Salernitana – CFC Janov 1:0 (kon.) | Turín – Juventus 0:1 (kon.) | Sassuolo – Inter 1:2 (kon.)
koniec
US Salernitana 1919
1:0 (0:0)
CFC Janov
cz Sobota 02.10.2021, 15:00 • Stadio Arechi, Salerno • Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:16:09)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 4 – 4
    Střely mimo: 5 – 10
    Držení míče: 45 % – 55 %
    Rohové kopy: 5 – 10
    Ofsajdy: 0 – 0
    Fauly: 15 – 16
    Žluté karty: 2 – 2.
     
    Před záchranářským trojbojem proti Spezii, Empoli a Benátkám si Salernitana polepšila na čtyři body a sesadila na úplný chvost tabulky Cagliari. Janov má jen o bod více a je šestnáctý.
     
    Po jedné remíze a pěti porážkách si domácí kouč Fabrizio Castori může konečně oddechnout. Jeho svěřenci v důležitém utkání s Janovem vyválčili všechny tři dostupné body za výsledek 1:0. Rozhodující okamžik se zrodil v šestašedesáté minutě, kdy se z rohu hlavou prosadil střídající Milan Djurić. Di Tacchio hned vzápětí trefil tyč, ale od té doby už se hrálo jen na bránu Belece, jenž ustál všechny střely a čistým kontem rovněž přispěl velkým dílem na odlepení se z posledního místa Serie A.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Franck Ribéry si došel pro faul na útočné polovině. V tento okamžik už je víceméně jasné, že Salernitana bude na sedmý pokus slavit první ligovou výhru!
     
    90+5
    Jaroszyński pořádně zabral a udržel míč ve hřišti. Bohužel pro něj před Siriguem nikdo nečekal a centr zpacifikoval Maksimović.
     
    90+4
    I tohle Salernitana přečkala bez gólové újmy! S Belecem hrálo i potřebné štěstí, Baniho hlavičce příliš nechybělo.
     
    90+3
    Domácí se pokusili konstruktivně vykombinovat z nebezpečných pozic. Moc chytře to ale neprovedli, Paweł Jaroszyński vycestoval s balonem za koncovou čáru.
    90+2. Nicolo Rovella (JAN)
     
    90+2
    Nicolo Rovella chtěl zaskočit Belece střelou na přední tyč. Slovinský gólman reagoval dobře a s rizikem nárazu do brankové konstrukce vytěsnil balon na roh zakončený nepřesnou hlavičkou.
     
    90+1
    Franck Ribéry za žlutou kartu srovnal se zemí Badelje na místě vedle pokutového území. Zavinil tím standardní situaci.
     
    90
    Na digitální tabuli čtvrtého rozhodčího svítí informace o pětiminutovém nastavení.
     
    89
    Další žluté napomenutí. Norbert Gyömbér nutně potřeboval zastavit vzdalujícího se Mohameda Farese. Pomohl si zatažením za dres.
     
    88
    Norbert Gyömbér přerušil hostující přenesení na levý kraj. V podobné lokalitě navíc získal faul Grigoris Kastanos. Cenné vteřiny pro domácí klub.
     
    87
    Belec se natáhl po diagonální přihrávce Pandeva. Ten to nemyslel vůbec špatně, zadní tyč v daný okamžik uzavírali hned dva hráči.
     
    86
    Aktivní Andrea Cambiaso využil nohu Gyömbéra k zisku rohového kopu. Po něm dvakrát za sebou zkoušel dát míč do ohně, ale Salernitana se v obou případech ubránila.
     
    85
    Grigoris Kastanos se pral o míč v pokutovém území. Počínal si ale v rozporu s pravidly, takže hrát zase bude ekipa z Janova.

    Michal Břuchanský

    Góly: 66. Djurić (Kastanos)

    Karty:   89. Gyömbér (SAI), 90+1. Ribéry (SAI) – 75. Nikola Maksimović (JAN), 84. Cambiaso (JAN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:10. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:16.
    US Salernitana 1919: Belec – Gyömbér (C), S. Strandberg, Gagliolo, Ranieri (81. Jaroszyński) – M. Coulibaly (46. Obi), Kastanos, Ribéry, L. Coulibaly (37. Di Tacchio) – Simy (61. Djurić), Gondo (61. Bonazzoli).
    Náhradníci: Fiorillo – Bogdan, Bonazzoli, Di Tacchio, Djurić, Jaroszyński, Kišrída, Obi, Schiavone, Vergani, Veseli, Zortea.

    CFC Janov: Sirigu – Bani, Nikola Maksimović, Criscito (C) (62. Ghiglione) – Sabelli (57. Fares), A. Touré (73. Pandev), Rovella, Badelj, Cambiaso – Kallon, Bianchi (57. Ekuban).
    Náhradníci: Marchetti, Šemper – Behrami, Fares, Ghiglione, Hernani, Melegoni, Pandev, Serpe, Vásquez, Galdames, Ekuban.

    Rozhodca: Mariani – Valeriani, Marchi