Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Nitra – Prešov 8:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Trenčín 5:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 7:6 (po pr.) | HC Slovan – B. Bystrica 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec po predl.
HKM Zvolen
7:6 (3:1, 1:2, 2:3)
HK Poprad
Piatok 15.10.2021, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zvolen dal gól!
    OLDRICH KOTVAN sa stal hrdinom. Ostal voľný medzi kruhmi a strelou z prvej prekonal Čiliaka.
     
    Začalo sa predĺženie.
     
    59:49
    Zvolen dal gól!
    Skvelá prestrelka vo výbornom zápase pokračuje. Popradčania si veľmi zle prebrali hráčov pred vlastnou bránkou. Nahodenie si pred bránkoviskom našiel PETER ZUZIN a prestrelil Čiliaka.
     
    59:39
    Ully to skúsil veľmi pekne švihom z pravého kruhu, Čiliak dobrým zákrokom na dvakrát hru prerušil.
     
    58:31
    Rahm ide na striedačku. Zvolen sa dostal do pásma a skúsi to v šestici.
     
    56:47
    Poprad dal gól!
    Handlovský spoza bránky prihral na modrú čiaru, odkiaľ nahodil PETER NOVAJOVSKÝ a cez Saracina prešiel puk za Rahma. Dnes to je parádny zápas, hlavne pre nezainteresovaného diváka. Hostia vedú prvýkrát v stretnutí.
     
    53:59
    Zuzin vystihol prihrávku od Drgoňa a z vlastnej tretiny išiel sám na Čiliaka. Zakončenie medzi betóny gólman vystihol. Rymsha ho tam podľa všetkého sekol do hokejky, bolo to úplne jednoznačné, ale nepískalo sa. Veľmi prekvapivé rozhodnutie rozhodcov.
     
    53:24
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Oldrich Kotvan – 2 min., podrazenie).
     
    50:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Branislav Kubka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    49:13
    Poprad dal gól!
    Roy spravil veľkú chybu v strednom pásme, stratil puk. Dzivjak a ADRIÁN VALIGURA razom išli dvaja proti jednému. Druhý menovaný prihrávku z prvej zakončil mimo dosah Rahma.
     
    47:51
    Obrovská chyba v rozohrávke Popradu a Jedlička bol sám pred Čiliakom. Ten zakončenie k žrdi skvele vytesnil lapačkou mimo bránku.
     
    45:56
    Poprad dal gól!
    Hostia prešlo rýchlo do útočného pásma. Patrik Svitana našiel pred bránkou ADAMA DRGOŇA a ten zblízka poľahky prekonal Rahma.
     
    42:39
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa tešil z gólu, rozhodcovia avizovali, že pôjdu telefonovať, pretože po zakončení Jedličku puk z bránkoviska odstrelil Ulrych priamo do korčúľ PETRA ZUZINA, od ktorých skončil v sieti. Avšak, Jedlička predtým dočahoval puk nad brvnom, ale puku sa nedotkol. Po konzultácii s videorozhodcom presný zásah platí.
     
    39:23
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Peter Novajovský – 2 min., podrazenie).
     
    35:35
    Poprad dal gól!
    Handlovský prihral na modrú čiaru a MIKE DALHUISEN nahodil puk pred bránku. K teču sa chcel dostať Vandas, čo sa mu síce nepodarilo, avšak brankár Rahm ani tak nepredviedol zákrok.
     
    33:32
    Znova veľký závar pred bránkou Popradu. Čiliak prudkú strelu vyrazil pred seba, k dorážkam sa dostali Csányi aj Saracino, slovenský gólman puk do siete nepustil.
     
    33:02
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Lukáš Handlovský – 2 min., sekanie).
     
    32:19
    Puliš mal veľkú šancu, zblízka zakončil do betónov Čiliaka. Odrazený puk si takmer našiel Zuzin, zblízka doraziť nedokázal.
     
    30:43
    Zvolen dal gól!
    Kombinácia HKM v útočnom pásme pokračovala. RADOVAN PULIŠ dostal prihrávku medzi kruhy, kde bol osamotený a prestrelil Čiliaka.
     
    29:29
    Roy mal veľkú šancu hneď na začiatku presilovky, spred bránkoviska mieril do betónu Čiliaka.
     
    29:18
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Petr Ulrych – 2 min., krosček).
     
    29:14
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (River Rymsha – 2 min., hákovanie).
     
    28:26
    Vandas sa dostal pred bránku, mal aj dobrú pozíciu. Jeho strelu Rahm ramenom vytlačil preč a Mešár z uhlu trafil znova švédskeho gólmana.
     
    27:27
    Poprad dal gól!
    Gól už dlhšie visel na strane hostí vo vzduchu, teraz aj prišiel. PETER BJALONČÍK prihral vedľa bránky, Šišovský mu puk vrátil a center tretej formácie švihom spred bránkoviska zamieril mimo dosah Rahma.
     
    24:13
    Paločko dostal prihrávku pred prázdnu bránku, dostal to na päty, a tak nemohol strieľať. Puk sa dostal pred bránku, voľný Livingston trafil do Rahma, ten sa skvele presunul.
     
    23:09
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Karol Csányi – 2 min., podrazenie).
     
    22:33
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Juraj Mikúš – 2 min., podrazenie).
     
    22:27
    Obrovskú možnosť mal Bjalončík, dostal prihrávku pred bránkovisko. Fantasticky zasiahol Bjalončík, vzápätí neuspel pri dorážke Šotek.
     
    20:55
    Maroš Jedlička ušiel obrancov Popradu, od modrej čiary išiel sám na Čiliaka, lenže zakončenie po prihrávke Zuzina nevyšlo, mladík mieril nad.
     
    19:02
    Zvolen dal gól!
    Ully strieľal sprava do Čiliaka, ktorý puk vyrazil. Saracino ho posunul pred bránkovisko a KAROL CSÁNYI doklepol do siete.
     
    18:27
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Patrik Svitana – 2 min., držanie).
     
    18:03
    Pokus od modrej čiary Čiliak vyrazil pred seba, razom mal Peter Zuzin úplne prázdnu bránku. Skvele mu tam v poslednej chvíli vložil hokejku Drgoň, inak by to bol gól.
     
    10:41
    Zvolen dal gól!
    JÉRÉMY ROY potiahol puk dopredu, dostal sa až na pravý kruh, kde dostal dosť priestoru. V podstate iba nahodil, avšak ten pokus prešiel okolo Brejčáka za Čiliaka.
     
    09:50
    Poprad dal gól!
    DANIEL BREJČÁK dostal prihrávku na modrú čiaru, okamžite poslal príklep, ktorý prešiel za Rahma.
     
    09:43
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Karol Csányi – 2 min., podrazenie).
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Peter Šišovský – 2 min., hákovanie).
     
    07:30
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Cole Ully – 2 min., podrazenie).
     
    05:19
    Čiliak vyrazil strelu od modrej čiary vedľa seba, razom mal veľkú šancu Chlepčok. Zblízka dorážkou trafil slovenského gólmana.
     
    03:22
    Zvolen dal gól!
    V podstate prvá strela a ani to nebola strela, na bránku, končí v sieti Čiliaka. JAKUB MELIŠKO z ľavého kruhu prihrával na os, avšak River Rymsha si puk nešťastne zrazil povedľa gólmana do vlastnej bránky.
     
    02:02
    Veľký nápor Popradu pokračuje. Bjalončík dostal prihrávku medzi kruhy, strelu švihom nasmeroval pod brvno. Opäť bola v akcii lapačka Rahma.

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 4. Meliško (Roy, Kotvan), 11. Roy (Rahm), 20. Csányi (Saracino, Ully), 31. Puliš (J. Mikúš, Hain), 43. Zuzin, 60. Zuzin (Ully), ?. Kotvan – 10. D. Brejčák (P. Svitana, Matej Paločko), 28. Bjalončík (Šišovský), 36. Dalhuisen (Handlovský), 46. Drgoň (P. Svitana, D. Brejčák), 50. Valigura (Dzivjak), 57. Novajovský (Handlovský)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Hain, Kotvan, Roy, Thow, Kubka, Hraško, Babeliak – Jedlička, Puliš, Zuzin – Saracino, J. Mikúš, Ully – Csányi, Marcinek, Meliško – Chlepčok, Gubančok, Ďuriš
    HK Poprad: Čiliak (Tomek) – D. Brejčák, Drgoň, Dalhsuisen, Rymsha, Novajovský, Ulrych, Stanček, Demo – Livingston, Matej Paločko, P. Svitana – Handlovský, Mešár, Vandas – Šišovský, Bjalončík, Šotek – Dzivjak, Jevoš, Valigura

    Rozhodca: Goga, M. Novák – Crman, Kacej – Ország