K. Vary – Plzeň 3:0 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 5:6 (po pr.)
koniec po predl.
Rytíři Kladno
5:6 (3:3, 1:0, 1:2 - 0:1)
HC Kometa Brno
cz Štvrtok 14.10.2021, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga (ČR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:47 Luboš HORKÝ - 5:6
     
    63:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Bod navíc bere brněnská Kometa! Prodloužení ukončil LUBOŠ HORKÝ, jehož vyslal po pravé straně Zaťovič. Třiadvacetiletý útočník ujel Hlavovi a z pravého kruhu skóroval střelou zápěstím na zadní tyč. Bow smutně zvedl hlavu ke stropu haly, byl si vědom, že tato rána šla chytit. Asistence: Martin Zaťovič.
    50:23 Martin ZAŤOVIČ - 5:5
     
    50:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhý gól v rozmezí dvaceti vteřin, výsledek zápasu je rázem nerozhodný! Horký se uvolnil přes Jágra a mezi kruhy viděl volného MARTINA ZAŤOVIČE, který, podobně jako před malou chvílí Krištof, propálil Bowa mezi betony. Asistence: Luboš Horký a Tomáš Bartejs.
    50:02 Michal KRIŠTOF - 5:4
     
    50:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na drama! MICHAL KRIŠTOF dokonale zaskočil Landona Bowa, když při vhazování vyhrál souboj hokejek proti Plekancovi a trefil mezeru mezi brankářovými betony. Bez asistence.
    45:32 Danny KRISTO - 5:3
     
    45:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Exekuce nájezdu se chopil americký útočník DANNY KRISTO. Nevymýšlel žádné složitosti a vystřelil forhendem k levé tyči na lapačku Tomka, slovenský gólman na svižný projektil soka nedosáhl.
    35:23 David DVOŘÁČEK - 4:3
     
    35:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Premiérový gól DAVIDA DVOŘÁČKA v kladenském dresu stál za to! Nejprve sám zavezl puk do útočného pásma a nahodil, Tomek jeho střelu neudržel a vyrazil jej za bránu. V tomto prostoru si ho Dvořáček znovu převzal, obkroužil bránu a černý předmět bezchybně zametl do sítě. Asistence: Hakon Nilsen a Landon Bow.
    16:52 Matyáš FILIP - 3:3
     
    16:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! MATYÁŠ FILIP si mezi třemi protihráči najel před bránu, kam obdržel přihrávku od Melky a bezmocnému Tomkovi poslal hrací předmět nad levou ruku. Asistence: Antonín Melka.
    11:49 Peter MUELLER - 2:3
     
    11:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace a brněnská Kometa poprvé v utkání vede! Krištof moc dobře věděl o PETERU MUELLEROVI, který obdržel nahrávku ideálně do hokejky, Bow se k levé tyčce přesouval bez úspěchu. Jágr tak na lavici hanby příliš dlouho nepobyl. Asistence: Michal Krištof a Vladimír Roth.
    11:00 Andrej KOLLÁR - 2:2
     
    11:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ani druhým gólem se Kometa nenechala položit, úspěšně srovnává i napodruhé! Mueller z bezprostřední blízkosti ještě neuspěl. Práci za spoluhráče dokonal ANDREJ KOLLÁR, odražený puk poslal bekhendem za záda ležícího Bowa. Asistence: Peter Mueller a Michal Krištof.
    08:27 Nicolas HLAVA - 2:1
     
    08:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nerozhodné skóre dlouho nevydrželo, Rytíři jsou znovu o krok napřed! Jaromír Jágr napadal a vystihl rozehrávku obránce, načež přihrál před branku NICOLASU HLAVOVI. Sedmadvacetiletý útočník si kotouč zpracoval, aby následně udělal Tomkovi bekhendový blafák do protipohybu a neomylně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Jaromír Jágr.
    06:58 Tomáš VINCOUR - 1:1
     
    06:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Bartejs vyslal parádní nahrávkou z vlastního obranného pásma do úniku TOMÁŠE VINCOURA, jenž zachoval v zakončení chladnou hlavu, proti střele do pravého horního růžku neměl Bow šanci. Asistence: Tomáš Bartejs.
    01:34 Adam KUBÍK - 1:0
     
    01:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Kladno vede! Střela Dotchina ještě byla nepřesná, ale volný puk u levého mantinelu sebral Plekanec, mezi kruhy našel ADAMA KUBÍKA a ten skóroval střelou do levé šibenice. Asistence: Tomáš Plekanec a Jake Dotchin.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 2. A. Kubík (Plekanec, Dotchin), 9. Hlava (Jágr), 17. Filip (Melka), 36. Dvořáček (Nilsen, Bow), 46. Kristo (t.s.) – 7. Vincour (Bartejs), 11. Kollár (P. Mueller, Krištof), 12. P. Mueller (Krištof, Roth), 51. Krištof, 51. Zaťovič (L. Horký, Bartejs), 64. L. Horký (Zaťovič)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Dotchin (A), Kehar, Nilsen, K. Wood, Ticháček, Donaghey – Jágr, Plekanec (C), Hlava – M. Beran, A. Kubík, Dvořáček – Melka, Filip, Račuk – Kristo, Pitule, Hajný.
    HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – R. Holland, Ďaloga, Roth, Kučeřík, Bartejs, Gulaši (A), D. Mikyska – P. Mueller (A), Krištof, Kollár – L. Horký, P. Holík, Zaťovič (C) – Vincour, Rákos, R. Pavlík – Magee, Dočekal, Mallet.

    Rozhodca: Jeřábek, Micka – Frodl, Komárek

    Diváci: 1 238