Ottawa – Toronto 3:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Columbus – Arizona 8:2 (kon.)
Buffalo – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
Detroit – Tampa Bay 6:7 (po pr.) | LA Kings – Vegas 6:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
8:2 (2:0, 3:1, 3:1)
Arizona Coyotes
cz Piatok 15.10.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Gustav NYQUIST - 8:2
     
    58:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Osmý gól z 25. střely na branku. Skvostná efektivita Blue Jackets! Timmins bez hokejky odtlačil Bjorkstranda. Hutton volný puk ale neodehrál do bezpečí a GUSTAV NYQUIST jej zprava uklidil do sítě. Asistence. Oliver Bjorkstrand, Jack Roslovic.
    56:46 Clayton KELLER - 7:2
     
    56:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zasloužená odměna pro hosty. Gostisbehere nahrál po modré čáře Kesselovi, který křížem oslovil CLAYTONA KELLERA a Merzlikins po perfektní střele zápěstím z levého kruhu nestihl zvednout pravou ruku dostatečně vysoko. Asistence: Phil Kessel, Shayne Gostisbehere.
    48:48 Max DOMI - 7:1
     
    48:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už je to solidní debakl! První bod v kariéře zaznamenal osmnáctiletý nováček Cole Sillinger, který jel proti Kesselovi. Puk si od něj vzal MAX DOMI a střelou nad Huttonovu lapačku upravil skóre na 7:1. Asistence: Cole Sillinger, Andrew Peeke.
    44:33 Zach WERENSKI - 6:1
     
    44:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hutton pošesté kapituluje a na svůj debut za Coyotes určitě nebude vzpomínat v dobrém. Jennerova clona mu nedovolila vhodně zakončit proti gólovému švihu ZACHA WERENSKÉHO zpoza levého kruhu. Asistence: Patrik Laine, Oliver Bjorkstrand.
    34:16 Jake BEAN - 5:1
     
    34:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets utíkají už na čtyřgólový rozdíl! Proti unavené pětce v bílém nahrával Voráček na pravou stranu, kde to z jedničky zkusil JAKE BEAN a trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Voráček, Patrik Laine.
    31:10 Oliver BJORKSTRAND - 4:1
     
    31:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Gostisbehere se při rozehrávce nespojil se Schaltzem a puk si vzali domácí. Roslovica na pravém křídle napadla zadovka na OLIVERA BOJRKSTRANDA, jenž náhodně plácl do puku a ten nečekaně zapadl k bližší tyči. Asistence: Jack Roslovic, Vladislav Gavrikov.
    21:03 Anton STRÄLMAN - 3:1
     
    21:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hned vzápětí se i Arizona dočkala prvního gólu v sezóně! Lawson Crouse se zastavil na pravé straně a vrátil puk před kruh, odkud se trefil ANTON STRALMAN. Merzlikinsovi trochu zhoršil pozici na zákrok padající Larsson, kterého kontaktoval Gavrikov. Asistence: Lawson Crouse, Johan Larsson.
    20:35 Boone JENNER - 3:0
     
    20:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Coyotes si zase nepohlídali začátek třetiny! Předávku na modré čáře mezi Timminsem a Chychrunem vystihl Domi, jenž v protiútoku objel branku a dostal puk k zadní tyči, kde do odkryté branky pohodlně skóroval BOONE JENNER. Asistence: Max Domi.
    14:05 Oliver BJORKSTRAND - 2:0
     
    14:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátnici v přesilovce zvyšují! První asistenci po návratu z Flyers bere Voráček za křížnou přihrávku před levý kruh. Tam vznikla střela Werenského, kterou před Huttonem ještě protečoval do sítě OLIVER BJORKSTRAND. Asistence: Zach Werenski, Jakub Voráček.
    00:40 Alexandre TEXIER - 1:0
     
    00:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Skvělý začátek pro domácí tým, jenž se po čtyřiceti vteřinách ujímá vedení! Bekhendové nahození Maxe Domiho zpoza pravého kruhu hokejkou ztečoval k bližší tyči ALEXANDRE TEXIER. Asistence: Max Domi, Vladislav Gavrikov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Texier (Domi, Gavrikov), 15. O. Bjorkstrand (Werenski, J. Voráček), 21. Jenner (Domi), 32. O. Bjorkstrand (Roslovic, Gavrikov), 35. Bean (J. Voráček, Laine), 45. Werenski (Laine, O. Bjorkstrand), 49. Domi (Sillinger, Peeke), 59. Nyquist (Roslovic) – 22. Strälman (Crouse, Johan Larsson), 57. Keller (Kessel, Gostisbehere)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Bean, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Peeke, Kukan – J. Voráček, Texier, Laine – O. Bjorkstrand (A), Roslovic, Nyquist – Domi, Sillinger, Jenner (C) – Hofmann, Kuraly, E. Robinson.
    Arizona Coyotes: C. Hutton (K. Vejmelka) – Timmins, Chychrun (A), Strälman, Gostisbehere, V. Söderström, Ljubuškin – Jaškin, Beagle (A), Roussel – Keller, N. Schmaltz, Crouse – Kessel, Ch. Fischer, Ladd (A) – L. Eriksson, Johan Larsson, Dzingel.

    Rozhodca: Nicholson, MacDougall – Kovachik, Tobias

    Diváci: 17 813