Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Nitra – Prešov 8:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Trenčín 5:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 7:6 (po pr.) | HC Slovan – B. Bystrica 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
HK Nitra
8:3 (2:2, 3:1, 3:0)
HC Prešov
Piatok 15.10.2021, 17:30 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Nitra dala gól!
    Gólostroj Corgoňov pokračuje a JOZEF BALÁŽ pridáva po samostatnom úniku ďalší gól domácich. Asistencie: Samuel Buček, Filip Bajtek.
     
    55:59
    Nitra dala gól!
    Nitra pridáva ďalší gól z hokejky FILIPA BAJTEKA, ktorý so šťastím dopravil puk do bránky po Mezeiovej strele. Asistencia: Branislav Mezei.
     
    47:35
    Nitra dala gól!
    Nitra ustála oslabenie o dvoch hráčov a následne pridáva ďalší gól z hokejky MAREKA TVRDOŇA, ktorý zaznamenal hetrik. Tvrdoň dostal v strednom pásme prihrávku pomedzi obrancov, nabral rýchlosť a strelou do protipohybu brankára dostáva Nitru do trojgólového vedenia. Asistencia: Martin Volko.
     
    33:05
    Nitra dala gól!
    ADRIÁN HOLEŠINSKÝ si prebral puk v obrannom pásme, nabral rýchlosť, dostal sa až za obrancov hostí a pekným blafákom prekonal Bespalova. Bez asistencie.
     
    30:32
    Nitra dala gól!
    MAREK TVRDOŇ strieľa svoj druhý gól v stretnutí a dostáva Nitru opäť do vedenia. Domáci útočník sa najlepšie zorientoval pred bránkou a dopravil puk ponad ležiaceho Bespalova. Bez asistencie.
     
    25:42
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Gólové preteky pokračujú a Prešov opäť vyrovnáva stav po góle VIKTORA FEKIAČA. Asistencia: Eduard Šimun.
     
    21:06
    Nitra dala gól!
    FILIP KRIVOŠÍK dostáva Nitru prvýkrát v stretnutí do vedenia. Nemec založil akciu od svojej bránky, Holešinský posunul puk na os klziska, kde ho Krivošík spracoval a strelou k vzdialenejšej tyčke prekonal Bespalova. Asistencie: Šimon Nemec, Adrián Holešinský.
     
    17:40
    Nitra dala gól!
    Nitra opäť bleskurýchlo vyrovnáva vďaka gólu SAMUELA BUČEKA, ktorý dostal v medzikruží veľa priestoru od hráčov hostí a strelou švihom k pravej tyčke prekonal Bespalova. Asistencie: Šimon Nemec, Wilie Raskob.
     
    17:09
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do vedenia. Nitra mala otvorené dvere vo svojej obrane, čo využil JONATHAN CHARBONNEAU, ktorý sa dostal do samostatného úniku po Čachovej prihrávke a strelou švihou aj so šťastím prestrelil domáceho brankára. Asistencia: Viliam Čacho.
     
    10:24
    Nitra dala gól!
    Nitra po 34 sekundách vyrovnáva stav. Mezeiovu delovku od modrej Bespalov vyrazil iba pred seba a dorážka MAREKA TVRDOŇA na radosť domácich divákov bola presná. Asistencie: Branislav Mezei, Wilie Raskob.
     
    09:50
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Nedáš dostaneš sa potvrdilo. Bodák zaváhal v útočnom pásme, hostia sa dostali do prečíslenia 2 na 1, v ktorom JÁN SÝKORA zvolil strelu k bližšej tyčke a otvoril skóre stretnutia. Bez asistencie.

    Dalibor Sklár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Tvrdoň (Mezei, Raskob), 18. Buček (Nemec, Raskob), 22. Krivošík (Holešinský, Nemec), 31. Tvrdoň, 34. Holešinský, 48. Tvrdoň (Volko), 56. Bajtek (Mezei), 59. Baláž (Buček, Bajtek) – 10. Sýkora, 18. Charbonneau (Čacho), 26. Fekiač V. (Šimun)


    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Mezei, Raskob, Švarný, Nemec, Vitáloš, Bodák, Pupák, Zöld – Tvrdoň, Hrnka, Varga – Krivošík, Holešinský, Buček – Bajtek, Baláž, Volko – Drábek, Sýkora, Múčka
    HC Prešov: Bespalov (Petrík) – Bakala, Rais, Fekiač F., Ružička, Jendroľ, Turan, Ľalík, Bača – Sýkora, Čacho, Carbonneau – Miškuf, Klíma, Žilka – Halama, Zagrapan, Magdolen – Krasničan, Fekiač V., Šimun

    Rozhodca: Müller, Štefík – Synek, Gegáň

    Diváci: 1213