Barys – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 5:4 (2:0 po s.n.) | Ufa – Viťaz 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižnekamsk – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Red Star Kunlun – S.Moskva 4:6 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Salavat Julajev Ufa
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Štvrtok 25.11.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Češi a Slováci

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů. (17:33:48)
     
    Střely na branku: 43 – 26
     
    Je konec! Dlouho to vypadalo lépe pro domácí Ufu, kterou poslal v nájezdech do vedení Kadějkin. Ve čtvrté sérii ale vyrovnal Arkalov. Domácí Kuljomin následně nechal vyniknout brankáře a o triumfu Viťazu rozhodl Niko Ojamäki.
     
    Konec zápasu.
    Niko OJAMÄKI - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Viťaz Moskevská oblast.
    Autorem vítězného nájezdu je NIKO OJAMAKI!
     
    5. séria
    1:2
    Niko Ojamäki rozhoduje o triumfu hostů!
     
    5. séria
    1:1
    Kuljomin si položil brankáře, ale bekhendem trefil jeho beton.
     
    4. séria
    1:1
    Arkalov naznačil blafák a poslal puk mezi betony brankáře.
     
    4. séria
    1:0
    Manninen si brankáře soupeře skvěle položil, ale bekhendem přizvedl puk moc vysoko.
     
    3. séria
    1:0
    Valtteri Kemiläinen se rozjel středem, ale příklepem trefil domácího brankáře.
     
    3. séria
    1:0
    Markus Granlund střílel do protipohybu brankáře, ale trefil jeho beton.
     
    2. séria
    1:0
    Fjodor Malychin se dostal k brankáři, kde mu puk utekl mimo branku.
     
    2. séria
    1:0
    Kadějkin se rozjel z levé strany a zápěstím poslal puk do horního rohu!
     
    1. séria
    0:0
    Volodin pro změnu střílel zápěstím, ale trefil rameno brankáře.
     
    1. séria
    0:0
    Viktor Tichonov zkusil bekhendový blafák, ale trefil brankáře.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení nám rozhodnutí dnešního souboje nepřinesla. O držiteli druhého bodu tak rozhodnou až samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:29
    Ježov si dal pozor na průnik soupeře z pravé strany a puk udržel mezi betony. Hostující brankář drží naději hostů na triumf.
     
    64:00
    Probíhá poslední minuta prodloužení!
     
    63:49
    Hosté se hnali do útoku, ale přechod Viťazu do útočného pásma zastavil odpískaný ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    62:57
    Hosté zariskovali a odvolali brankáře! Jeden z domácích hráčů zkusil trefit odkrytou klec, ale jeho pokusu chybělo pár centimetrů!
     
    62:10
    Ufa rozjela akci po pravé straně, nicméně defenziva Viťazu zatím brání skvěle. Domácí celek nadále tlačí, ale teď mu schází zakončení.
     
    61:32
    Granlund se dostal mezi kruhy, odkud pálil forhendem, ale jeho zakončení skončilo vedle pravé tyčky. Ufa má v prodloužení obrovský tlak.
     
    61:12
    Další obrovská šance Ufy! Přhrávku mezi kruhy dostal Manninen, ale jeho projektil zápěstím Ježov neskutečným zákrokem zastavil!
     
    60:35
    Niko Ojamäki se z levé strany dostal do útočného pásma, kde si puk navedl na forhend, ale blafák nedotáhl do úspěšného konce.
     
    60:15
    Ufa se hned v úvodu prodloužení dostala do zakončení, ale Koledov střelou zápěstím nechal zakročit hostujícího brankáře Ježova.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 39 – 26
     
    Základní hrací doba o vítězi dnešního souboje nerozhodla. Ve třetí třetině se totiž o vyrovnání postaral hostující Arkalov. Domácí Ufa následně spěchala do útoku, ale svůj tlak nepřetavila ve vedoucí branku.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:32
    Ufa se v závěru znovu drala do útočného pásma, ale Hartikainen byl příliš netrpělivý a přejel do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    59:12
    Sakari Manninen se dral do útočného pásma, jenže v klíčovou chvíli si kotouč posunul daleko před sebe a už jej nedostihl před Ježovem.
     
    58:17
    Alexandr Kadějkin na levé straně ustál souboj s obráncem, přihrál mezi kruhy, ale Stěpan Sannikov příklepem trefil rameno brankáře.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:32
    Manninen v obranném pásmu získal kotouč pro domácí Ufu, rozehrál na levou stranu, ale nenašel nikoho v zeleném dresu. Vše směřuje k prodloužení.
     
    57:05
    Granlund projel po pravé straně do útočného pásma, přihrál mezi kruhy, ale defenziva Viťazu puk bez problémů odehrála do bezpečí.
     
    56:20
    Michail Jepišin si navedl puk do útočného pásma a vypálil příklepem. Jeho dělovka skončila vedle pravé tyčky soupeřovy klece.
     
    55:33
    Domácí v plném počtu.
     
    55:10
    Domácí vyhodili kotouč do útočného pásma. Defenziva Viťazu bez problémů puk získala a ihned rozjela další útočný výpad.
     
    54:20
    Alexandr Šaryčenkov si dal pozor na odražený kotouč a před chumlem hráčů mezi kruhy raději puk přikryl lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    54:03
    Hosté se v útočném pásmu usadili s kotoučem na hokejkách, ale hráči Viťazu nedokázali zakončit. Defenziva domácí Ufy se brání s přehledem.
     
    53:33
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Pavel Koledov – 2 min., krosček).
     
    52:49
    Domácí v plném počtu.
     
    52:10
    Stěpan Sannikov v obranném pásmu získal puk pro domácí a vyhodil jej přes celé kluziště za klec soupeře. Viťazu se tato přesilovka moc nepovedla.
     
    51:34
    Arťom Ivaňuženkov z levé strany přihrál mezi kruhy, jenže jeho pobídka skončila mezi kruhy na hokejce jednoho z domácích obránců.
     
    51:06
    Hosté se dostali do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu nezakončil. Defenziva Ufy si v obraně bez problémů poradila.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    50:10
    Ufa se dostala do útočného pásma, jenže nikdo v zeleném se do zakončení nedostal. Obrana Viťazu se ubránila.
     
    49:40
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a vyrazil puk levým betonem. Odražený kotouč obrana Ufy odehrála do bezpečí.
     
    48:27
    Alexandr Kadějkin si sjel na přihrávku do středního pásma, kde si obhodil soupeře, ale pod tlakem dalšího napadajícího rivala už nevypálil.
     
    48:10
    Danil Baškirov v rohu útočného pásma získal kotouč pro sebe a přihrál na modrou čáru. Následné zakončení ale prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    47:34
    Teemu Hartikainen z pravé strany nahodil puk před branku hostujícího celku, nicméně nikdo v zeleném dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.
     
    47:10
    Kirill Rasskazov v rohu útočného pásma uspěl v souboji, jenže přihrávka na modrou čáru se mu vůbec nepovedla.
     
    46:35
    Michail Naumenkov uklidnil rozehrávku domácí Ufy v obranném pásmu a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i kouč hostů.
     
    46:12
    German Nesterov uspěl v souboji v rohu obranného pásma a tvrdým hitem odstavil soupeře ze střelecké pozice. Hraje se ve vysokém tempu.
     
    45:35
    Viktor Tichonov se hnal do útočného pásma, nicméně defenziva Viťazu si na jeho průnik dala dobrý pozor a nepustila domácí hokejisty do zakončení.
     
    45:10
    Sergej Šmeljov na modré čáře přihrál Zubarevovi, který mohl zakončit zápěstím, ale volil přihrávku na modrou čáru, kde už neměl spoluhráče.
     
    44:27
    Jevgenij Birjukov v souboji ve středním pásmu přišel o kotouč. Puk se ze souboje odrazil na střídačku hostujícího mužstva. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    44:03
    Arťom Ivaňuženkov bekhendem poslal přihrávku do středního pásma, jenže tam znovu neměl nikoho ze spoluhráčů v bílých dresech.
     
    43:36
    Stěpan Sannikov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hokejisté domácího celku se dostali do zakončení, ale puk mířil mimo tři tyče.
     
    43:10
    Domácí celek se ihned po obdržení vyrovnávací branky vydal do útoku se snahou o brzkou odpověď. Defenziva Viťazu tentokrát skvěle zasáhla.
    42:49 Ilja ARKALOV - 2:2
     
    42:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Hostující Viťaz totiž dokázal znovu vyrovnat! ILJA ARKALOV se dostal k puku na pravém kruhu, krásně si puk srovnal na forhend a zápěstím jej uklidil pod břevno!
     
    42:36
    Jevgenij Birjukov se stáhl do obranného pásma, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou a přenesl hru na levou stranu. Ufa zatím s přehledem hlídá své vedení.
     
    42:10
    Arťom Borodkin projel s pukem podél mantinelu do útočného pásma. Akce hostujícího celku však nepřinesla zakončení.
     
    41:29
    Andrej Zubarev projel po levé straně do útočného pásma, nicméně jeho nahození z levého křídla skončilo vedle vzdálenější tyčky Ježovovy klece.
     
    41:10
    Andrej Zubarev v obranném pásmu protečoval kotouč do pásma středního. K jeho pobídce se dostal Kuljomin, ale ten nedokázal vypálit.
     
    40:34
    Šakir Muchamadullin střílel příklepem od modré čáry, jenže dělovka příklepem mu moc nesedla a kotouč prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    40:10
    Ufa uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek si ve třetí části bude chtít pohlídat svůj náskok a dokráčet k vítěznému konci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:42.
     
    Střely na branku: 33 – 16
     
    Druhá třetina končí! Po prostřední dvacetiminutovce je na tom stále o krok lépe domácí Ufa. Hostující Viťaz sice po rychlém brejku srovnal, když se prosadil Niko Ojamäki. V samotném závěru druhé části vrátil domácímu celku vedení Alexandr Kadějkin.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:55 Alexandr KADĚJKIN - 2:1
     
    39:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí Ufa se v samotném závěru druhé třetiny vrací do vedení! Favorizovaný celek nakonec dokázal využít početní převahu. K odraženému puku se před brankou dostal ALEXANDR KADĚJKIN, který puk bekhendem sklepl do sítě! Asistence: Nikolaj Kuljomin.
     
    39:24
    Michail Naumenkov z levé strany útočného pásma nahodil puk na branku Viťazu, nicméně obrana soupeře ustála i tuto situaci.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:54
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    38:34
    Andrej Zubarev si v obranném pásmu sjel k odraženému kotouči, dobře se otočil a rozehrál na pravou stranu. Defenziva Ufy se snaží rychle rozehrávat.
     
    38:06
    Geoff Platt si sjel na přihrávku do středního pásma, nicméně na modré čáře se nedokázal odpoutat od dobře postaveného obránce v bílém.
     
    37:26
    Geoff Platt se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky. Ufa v posledních minutách stupňuje tlak.
     
    37:06
    Koledov znovu střílele příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem skončila vedle pravé tyčky. Defenziva Viťazu stále odolává.
     
    36:26
    Sakari Manninen se z pravé straně dostal na levý kruh, kde se pěkně otočil a vypálil zápěstím. Jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    36:03
    Pavel Koledov v obranném pásmu uspěl v souboji s rozjetým soupeřem a pomohl si rozehrávkou na levou stranu. Defenziva soupeře je důrazná.
     
    35:49
    Hosté v plném počtu.
     
    35:16
    Manninen poslal přihrávku na modrou čáru, jenže dělovka od modré čáry prolétla kolem levé tyčky. Viťaz v oslabení brání velmi obětavě.
     
    34:10
    Domácím se úvod další přesilovky vůbec nepovedl. Přihrávka na modrou čáru byla příliš prudká a přeskočila přes čepel obránce Ufy.
     
    33:49
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ivan Zinčenko – 2 min., hákování).
     
    33:33
    Ježov si dal pozor na zakončení z pravé strany a včas se dokázal přesunout. Hostující brankář bez problémů ukryl puk v lapačce.
     
    33:20
    Pavel Koledov dostal nabito na modrou čáru, odkud domácí hráč zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.
     
    32:51
    Michail Naumenkov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle pravé tyči. Defenziva Viťazu odražený puk znovu získala.
     
    32:35
    Ildar Šiksatdarov se dostal do středního pásma, nicméně projektil od modré čáry se mu vůbec nepovedl. Jeho rána skončila vedle branky.
     
    31:06
    Michail Naumenkov se dostal mezi kruhy, jenže dělovka příklepem mu vůbec nevyšla a skončila nad břevnem hostující klece.
     
    30:42
    Viktor Tichonov v rohu obranného pásma vybojoval puk a rozjel akci domácí Ufy. Následná akce domácího celku ale skončila ještě před modrou čárou.
     
    30:00
    Šmeljov se dostal do útočného pásma a zkusil překvapit brankáře hostujícího Čechova. Připravený Ježov jeho pokus udržel mezi betony.
     
    29:31
    Stěpan Sannikov z levé strany protečoval kotouč do útočného pásma, nicméně k puku se nedostal nikdo v zeleném. Viťaz může rozjet útok.
     
    29:06
    Domácí celek v posledních minutách stupňuje svou aktivitu a tlačí se do zakončení, jenže defenziva hostujícího Viťazu hraje skvěle.
     
    28:22
    Hosté v plném počtu.
     
    28:00
    Ufa se v útočném pásmu dostala do zakončení z pravé strany, ale defenziva Viťazu střelu z ostrého úhlu bez problémů srazila k mantinelu.
     
    27:16
    Ilja Arkalov střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho projektil mířil do lapačky připraveného brankáře v bílém dresu Viťazu.
     
    27:02
    Ufa se dostala do útočného pásma, nicméně zakončení od mantinelu skončilo vedle zadní tyčky. Domácí celek si chce své ztracené vedení vzít zpět.
    26:40 Niko OJAMÄKI - 1:1
     
    26:40
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující Viťaz se dostává do vedení! Hosté se dostali do přečíslení. Přihrávku před odkrytou klec dostal NIKO OJAMAKI, který se z těsné blízkosti nemýlil! Asistence: Fjodor Malychin.
     
    26:05
    Nikolaj Kuljomin dostal přihrávku na levou stranu, odkud pálil příklepem, ejenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyči soupeřovy klece.
     
    25:26
    Maninen poslal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel další hráč v zeleném dresu, ale defenziva Viťazu jeho projektil dobře zablokovala.
     
    25:00
    Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu, jenže tentokrát jejich vyhození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před klecí Viťazu.
     
    24:29
    Sakari Manninen si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, jenže jeho dělovka skončila nad horní tyčí branky Viťazu.
     
    24:10
    Viťaz získal kotouč v obranném pásmu a vyhodil puk do bezpečí. Defenziva domácího celku ale rychle otočila hru a Ufa se žene vpřed.
     
    23:45
    Sakari Manninen dostal přihrávku na modrou čáru, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Domácí Ufa opět přebírá aktivitu na ledové ploše.
     
    23:10
    Domácí v plném počtu.
     
    22:29
    Valtteri Kemiläinen se hnal do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila vedle branky a domácí Ufa bez problémů puk vyhodila do bezpečí.
     
    22:05
    Domácím se podařilo vyhodit kotouč přes celé kluziště. Obrana Viťazu puk rychle dojela a okamžitě s ním spěchá vpřed.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Viktor Antipin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:10
    Po dalším výpadu hostujícího Viťazu vypadla domácí klec ze svého postavení. Sudí měl situaci přímo před očima a pohotově hru přerušil.
     
    20:35
    Ildar Šiksatdarov se dostal k přihrávce na pravý kruh, odkud vypálil příklepem, ale jeho dělovka skončila na hrudi domácího brankáře!
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Ufa se dostala do útočného pásma, ale hned první zadák v bílém puk vypíchl do bezpečí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:51.
     
    Střely na branku: 16 – 11
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Ufa. Hokejisté v zeleném byli během úvodních dvaceti minut aktivnější a pořádně zaměstnali Ježova, který měl moře práce. Jedinou branku ale vsítil po šesti minutách krásným bekhendem Viktor Tichonov.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení z pravé strany, ale ramenem puk vytěsnil jen před sebe. Domácí měli štěstí, že směrem k brance nepokračoval nikdo v bílém.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:37
    Andrej Zubarev se ve středním pásmu dobře otočil, přihrál na pravou stranu, ale Danil Baškirov následným zakončením vůbec netrefil branku.
     
    18:12
    Hosté se drali vpřed po levé straně, nicméně ani další průnik Viťazu neskončil zakončením mezi tři tyče. Defenziva Ufy sbírá jeden odražený puk za druhým.
     
    17:42
    Ildar Šiksatdarov se po pravé straně dostal do útočného pásma, kde si jej vzal do parády Geoff Platt, ale obránce Ufy puk nevybojoval.
     
    17:12
    Jevgenij Birjukov dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, ale ani tento jeho projektil nenašel cestičku mezi tři tyče. Defenziva Viťazu pak získala volný puk.
     
    16:29
    Stěpan Sannikov se z pravé strany prodral mezi kruhy, kde chtěl vypálit forhendem, ale jeho pokus trefil jen beton připraveného brankáře.
     
    16:06
    Igor Golovkov za brankou uklidnil rozehrávku Viťazu a poslal kotouč na levou stranu. Čerstvé síly vyslal na ledovou plochu i kouč domácí Ufy.
     
    15:26
    Ufa se dostala do útoku po pravé straně ledové plochy, jenže akce domácího celku vyústila pouze v nepřesnou přihrávku na modrou čáru.
     
    15:06
    Viťaz se vydal do brejku po levém křídle, nicméně výpad hostujícího celku skončil hned na modré čáře. Obrana Ufy byla opět pozorná.
     
    14:44
    Nikolaj Kuljomin dostal na levé straně přihrávku zpoza branky, nicméně následné zakončení se mu vůbec nepovedlo a puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    13:42
    Ildar Šiksatdarov nahodil puk do rohu útočného pásma, ale následně se k puku dostali jen soupeři v bílých dresech. Ufě zatím krok chybí.
     
    13:12
    Andrej Zubarev se stáhl do obranného pásma, kde si pozičně pohlídal postup rozjetého soupeře a vytlačil jej k mantinelu.
     
    12:57
    Hostující brankář Ježov si dal pozor na nahození z levé strany a přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    12:10
    Alexandr Kadějkin si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, v rohu hřiště se otočil a přihrál mezi kruhy. Defenziva Viťazu tentokrát s přehledem uspěla.
     
    11:38
    Alexandr Kadějkin si sjel do obranného pásma, kde získal kotouč a rozehrál na Platta. Druhý jmenovaný puk protečoval jen k obráncům Viťazu.
     
    11:12
    Ufa se dostala k puku v obranném pásmu a uklidnila rozehrávku. Hokejisté Viťazu sice domácí hráče aktivně napadají, ale nedaří se jim dostat k puku.
     
    10:35
    Stěpan Sannikov z pravé strany útočného pásma forhendem nahodil kotouč mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho v zeleném dresu, kdo by kotouč mohl tečovat.
     
    10:06
    Ani Ufa teď při rozehrávce zrovna nehýří přesností. Nahození na levou stranu bylo příliš prudké a skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    09:35
    Jegor Zubov si sjel pro přihrávku do obranného pásma, otočil se a rozehrál na pravou stranu. Čechovu se vůbec nedaří přechod do útoku.
     
    09:20
    Defenziva Ufy bez problémů vybojovala kotouč v obranném pásmu a vyhodila jej odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    08:50
    Pavel Koledov si sjel do obranného pásma, kde se dobře otočil a rozjel další ofenzivní výpad Ufy. Domácí celek má zatím vývoj duelu pevně v rukou.
     
    07:26
    Andrej Zubarev v rohu obranného pásma vybojoval kotouč a vyhodil jej bekhendem do středního pásma. Defenziva Viťazu se včas stáhla.
     
    07:05
    Dinar Chafizullin si sjel na přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, ale pod tlakem napadajícího soupeře nedokázal zakončit.
     
    06:21
    Niko Ojamäki dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila v lapačce pozorného brankáře domácích.
     
    06:02
    Hosté se dostali do útočného pásma, kde se snažili o brzkou odpověď. Akce Viťazu ale neskončila zakončením od modré čáry.
    05:43 Viktor TICHONOV - 1:0
     
    05:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! A byl to skutečně výstavní kousek! Na levé straně útočného pásma si kotouč na bekhend přehodil VIKTOR TICHONOV a bekhendem jej o tyč poslal do branky! Asistence: Pjotr Chochrjakov, Pavel Koledov.
     
    05:22
    Ufa se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v zeleném dresu se do zakončení nedostal. Obrana Viťazu stojí v pevném bloku.
     
    04:33
    Na opačné straně se k zakončení na pravé straně útočného pásma dostal Sergej Šmeljov, jenže jeho zakončení bekhendem Ježov dobře viděl.
     
    04:15
    Arťom Borodkin projel po pravé straně do útočného pásma, jenže jeho pokus z ostrého úhlu domácí brankář viděl a bez problémů vyrazil.
     
    04:02
    Až po čtyřech minutách se Granlund před brankou Viťazu probil k dorážce bekhendem, nicméně gólman Ježov jeho ránu schoval do lapačky.
     
    03:35
    Hraje se od úvodního vhazování bez jediného přerušení. Domácí Ufa vstoupila do zápasu aktivněji, ale jen těžko se dostává do zakončení.
     
    03:10
    Viktor Tichonov vyvezl puk po pravé straně do útočného pásma, ale zakončení z úhlu se mu nepovedlo. Defenziva Viťazu získala puk pro sebe.
     
    02:42
    Michail Jepišin dostal přihrávku na modrou čáru, prolétl do útočného pásma, ale zakončení forhendem se mu vůbec nepovedlo.
     
    02:15
    Hosté se dostali do útočného pásma, kde vybojovali odražený kotouč, ale nepovedlo se jim zakončit. Defenziva Ufy zatím brání na jedničku.
     
    01:34
    Andrej Zubarev udržel kotouč v rohu útočného pásma, přihrál na modrou čáru, jenže následné zakončení skončilo vedle zadní tyčky.
     
    01:10
    Geoff Platt dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila v lapačce soupeře. Defenziva Viťazu je pozorná.
     
    00:38
    Domácí brankář si našel výhled mezi clonícími soupeři a připsal si dobrý zákrok proti nahození od modré čáry. Gólman Ufy musel hned na úvod absolvovat těžký zákrok.
     
    00:10
    Ufa uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nahození mezi kruhy skončilo u obránců Viťaz.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Ufa bude hrát v zeleném, zatímco Viťaz oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Viktor Antipin, Chafizullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Muchamadullin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadějkin, Šmeljov – Baškirov, Chochrjakov, V. Tichonov – Platt, Alalykin, Sannikov – Pustozjorov.

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kloberdanec) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, Lisovec, K. Ljamin, Golovkov, Jepišin, Borodkin, Rydčenko – Šiksatdarov, G. Nesterov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Malychin, I. Zinčenko, Zubov – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov..
     
    Salavat Julajev Ufa

    Domácí Ufa je na tom o poznání lépe. Salavat Julajev odehrál v letošním ročníku třicet dva zápasů a vybojoval v nich čtyřicet dva bodů a patří mu čtvrtá pozice Východní konference. Ufa navíc soupeřům nasázela devadesát branek. Ani Ufa ale v posledních duelech nezáří. Po porážce na ledě Dynama Moskva doma padla 0:1 s Torpedem.
     
    HC Viťaz Moskevská oblast

    Hostující Viťaz letos neprožívá povedenou sezónu. Ve třiceti jedna odehraných duelech vybojoval Viťaz jen dvacet čtyři bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. Na postup do play-off už nyní ztrácí deset bodů. Viťaz navíc trápí defenziva. Hosté dosud inkasovali už 99 branek. Posledních šest duelů v řadě navíc Viťaz prohrál. Naposledy padl 1:2 se Severstalem Čerepovec.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Salavat Julajev Ufa a HC Viťaz Moskevská oblast.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 6. V. Tichonov (Chochriakov, Koledov), 40. Kadejkin (N. Kuljomin) – 27. Ojamäki (Malychin), 43. Arkalov, rozh. náj. Ojamäki

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Viktor Tichonov (UFA)
    0:0   Ivan Volodin (VTZ)
    2. séria:
    1:0   Alexander Kadejkin (UFA)
    1:0   Fjodor Malychin (VTZ)
    3. séria:
    1:0   Markus Granlund (UFA)
    1:0   Valtteri Kemiläinen (VTZ)
    4. séria:
    1:0   Sakari Manninen (UFA)
    1:1   Ilja Arkalov (VTZ)
    5. séria:
    1:1   Nikolaj Kuljomin (UFA)
    1:2   Niko Ojamäki (VTZ)


    HC Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Viktor Antipin, Chafizullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Muchamadullin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadejkin, Šmeľov – Baškirov, Chochriakov, V. Tichonov – Platt, Alalykin, Sannikov – Pustozjorov.
    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Kloberdanec) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, Lisovec, Ľamin, Golovkov, Jepišin, Borodkin, Rydčenko – Šiksatdarov, G. Nesterov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Malychin, I. Zinčenko, Zubov – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov.