Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Nitra – Prešov 8:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Trenčín 5:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 7:6 (po pr.) | HC Slovan – B. Bystrica 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec po predl.
HKM Zvolen
7:6 (3:1, 1:2, 2:3)
HK Poprad
Piatok 15.10.2021, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zvolen dal gól!
    OLDRICH KOTVAN sa stal hrdinom. Ostal voľný medzi kruhmi a strelou z prvej prekonal Čiliaka.
     
    59:49
    Zvolen dal gól!
    Skvelá prestrelka vo výbornom zápase pokračuje. Popradčania si veľmi zle prebrali hráčov pred vlastnou bránkou. Nahodenie si pred bránkoviskom našiel PETER ZUZIN a prestrelil Čiliaka.
     
    56:47
    Poprad dal gól!
    Handlovský spoza bránky prihral na modrú čiaru, odkiaľ nahodil PETER NOVAJOVSKÝ a cez Saracina prešiel puk za Rahma. Dnes to je parádny zápas, hlavne pre nezainteresovaného diváka. Hostia vedú prvýkrát v stretnutí.
     
    49:13
    Poprad dal gól!
    Roy spravil veľkú chybu v strednom pásme, stratil puk. Dzivjak a ADRIÁN VALIGURA razom išli dvaja proti jednému. Druhý menovaný prihrávku z prvej zakončil mimo dosah Rahma.
     
    45:56
    Poprad dal gól!
    Hostia prešlo rýchlo do útočného pásma. Patrik Svitana našiel pred bránkou ADAMA DRGOŇA a ten zblízka poľahky prekonal Rahma.
     
    42:39
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa tešil z gólu, rozhodcovia avizovali, že pôjdu telefonovať, pretože po zakončení Jedličku puk z bránkoviska odstrelil Ulrych priamo do korčúľ PETRA ZUZINA, od ktorých skončil v sieti. Avšak, Jedlička predtým dočahoval puk nad brvnom, ale puku sa nedotkol. Po konzultácii s videorozhodcom presný zásah platí.
     
    35:35
    Poprad dal gól!
    Handlovský prihral na modrú čiaru a MIKE DALHUISEN nahodil puk pred bránku. K teču sa chcel dostať Vandas, čo sa mu síce nepodarilo, avšak brankár Rahm ani tak nepredviedol zákrok.
     
    30:43
    Zvolen dal gól!
    Kombinácia HKM v útočnom pásme pokračovala. RADOVAN PULIŠ dostal prihrávku medzi kruhy, kde bol osamotený a prestrelil Čiliaka.
     
    27:27
    Poprad dal gól!
    Gól už dlhšie visel na strane hostí vo vzduchu, teraz aj prišiel. PETER BJALONČÍK prihral vedľa bránky, Šišovský mu puk vrátil a center tretej formácie švihom spred bránkoviska zamieril mimo dosah Rahma.
     
    19:02
    Zvolen dal gól!
    Ully strieľal sprava do Čiliaka, ktorý puk vyrazil. Saracino ho posunul pred bránkovisko a KAROL CSÁNYI doklepol do siete.
     
    10:41
    Zvolen dal gól!
    JÉRÉMY ROY potiahol puk dopredu, dostal sa až na pravý kruh, kde dostal dosť priestoru. V podstate iba nahodil, avšak ten pokus prešiel okolo Brejčáka za Čiliaka.
     
    09:50
    Poprad dal gól!
    DANIEL BREJČÁK dostal prihrávku na modrú čiaru, okamžite poslal príklep, ktorý prešiel za Rahma.
     
    03:22
    Zvolen dal gól!
    V podstate prvá strela a ani to nebola strela, na bránku, končí v sieti Čiliaka. JAKUB MELIŠKO z ľavého kruhu prihrával na os, avšak River Rymsha si puk nešťastne zrazil povedľa gólmana do vlastnej bránky.

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 4. Meliško (Roy, Kotvan), 11. Roy (Rahm), 20. Csányi (Saracino, Ully), 31. Puliš (J. Mikúš, Hain), 43. Zuzin, 60. Zuzin (Ully), ?. Kotvan – 10. D. Brejčák (P. Svitana, Matej Paločko), 28. Bjalončík (Šišovský), 36. Dalhuisen (Handlovský), 46. Drgoň (P. Svitana, D. Brejčák), 50. Valigura (Dzivjak), 57. Novajovský (Handlovský)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Hain, Kotvan, Roy, Thow, Kubka, Hraško, Babeliak – Jedlička, Puliš, Zuzin – Saracino, J. Mikúš, Ully – Csányi, Marcinek, Meliško – Chlepčok, Gubančok, Ďuriš
    HK Poprad: Čiliak (Tomek) – D. Brejčák, Drgoň, Dalhsuisen, Rymsha, Novajovský, Ulrych, Stanček, Demo – Livingston, Matej Paločko, P. Svitana – Handlovský, Mešár, Vandas – Šišovský, Bjalončík, Šotek – Dzivjak, Jevoš, Valigura

    Rozhodca: Goga, M. Novák – Crman, Kacej – Ország