Monaco – Lille 2:2 (kon.)
koniec
AS Monaco
2:2 (1:2)
Lille OSC
cz Piatok 19.11.2021, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že mezi Monacem a Lille se urodila remíza 2:2, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:58:50)
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, které připravilo remízový konec. Lille se dostalo do brzkého dvoubrankového vedení, když obě trefy zaznamenal Jonathan Ikoné. Hostující mužstvo postupem času "odcházelo", a tak Monaco převzalo taktovku zápasu. Knížecí klub dominoval druhému poločasu a zaslouženě vybojoval alespoň bodík do tabulky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Burak Yılmaz vnesl do hry Lille nápad a chtíč. Turecký matador vystřelil do míst, kde byl připravený Alexander Nübel. Po chvíli hosté vybojovali rohový kop, ale Tiago Djaló zamířil do rukavic německého brankáře.
     
    90+4
    Wissam Ben Yedder a Ruben Aguilar kombinovali na pravé straně vápna. Druhý jmenovaný centroval před branku, ovšem míč byl přizvednut, a tak jsme další zakončení neviděli.
     
    90+3
    Centr od praporku mířil do přední části velkého vápna, ale zakončení jsme se nedočkali. Ovšem ani Monaco hru daleko neposunulo, a tak mohl vystřelit Burak Yılmaz. Jeho zakončení letělo asi metr nad břevno.
     
    90+2
    Na levé straně se uvolnil Domagoj Bradarić, jehož přihrávka mířila k penaltovému puntíku. Zakončením se prezentoval Timothy Weah, jehož pokus byl tečován a Lille bude rozehrávat další roh.
     
    90+1
    K postranní lajně znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se bude hrát o pět minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Xeka, přichází Burak Yılmaz.
     
    89
    Wissam Ben Yedder vybojoval další rohový kop. Ovšem centr od praporku se kroutil až moc blízko brance, a tak si jej sebral chorvatský brankář.
     
    88
    Z vápnem se nacházel Zeki Çelik, proti němuž vystupovala dvojice soupeřů. Turecký krajní obránce přesto vystřelil, ale zamířil nad branku. Jako čertík z krabičky vystartoval Alexander Nübel, jenž pořádně vynadal spoluhráčům.
     
    87
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Guillermo Maripán.
     
    87
    Další centr mířil před hostující branku, který si ze vzduchu stáhl Ivo Grbić. Ten rychle otočil hru, avšak Domagoj Bradarić při přihrávce poklouzl a hrát bude znovu Monaco.
     
    86
    Dalším hříšníkem proti pravidlům je Cheikh Niasse (Lille), který zastavil Gelsona Martinse a poté ještě zakopl zbytečně balon.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Youssouf Fofana (AS Monaco FC).
    83. Wissam Ben Yedder - 2:2
     
    83
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Kdo jiný by mohl dát gól než WISSAM BEN YEDDER a Monaco v deseti lidech vyrovnává! Po vhazování se pěkně uvolnil Kevin Volland, který míč pěkně prostrčil do prostoru. Monacký kapitán pak přesně vypálil na první tyčku – 2:2. Asistence: Kevin Volland.
     
    81
    Lille bylo u míče a znovu nedokázalo přihrát dopředu. Domácí tým se ještě nevzdává a právě nyní může myslet na další útočnou akci. Avšak Yedderův centr zamířil jen do brankářových rukavic.
     
    80
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan David, přichází Isaac Lihadji.

    Michal Luxa

    Góly: 41. Diatta (Y. Fofana), 83. Ben Yedder (Volland) – 5. David (pen.), 9. David (Djaló)

    Karty:   3. Pavlović (ASM), 84. Y. Fofana (ASM) – 7. Çelik (LIL), 37. David (LIL), 68. Yazıcı (LIL), 73. Weah (LIL), 86. Niasse (LIL)   78. Pavlović (ASM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:16.
    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Pavlović, Disasi (C), Caio Henrique (73. Jakobs) – Y. Fofana, Tchouaméni, Diatta (46. G. Martins), Diop – Boadu (72. Ben Yedder), Volland (87. Maripán).
    Náhradníci: Majecki – Ben Yedder, Isidor, Jakobs, Jean Lucas, Lemaréchal, Maripán, G. Martins, Sidibé.

    Lille OSC: Grbić – Çelik, J. Fonte (C), Djaló, D. Bradarić – Ikoné, B. André, Xeka (90. Burak Yılmaz), Yazıcı (70. Niasse) – David (80. Lihadji), Weah.
    Náhradníci: Jakubech – Dabila, Gomes, Lihadji, Niasse, Pied, Burak Yılmaz, Boula.

    Rozhodca: Delajod – Jeanne, Léonard