Juventus – Sassuolo 1:2 (kon.) | Sampdoria – Bergamo 1:3 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 1:1 (kon.)
Cagliari – AS Rím 1:2 (kon.) | Empoli – Inter 0:2 (kon.) | Lazio – Fiorentina 1:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:2 (0:1)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Streda 27.10.2021, 18:30 • Allianz Stadium, Turín • Talianska Seria A • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:36:45)
    Sassuolo porazilo Juventus poprvé v historii
     
    Trápení Juventusu pokračuje. Fotbalisté staré dámy na domácím stadiónu nezvládli utkání se Sassuolem, s nímž prohráli poprvé v historii, a sice 1:2.

    Že by hosté mohli dosáhnout historického úspěchu naznačil už první poločas, v němž skórovali jako jediní, ve 44. minutě se křižnou střelou k pravé tyči prosadil Davide Frattesi. Domácí ve druhé půl zabrali a odměnou jim bylo vyrovnání na 1:1, to v 76. minutě hlavou vystřelil Weston McKennie. Domácím remíza nestačila a v závěru vsadili vše na jednu kartu. Této skutečnosti využil Maxime López, jenž v páté nastavené minutě utekl do brejku a povedeným lobem rozhodl o nečekaném vítězství Sassuola.

    Svěřenci kouče Dionisiho se díky vítězství posunuli v tabulce do první poloviny na 9. místo, Juventus spadl na 7. příčku mimo pohárové pozice.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 21:15.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Maxime LÓPEZ - 1:2
     
    90+5
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Šok na Allianz Stadium, místo rozhodujícího gólu staré dámy vystřelil tři body pro Sassuolo MAXIME LÓPEZ! Střední záložník z Francie obdržel parádní nahrávku do brejku od Berardiho a únik zakončil s velkým přehledem, když padajícího Perina přeloboval. Gólman si sáhl, z brány ovšem míč vytlačit nedokázal.
     
    90+4
    Znovu úřadoval na křídle Paulo Dybala. jenže věřil si až příliš, když po úspěšné kličce na Ferrariho místo centru šel i do Ayhana. Za jeho záda se ale neprodral, naopak sám fauloval.
     
    90+3
    Aléx Sandro přišel o míč a do brejku vystartoval po pravé lajně Abdou Harroui. Centr mu nevyšel podle představ, načež se odraženého míče opřel Jeremy Toljan, trefil pouze Bonucciho.
     
    90+2
    Do akce musel Andrea Consigli. Hostující gólman výborně vystartoval proti nákopu Juana Cuadrada a ve vzduchu nezaváhal, kulatý nesmysl sebral pro sebe.
     
    90+1
    Paulo Dybala se obtočil kolem Ayhana a rázem byl v pokutovém území. centr mu ovšem nevyšel podle představ, následuje odkop od brány.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    výbornou práci odvedl Maxime López. Obranný odkop provedl takovým způsobem, že míč otřel o levou nohu napadajícího Dybaly, takže míč zůstane v držení Sassuola.
     
    88
    Arthur zved hlavu a přenesl hru doprava na Cuadrada. Kolumbijský fotbalista odcentroval do pokutového území, Kaan Ayhan přehlavičkoval Kaia Jorgeho.
     
    87
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mert Müldür, přichází Abdou Harroui.
     
    86
    Hodně dlouho otálel se svým odchodem z hrací plochy střídající Mert Müldür. Pohár trpělivosti nepřetekl jen domácím hráčům, ale i arbitrovi Sacchimu, který udělil Turkovi žlutou kartu.
     
    86
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Vlad Chiricheş.
     
    85
    Volného prostoru využil Jeremy Toljan k proniknutí až na hranici pokutového území. Posléze posunul míč po pravé ruce na Berardiho, jehož technický pokus se vykroutil o značný kus vedle pravé tyče.
     
    84
    Po rozehrávce na krátkou vzdálenost střílel Federico Chiesa. Jeho zakončení lehce tečoval Rogério, Consigli i přesto dokázal zasáhnout.

    Milan Huppert

    Góly: 76. McKennie (Dybala) – 44. Frattesi (Defrel), 90+5. Maxime López (D. Berardi)

    Karty:   63. J. Cuadrado (JUV) – 30. Defrel (SAS), 58. D. Berardi (SAS), 61. Rogério (SAS), 72. Traorè (SAS), 86. Müldür (SAS)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 21:15.
    Juventus Turín: Perin – Danilo (80. Kulusevski), Bonucci (C), de Ligt, De Sciglio (13. Sandro) – Chiesa, Rabiot (46. J. Cuadrado), Locatelli (80. Arthur), McKennie – Dybala, Morata (63. Kaio Jorge).
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczęsny – Sandro, Bentancur, J. Cuadrado, Chiellini, Kaio Jorge, Kulusevski, Arthur, Pellegrini, Ramsey, Rugani.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (87. Harroui), K. Ayhan, G. M. Ferrari (C), Rogério – Maxime López, Frattesi (71. Toljan) – D. Berardi, Raspadori (62. Scamacca), Traorè (86. Chiricheş) – Defrel (71. Henrique).
    Náhradníci: Pegolo, Satalino – Chiricheş, Scamacca, Goldaniga, Harroui, Kyriakopoulos, Magnanelli, Henrique, Toljan, Peluso.

    Rozhodca: Sacchi – Bottegoni, Rossi