Ottawa – Toronto 3:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Columbus – Arizona 8:2 (kon.)
Buffalo – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
Detroit – Tampa Bay 6:7 (po pr.) | LA Kings – Vegas 6:2 (kon.)
koniec po predl.
New York Rangers
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Dallas Stars
cz Piatok 15.10.2021, 01:20 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:38 Miro HEISKANEN - 2:3
     
    61:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Panarin ztratil puk lehce po přejetí modré čáry, čehož využil Benn, který poslal do protiútoku MIRA HEISKANENA, jenž se ještě díval za sebe na najíždějícího Seguina, ale nakonec finský obránce vše vyřešil přímou střelou do vzdálenější šibenice, a přisoudil tak bonusový bod Dallasu. Asistence: Jamie Benn.
     
    55:40
    Hned po konci přesilové hry se Stars vydali do útoku, kde Seguin naservíroval kotouč před zcela prázdnou klec Pavelskému, který však trefil břevno domácí klece!
     
    53:22
    Tak tohle je hodně zbytečné vyloučení, když Joe Pavelski (DAL) v útočném pásmu přejel s hokejkou po helmě Foxe a dostává dvě minuty.
     
    48:07
    Tak během reklamní přestávky došlo k nečekané změně, když v bráně Dallasu vystřídal Anton Chudobin Bradena Holtbyho.
     
    38:43
    Jani Hakanpää (DAL) za bránou přidržel Kakka, což vyústilo v jeho druhé vyloučení v utkání a Rangers čeká jejich třetí přesilovka v utkání.
    35:54 Chris KREIDER - 2:2
     
    35:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají vyrovnání, když Zibanejad poslal kotouč na modrou čáru Millerovi, který jej nahodil na bránu Dallasu, kde puk skvěle tečoval CHRIS KREIDER. Asistence: K'Andre Miller, Mika Zibanejad.
     
    29:42
    Hunt jel zcela sám na Holtbyho, kterého chtěl překonat kličkou do forhendu, avšak brankář Dallasu předvedl další velmi důležitý zákrok.
    28:43 Adam FOX - 1:2
     
    28:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají snížení, když Rangers vyhráli vhazování a udrželi se v útoku, kde nakonec od modré nahodil kotouč ADAM FOX a do vlastní sítě si jej ztečoval obránce Lindell. Asistence: Ryan Lindgren, Artěmij Panarin.
    26:40 Skvělý zákrok Holtbyho
     
    26:40
    Tak to byl fantastický zákrok Holtbyho!!! Domácí hokejisté mohli okamžitě reagovat na na druhou branku hostů, když Heiskanen uklouzl v obranném pásmu čehož využil Panarin, který nahrál před prázdnou Stromeovi, ale Holtby se parádně přesunul a kotouč chytil svou lapačkou!
    26:11 Radek FAKSA - 0:2
     
    26:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Dallas vyhrál následné vhazování a puk se dostal na modrou k Heiskanenovi, jehož nahození ztečoval jeden z domácích do protipohybu Šesťorkina a navíc zde byl zcela volný RADEK FAKSA, jenž poslal kotouč za bezmocného brankáře Rangers. Asistence: Miro Heiskanen, Ryan Suter.
     
    26:07
    Radulov skvěle nahrával před bránu Pavelskému, kterému se podařilo tečovat kotouč, ale Šesťorkin kotouč udržel ve své náruči.
     
    25:00
    Dallas si nakonec zahraje přesilovou hru, když jsou za hrubost vyloučeni domácí Ryan Reaves a Jacob Trouba a za Dallas jde na trestnou pouze kapitán Jamie Benn.
     
    23:00
    Panarin adresoval svou střílenou přihrávku mezi kruhy, kde Zibanejad tečoval kotouč do protipohybu Holtbyho, ale puk nakonec letěl mimo bránu Dallasu.
     
    22:28
    Hokejisté Dallasu jdou po druhé v utkání na trestnou lavici a znova za vyhození puku z obranného pásma do hlediště, když se tentokrát provinil Hakanpaä.
    19:26 Jacob PETERSON - 0:1
     
    19:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vítej v NHL! I tak by se dala popsat jednoduše následující branka. JACOB PETERSON využil špatné rozehrávky domácích ve středním pásmu, kde si sebral kotouč, poté obešel jednoho obránce a následně si to namířil na Šesťorkina, kterého překonal bekhendovým zakončením a hned ve svém prvním zápase v nejlepší hokejové lize světa vstřeluje svou první branku. Bez asistence.
     
    12:35
    Přesilovou hru si zahrají i hostující hokejisté, když je na dvě minuty za sekání vyloučen Ryan Strome (NYR).
     
    06:16
    Máme zde první přesilovou hru, kterou si zahrají domácí hokejisté, když Tyler Seguin (DAL) vyhodil z obranného pásma kotouč přímo do hlediště, a dostává tak dvě minuty.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 29. A. Fox (R. Lindgren, Panarin), 36. Kreider (K'A. Miller, Zibanejad) – 20. Peterson, 27. Faksa (M. Heiskanen, R. Suter), 62. M. Heiskanen (Jamie Benn)


    New York Rangers: Šestorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Nemeth, Lundkvist – Kreider, Zibanejad, Lafreniere – Kakko, R. Strome, Panarin – Goodrow, Chytil, J. Gauthier – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.
    Dallas Stars: Holtby (49. Chudobin) – R. Suter, J. Klingberg, M. Heiskanen, Lindell, Sekera, Hakanpää – Jamie Benn, Seguin, A. Radulov – Peterson, Hintz, Pavelski – M. Raffl, Faksa, Gurianov – Kero, Glendening, Kiviranta.

    Rozhodca: Pollock, South – Murray, Shewchyk

    Diváci: 17 173