Toronto – Montreal 2:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Toronto Maple Leafs
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 14.10.2021, 01:20 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Sudí z toho vykouzlili přesilovku pro Toronto, velmi zvláštní a podle mě necitlivé rozhodnutí. Anderson dostává dvě minuty za hrubost.
     
    50:56
    Další přesilovka pro Montreal, pěknou kličkou se prezentoval Josh Anderson a William Nylander na ní zareagoval velice nešikovně, když útočníka Montrealu podrazil. Dočkají se hosté srovnání?
     
    45:18
    A Leafs jdou do tří! Marner při napadání rozehrávky trefil svou holí do kolena soupeře, který následně upadl. Obrovská šance pro Montreal!
     
    45:02
    Druhá přesilovka pro Canadiens v zápase, Jason Spezza totiž podrazil Brendana Gallaghera. Velká šance pro hosty na srovnání.
     
    26:02
    První přesilovku si zahraje také Montreal, útočným faulem se provinil kapitán domácích Tavares.
     
    08:13
    Leafs chtěli pochopitelně rychle srovnat. Jenže to se zatím nepovedlo, před brankou nicméně odvedl dobrou práci Bunting, jenž donutil k faulu Romanova. Další přesilovka pro Leafs.
     
    04:44
    První přesilová hra dnešního zápasu je tu, Chiarot dostává dvě minuty za hákování.

    Daniel Krátký

    Góly a asistencie: 11. Engvall (Bunting, R. Sandin), 42. W. Nylander (Rielly, Marner) – 8. Drouin (Josh Anderson, Kulak)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Dermott, R. Sandin – Marner (A), Tavares (C), N. Ritchie – W. Nylander, Kerfoot, Bunting – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Amadio, Spezza.
    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry, Kulak, Chiarot (A), D. Savard, Ch. Wideman, A. Romanov – Caufield, Suzuki, Toffoli (A) – Josh Anderson, Dvorak, Drouin – B. Gallagher (A), Evans, Armia – M. Perreault, C. Paquette, Lehkonen.

    Rozhodca: Dwyer. Rank – Brisebois, Smith (všichni CAN).

    Diváci: 18 493