Chelsea – Norwich 7:0 (kon.) | Crystal Palace – Newcastle 1:1 (kon.) | Everton – Watford 2:5 (kon.)
Leeds – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Southampton – Burnley 2:2 (kon.) | Brighton – Manchester City 1:4 (kon.)
koniec
Chelsea FC
7:0 (3:0)
Norwich City
Sobota 23.10.2021, 13:30 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Chelsea v sobotu popoludní totálne rozobrala nováčika, Norwich odchádza na veľmi ťažkú cestu domov. Mason Mount strelil hattrick, videli sme presný zásah z penalty aj vlastný gól, k tomu červenú kartu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný víkend. (15:21:43)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+1. Mason Mount (CHE) - 7:0
     
    90+1
    Chelsea dala gól!
    Toto už je úplné rozobratie nováčika a hattrick! Ruben Loftus-Cheek dostal loptu za obranu, prešiel k šestnástke, pred Krulom prihral pod seba, kde bol MASON MOUNT. V ideálnej pozícii zavŕšil svoj dnešný skvelý výkon.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    88
    Chelsea si dnes schuti zastrieľala, vysoko porazí nováčika a misia je splnená, poistila si líderskú pozíciu v Premier League. Norwich sa v kríze potápa ďalej.
     
    86
    Ozan Kabak nebol najistejší vo vlastnej šestnástke, neskoro k nemu pribiehal Ziyech, a tak turecký obranca odohral loptu včas.
    85. Mason Mount (CHE) - 6:0
     
    85
    Chelsea dala gól!
    Penalta sa teda opakovala. MASON MOUNT si opäť veril, vystrelil do stredu bránky. Tim Krul zvolil hod po pravej ruke. Aj keď sa lopty nohami dotkol, je z toho poltucet.
     
    84
    Jorginho je už na lavičke, čiže na penaltu išiel Mason Mount. Kopol ju dosť zle, loptu Tim Krul chytil. Avšak, pohol sa z čiary skôr ako mal. Pokutový kop sa bude opakovať.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Mathias Normann (Norwich City).
     
    83
    Mathias Normann v snahe zablokovať tú strelu naozaj zahral rukou, bude z toho penalta pre Chelsea!
    82. Antonio Rüdiger (CHE)
     
    82
    Center z rohového kopu Krul boxoval do bezpečia. Lopta sa vrátila, voľný Antonio Rüdiger chcel zakončiť spred päťky. Trafil jedného z hráčov Norwichu, asi do ruky. Možnú penaltu posudzuje VAR.
     
    81
    Spektakulárny výkon Tima Krula pokračuje ďalej. Hakim Ziyech to skúsil spred šestnástky prudko priamo pod brvno, skúsený gólman vyráža loptu na roh.
     
    80
    Tim Krul dnes mohol dostať pokojne skoro desať gólov, ale je proti ďalšiemu. Kovačič skvele vysunul do šestnástky Barkleyho, ten bol sám pred Holanďanom. Mieril k žrdi, prišiel tam fantastický zákrok.
     
    79
    Ďalšia strela z diaľky, tentoraz to skúsil Ruben Loftus-Cheek. Znova to bolo veľmi prudké a nebezpečné, Tim Krul ušiel rýchlo nadol.
     
    78
    Hakim Zyech si vytvoril streleckú pozíciu pred šestnástkou Norwichu. Poslal krásnu strelu, technickým pokusom o centimetre minul roh bránky.
     
    76
    Strely: 14 – 3

    Matej Kubove

    Góly: 8. Mount, 18. Hudson-Odoi, 42. R. James, 58. Chilwell, 63. M. Aarons (vla.), 85. Mount (pen.), 90+1. Mount

    Karty:   45. Lees-Melou (NRW), 56. B. Gibson (NRW), 83. Normann (NRW)   65. B. Gibson (NRW)


    Chelsea FC: E. Mendy – T. Chalobah, Silva, Rüdiger – R. James, Jorginho (64. Loftus-Cheek), Kovačić, Chilwell – Hudson-Odoi (69. Barkley), Mount – Havertz (70. Zyech).
    Náhradníci: Arrizabalaga – M. Alonso, Azpilicueta, Barkley, Christensen, Loftus-Cheek, Saúl, M. Sarr, Zyech.

    Norwich City: Krul – Kabak, B. Gibson, G. Hanley – M. Aarons, Lees-Melou (46. Rašica), Normann, McLean, D. Giannoulis (46. B. Williams) – Sargent (67. Omobamidele), Pukki.
    Náhradníci: Gunn – Dowell, Idah, Omobamidele, Rašica, Rupp, Sörensen, Tzolis, B. Williams.