Elche – Real Madrid 1:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 2:0 (kon.) | Valencia – Villarreal 2:0 (kon.)
Barcelona – Alavés 1:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:0 (1:0)
Villarreal CF
cz Sobota 30.10.2021, 18:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:40:19)
     
    Další program:

    Valencia CF

    LaLiga (13. kolo) – 7. 11. 2021, 16:15: Valencia – Atlético Madrid

    Villarreal CF

    Liga mistrů (skupina F) – 2. 11. 2021, 21:00: Villarreal – Young Boys Bern

    LaLiga (13. kolo) – 7. 11. 2021, 14:00: Villarreal – Getafe
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 3:1.
    Střely mimo: 5:6.
    Rohy: 7:5.
    Ofsajdy: 4:2.
    Fauly: 19:16.
    Valencia po sedmi zápasech bez výhry konečně vyhrála
     
    Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil a Villarreal měl nadále výraznou územní převahu. Na rozdíl od prvního dějství ale fungovala domácí obrana výrazně lépe a hosty už nepustila do žádné gólové příležitosti. Domácí se zaměřili na rychlé protiútoky a i když měli jen dvě gólové možnosti, tak svůj náskok dokázali navýšit. Guedesův samostatný únik ještě gólem neskončil, Moreno pak ale fauloval ve vlastní šestnáctce Foulquiera a následný pokutový kop proměnil v 77. minutě na druhý gól utkání Carlos Soler. Navzdory velkému tlaku Villarrealu v závěru zápasu už nepřišel žádný okamžik, který by stál za zmínku, a Valencia, která se drtivou většinu zápasu jen bránila, tak získává důležité tři body.

    Domácí se tedy dnes dočkali výhry po sedmi ligových zápasech bez plného bodového zisku. V tabulce se díky zisku tří bodů posunuli na průběžné 9. místo se ziskem 16 bodů. Villarreal nevyhrál počtvrté za sebou a v tabulce je na 13. příčce s 12 body.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Domácí drží míč na svých kopačkách a přihrávají si ho na vlastní polovině. Zdá se, že hosté už rezignovali a smířili se s prohrou.
     
    90+6
    Villarreal rychle získal hrací předmět pod svou kontrolu, jeho akce ale skončila tím, že Danjuma ztratil míč při kličce na levém křídle.
     
    90+5
    Hosté rozehráli roh nakrátko a až poté přišel Triguerosův centr na zadní tyč na Torrese. Před ním míč vyrazil vybíhající brankář Valencie Cillessen, kterého Torres navíc fauloval.
     
    90+4
    Nákop Auriera na Alcácera chytil ve vlastní šestnáctce domácí brankář Cillessen. Ten pak pokazil rozehrávku a míč vrátil fotbalistům Villarrealu.
     
    90+3
    Domácí s rozehrávkou standardky vůbec nespěchali a nakonec míč posunuli do středu pole, kde pokračují ve své kombinaci.
     
    90+2
    Guillamón se z pozice obránce rozběhl po levé straně na útočnou polovinu a už za středovou čárou ho ostrým skluzem podrazil Aurier.
     
    90+1
    Tlak Villarrealu pokračoval a skončil až poté, co Danjuma poslal míč nepřesným centrem za Cillessenovu branku.
     
    90
    Bude se hrát ještě osm minut.
     
    90
    Centr Danjumy zleva srazil jeden z obránců Valencie k volnému Triguerosovi. Ten si míč připravil na levačku, jeho tvrdou střelu ale obetavě zblokoval ve skluzu Diakhaby.
     
    89
    Hosté poté přešli k postupnému útoku a opět obléhají přihrávkami ze strany na stranu seřazenou obranu Valencie. Ta zatím v závěru zápasu funguje bezchybně.
     
    88
    Moreno našel přesným pasem na levou stranu šestnáctky rozběhnutého Danjumu, ten se ale vytlačil mimo střeleckou pozici. Míč tak musel téměř z brankové čáry přihrát dozadu.
     
    87
    Ani tato standardka nevedla k ničemu nebezpečnému před brankou Valencie. Domácí odkopli míč až do středu pole, kde ho získali hosté.
     
    86
    Střídající Piccini podrazil na levé straně vlastní poloviny Diu. Přímý kop pro Villarreal.

    Michal Sadlek

    Góly: 43. Guillamón (Foulquier), 77. Soler (pen.)

    Karty:   47. Guillamón (VAL), 63. Alderete (VAL) – 53. Danjuma (VLR), 73. Trigueros (VLR), 75. Albiol (VLR), 79. Chukwueze (VLR)


    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 19:16.
    Valencia CF: Cillessen – Foulquier, Guillamón, Paulista (72. Diakhaby), Alderete, Gayá (C) (82. Piccini) – Costa, Račić (53. Soler), Wass – Guedes (82. Duro), M. André (72. T. Correia).
    Náhradníci: Doménech, Mamardašvili – T. Correia, Musah, Soler, Diakhaby, A. Blanco, Duro, M. Vallejo, Piccini, J. Vázquez.

    Villarreal CF: Rulli – Aurier, Albiol (C), P. Torres, Estupiñán (72. A. Moreno) – Parejo (46. Chukwueze), Capoue (61. Trigueros), Coquelin – Moisés Gómez (71. Alcácer), Pino (46. Dia), Danjuma.
    Náhradníci: Asenjo – M. Gaspar, Alcácer, Iborra, Chukwueze, Trigueros, Dia, Raba, A. Moreno, Peña, Mándí, Pedraza.

    Rozhodca: Montero – González, Fuertes

    Diváci: 31 487