theate, Mbaye, Santander, Orsolini, Binks, Dijks, Svanberg.

    Rozhodca: Giacomelli – Passeri, Secchi