Lok. Moskva – Lazio 0:3 (kon.) | Galatasaray – Marseille 4:2 (kon.) | CZ Belehrad – Razgrad 1:0 (kon.)
Midtjylland – Braga 3:2 (kon.) | Rapid Viedeň – West Ham 0:2 (kon.) | D. Záhreb – Genk 1:1 (kon.)
Real Betis – Ferencvároš 2:0 (kon.) | Leverkusen – Celtic 3:2 (kon.) | Brøndby – Lyon 1:3 (kon.)
Rangers – Sparta Praha 2:0 (kon.) | Eindhoven – Sturm Graz 2:0 (kon.) | Monaco – Sociedad 2:1 (kon.)
Leicester – Légia Varšava 3:1 (kon.) | Olympiakos – Fenerbahce 1:0 (kon.) | Frankfurt – Antverpy 2:2 (kon.)
koniec
FC Midtjylland
3:2 (1:1)
Sporting Braga
cz Štvrtok 25.11.2021, 18:45 • Arena Herning, Herning • Európska liga • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.
     
    Hezký čtvrteční večer, Evropská liga má na programu své další zápasy a my u toho jednoduše nemůžeme chybět. V tomto on-line textovém přenose se podíváme na duel mezi Midtjylland a Bragou. Tímto utkáním vás provede Radim Polák, který přeje příjemnou zábavu u jeho sledování.
     
    FC Midtjylland
    Dánský tým je před tímto utkáním na průběžně třetím místě ve skupině a pokud dnes získá alespoň bod, tak by si prozatím mohl zajistit postup do vyřazovací části konferenční ligy. Samozřejmě za předpokladu, že Ludogorec nevyhraje v Bělehradu. Domácí hráči budou mít o motivaci postaráno, jelikož na konci září prohráli v Braze o dvě branky, přesně 1:3.

    Poslední zápasy
    21. listopadu 2021 | Midtjylland – Brøndby 1:2
    7. listopadu 2021 | Aarhus – Midtjylland 3:0
    4. listopadu 2021 | CZ Bělehrad – Midtjylland 0:1
    31. října 2021 | Randers – Midtjylland 1:3
    28. října 2021 | Midtjylland – Aalborg 3:1 po prodloužení
     
    SC Braga
    Hosté z Portugalska si dnes můžou zajistit postup aspoň do druhého kola vyřazovací části soutěže, ale musí dnes jednoznačně vyhrát v Dánsku. Braga nezačala svou skupinovou pouť dobře, jelikož na horké půdě v Bělehradě prohrála těsně 1:2. Poté ovšem zbývající zápasy dokázala vyhrát a je průběžně první se ziskem devíti bodů.

    Poslední zápasy
    20. listopadu 2021 | Braga – Santa Clara 6:0
    7. listopadu 2021 | Benfica – Braga 6:1
    4. listopadu 2021 | Braga – Ludogorec 4:2
    1. listopadu 2021 | Braga – Portimonense 3:0
    28. září 2021 | Braga – Ferreira 0:0
     
    Vzájemné zápasy
    30. září 2021 | Braga – Midtjylland 3:1
     
    Úvodní sestavy:

    FC Midtjylland: Lössl – Dalsgaard, Sviatchenko (C), Juninho – J. Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho – Isaksen, Brumado, Sisto.
    Náhradníci: E. Ólafsson – D. Cools, Cajuste, Dyhr, Fraulo, Hansen, Charles, Lind, Marrony, Simsir, Sörensen.
    Trenér: Bo Henriksen

    SC Braga: T. Sá – Couto, P. Oliveira, Rodrigues, Leite – Mineiro, A. Castro, Galeno – I. Medeiros, V. Oliveira, R. Horta (C).
    Náhradníci: Horníček – R. Silva, Ruiz, Piazón, Moura, Chiquinho, A. Horta, Gorby, Mario González, Fernandes, Fabiano, Gomes.
    Trenér: Carlos Carvalhal

    Rozhodčí: Jug – Žunič, Vidali (všichni Slovinsko).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí tým se ujal úvodního výkopu tohoto utkání. Dánský tým dnes bude hrát v černobílé sadě dresů, hosté z Portugalska hrají v žlutočervené kombinaci.
     
    2
    Henrik Dalsgaard nakopnul míč na útočnou polovinu, ale svým pokusem nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Míč skončil v zámezí, Braga bude vhazovat.
     
    2
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Parádní vstup do utkání pro domácí tým. Jejich první útočná akce nevyšla, ale ta druhá už ano. Dlouhý aut z levé strany se dostal k ERIKU SVIATCHENKOVI, který z malého vápna prostřelil hostujícího brankáře – 1:0. Bez asistence.
    2. Erik SVIATCHENKO - 1:0
     
    3
    V hlavní roli byl opět Erik Sviatchenko, který ale tentokrát fauloval pronikajícího soupeře. Domácí kapitán se musí omluvit, míč pro Bragu.
     
    4
    Paulo Oliveira si musel dát pozor před napadajícím soupeřem, ale nakonec se mu podařil otřít míč o protihráče a získat tak autové vhazování na polovině hřiště.
     
    5
    Galeno se na hranici pokutového území dostal ke střele, která zaplava ve vzduchu a skončila nad horní tyčkou domácí branky. Jonas Lössl se protáhne odkopem od své branky.
     
    6
    Joel Andersson se marně snažil dostihnout míč na hrací ploše. Tohle bude další aut pro potugalský tým na jejich polovině hřiště. Midtjylland se musí zformovat na vlastní polovině.
     
    7
    Domácí tým nikde nespěchá a s velkou rozvahou kombinuje po celé hrací ploše. Hráči Bragy se pohybují bez míče, což je velmi vysilující. Vstup do zápasu se jim úplně nepovedl.
     
    8
    Pione Sisto se na levé straně dostal k centru, který ale skončil v rukavicích hostujícího brankáře. Ten s rozehrávkou nikde spěchat nebude, protože nikdo z jeho kolegů není volný.
     
    9
    Dánský tým se rozhodnul, že to bude zkoušet nákopy za obranu jejich dnešního soupeře. Ty nákopy jsou ale zatím velmi nepřesné a portugalská obrana si s nima ví rady.
     
    10
    Sice už jsme byli svědky úvodní branky v tomto zápase, který ovšem ale nemá nějaké výraznější tempo. Ani jeden tým nechce udělat zbytečnou chybu, která by vedla k nebezpečí.
     
    11
    Na druhou stranu panuje v Herningu parádní atmosféra v hledišti. V Herningu je sice něco málo nad nulou, ale i tak si fanoušci našli cestu na stadion.
     
    12
    Pokud se hostům podaří udržet míč a povede se jim pár přihrávek, tak stadion začne hlasitě bučet. Tohle se zjevně domácím fanouškům nelíbí. Raději by viděli míč na kopačkách svých miláčků.
     
    13
    Ricardo Horta měl obrovské štěstí, že jeho přihrávka do levé strany prošla na krajního obránce jeho týmu. Braga pokračuje v útoku a míří vstříc brance.
     
    14
    Midtjylland vysunul napadání portugalské rozehrávky a vzápětí vidíme hráče Bragy, kteří se dostávají se svou kombinací až ke svému brankáři. Parádní práce domácí obrany.
     
    15
    Máme za sebou úvodních patnáct minut tohoto utkání. Midtjylland má za sebou povedený vstup do utkání a vede nad Bragou zásluhou svého kapitána.
     
    16
    Hosté z Portugalska to zatím zkoušejí na takovou náhodu, ale jejich nákopy se zatím neuchytily. Domácí obrana si s pokusy ohrozit jejich branku dokáže velmi rychle poradit.
     
    17
    Midtjylland se osvobodil pouze za cenu odkopu na hostující polovinu, kde si pro míč došel až samotný brankář. Na domácí branku se za malou chvíli bude řítit další portugalský útok.
     
    18
    Tak nakonec to prozatím nehrozí. Domácí tým udržel míč na svých kopačkách a teď je to právě on, který s obrovským přehledem kombinuje na své polovině.
     
    19
    Lucas Mineiro se nebezpečně proletěl vzduchem a při dopadu trefil i jednoho z domácích hráčů. Ten je teď ošetřován, zápas byl na malý moment přerušen.
     
    20
    Tak se opět hraje a zdá se, že zápas bude pokračovat i s dřívě ošetřovaných hráčem. Zdá se, že incident nebyl tak vážný, aby pro něj zápas musel skončit.
     
    21
    Žlutou kartu dostává André Castro (SC Braga).
     
    22
    André Castro před malou chvíli obdržel žlutou kartu za svůj faul u postranní čáry. Hostující hráč je stále nespokojen a myslí si, že jeho zákrok rozhodně neměl žlutou barvu.
     
    23
    Jak jsem psal na začátku, tak v Herningu je v tuto chvíli něco okolo čtyř stupňů nad nulou. Horkokrevným fanouškům portugalské Bragy to ale nevadí.
     
    24
    Gustav Isaksen úplně zbytečně dohrál celou situaci v pokutovém územím soupeře a má velké štěstí, že jeho prohřešek rozhodčí přehlédnul a zápas nechal pokračovat.
     
    25
    Před malou chvíli jsme překročili polovinu prvního poločasu. Midtjylland v něm i nadále vede nad Bragou, kterou zatím drží od své branky v bezpečné vzdálenosti.
     
    26
    Ojedinělá šance hostujícího týmu skončila stejně jako všechny předchozí. Jonas Lössl bude mít opět k dispozici odkop od branky. Braga je zatím v ofenzivní části hřiště poměrně bezzubá.
     
    27
    Yan Couto se snažil obejít pozorného obránce, ale nakonec to byl on, který fauloval. Rozhodčí neváhal odpískat a ukázat proti brance portugalského týmu.
     
    28
    Domácí obránce si chvíli poležel na hrací ploše, aby poté vstanul a odkulhal do volného prostoru na domácí polovině. Odkopu z místa prohřešku se ujme domácí brankář.
     
    29
    Galeno se tomu diví, ale podle opakovaných záběrů si pomohl nedovoleným zákrokem. Rozhodčí opět skvělé odpískal nedovolený zákrok a přerušil tak akci Bragy.
     
    30
    Máme za sebou úvodních třicet minut utkání. Midtjylland i nadále vede o jeden gól. Avšak my stále čekáme na nějakou vyloženou šanci na jedné nebo druhé straně.
     
    31
    Raphael Onyedika nepříjemně dohrál svého soupeře a nabídnul tak šanci Braze, aby mohla ohrozit jejich branku. Hosté z Portugalska budou mít k dispozici standardní situaci.
     
    32
    Přímý kop byl sice rozehrán dobře, ale dobře zareagovala i domácí obrana, která odehrála míč do bezpečné vzdálenosti od jejich branky. Midtjylland stále drží čisté konto.
     
    33
    Pokud by tento zápas měl skončit takovým výsledkem, tak si oba týmy zajistí přinejhorším aspoň účast v jarní části konfereční ligy. Pro Ludogorec by jeho cesta skončila.
     
    34
    První poločas se nám pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Dočkáme se ještě nějaké branky nebo si na další potencionální šance budeme muset počkat do druhého poločasu.
     
    35
    Třetí faul pro Raphaela Onyediku, ale rozhodčí stále nechává své karty v kapse. Domácí záložník má obrovské štěstí, že za své zákroky už nebyl potrestán.
     
    36
    Kombinace na jeden dotek v podání Bragy měla krátkého konce. Domácí obrana skvěle přečetla jejich úmysly a jejich další postup vstříc jejich brance zastavila.
     
    37
    V hlavní roli opět Raphael Onyedika, tentokrát v roli oběti. André Castro si na něj na polovině hřiště počkal a nedovoleným zákrokem ho poslal na trávník.
     
    38
    Nákop na hostující polovinu hrací plochy skončil až u samotného brankáře Bragy, který se rozhlíží, ale nikdo z jeho spoluhráčů se nedokáže uvolnit, a tak má míč stále pod kontrolou.
     
    39
    Diogo Leite se vydal na útočný výlet, který skončil střeleckým zakončením. Ovšem jeho střela nebyla z kategorie těch přesných. Domácí brankář opět nemusel zasahovat.
     
    40
    Na hrací plochu míří lékařský tým portugalského týmu, jelikož Lucas Mineiro má zřejmě nějaké zdravotní komplikace. Rozhodčí tedy musel zápas opět přerušit.
     
    42
    Zápas opět pokračuje, na míči jsou hostující hráči, kteří se budou snažit do konce poločasu o vyrování stavu tohoto utkání. Uvidíme, zda se jim to podaří.
     
    43
    Braga právě vstřelila branku!
    Tak hostům se to nakonec podařilo. Iuri Medeiros skvěle vysunul RICARDA HORTU za domácí obranu, aby následně hostující kapitán z úhlu dokázal prostřelit bezmocného Jonase Lössla. Začínáme od začátku – 1:1. Asistence: Iuri Medeiros.
    43. Ricardo HORTA - 1:1
     
    45
    Hlavní rozhodčí tohoto utkání nastavil v prvním poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    45+1
    Tiago Sá musel rychle vystartovat ze své branky, aby míč odkopnul do zámezí před nabíhajícím útočníkem. Domácí tým bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    45+2
    Yan Couto sice viděl volného Ricarda Hortu, ale obránce to vzal na sebe a to neměl dělat. Jeho střelecké zakončení skončilo vysoko nad domácí brankou.
     
    45+3
    Ani jeden tým nechce udělat v závěrečných sekundách prvního poločasu zásadní chybu, která by vedla k další obdržené brance. První část tohoto utkání se už jenom dohrává.
     
    45+4
    Hostující tým stihnul ještě v prvním poločase rozehrát rohový kop, ale ten k ohrožení domácí branky nevedl. Poločas zřejmě skončí nerozhodným výsledkem.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    Je za námi úvodní poločas tohoto utkání, který nám přinesl zatím pouze dvě branky. Byli to domácí hráči, kteří dokázali otevřít střelecký účet zápasu. Už ve druhé minutě se dokázal trefit Erik Sviatchenko. Dlouho se poté nic nedělo, tedy až do šance Ricarda Horty, který dvě minuty před koncem prvního poločasu vyrovnal stav utkání. Midtjylland tedy hraje po úvodní pasáží s Bragou nerozhodně 1:1.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:50.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Hosté z Portugalska začali druhý poločas velmi aktivně, ale proti pozorné obraně svého soupeře zatím moc nemají šanci se prosadit. Uvidíme, jak to bude vypadat dál.
     
    48
    Iuri Medeiros se natáhnul k pohotové střele, která ovšem mířila pouze do míst, kde byl připravený brankář domácího týmu. Stav utkání se tedy v tuto chvíli nemění.
     
    48
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Domácí tým se podruhé v zápase dostává do vedení. Velkou chybu hostující obrany potrestal GUSTAV ISAKSEN, který si na malém vápně našel letící míč, který hlavičkou dopravil do branky – 2:1. Asistence: Joel Andersson.
    48. Gustav ISAKSEN - 2:1
     
    50
    Galeno se na levé straně uvolnil a dostal se do pokutového území, kde posléze orazítkoval horní tyč domácí branky. Vedení domácího týmu tedy dlouho nemuselo trvat.
     
    51
    Domácí obránce přihrál svému brankáři a ten chytil míč do rukavic. Hra byla přerušena, hostující tým by rád získal nepřímý kop. Celá situace se ještě bude zkoumat u videa.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Gustav Isaksen (FC Midtjylland).
     
    53
    Paulinho se neohroženě postavil tvrdé střele z nepřímého kopu. Rozhodčí raději přerušil hru a chtěl zavolat na hrací plochu lékařský tým domácího týmu. Nakonec ten nebude potřeba.
     
    54
    Druhý poločas je zatím úplně o něčem jiném, než jeho předchůdce. Před malou chvíli běželi domácí hráči do otevřené obrany, ale nakonec celou situace překombinovali.
     
    55
    Paulinho trefil svého soupeře do míst, kde to žádný muž nechce dostat. Hostující hráč to bude muset rozběhat, tohle na střídání rozhodně nebude.
     
    56
    Hosté z Portugalska opět musí dotahovat a zatím se jim to nedaří. Midtjylland vysouvá své napadání a dělá rozehrávce Bragy velké problémy.
     
    57
    Braga rozehrávala další rohový kop v tomto utkání, ale ani ten napadnul na úrodnou půdu. Domácí tým je zatím v obraně skvělý a i teď se dokázal soupeři ubránit.
     
    57
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází André Castro, přichází Chiquinho.
     
    59
    Domácí tým v podstatě nemusí nikde spěchat, ale přece jenom by měl myslet na branku, která by jim jejich vítězství dokázala pojistit. K ní mají ale teď dost daleko.
     
    60
    Hodina čisté hry za námi. Midtjylland opět vstoupil do poločasu tou správnou nohou a podruhé v zápase vede. Uvidíme, zda se hráči Bragy opět vzchopí a podaří se jim vyrovnat.
     
    61
    Midtjylland se odhodlal k rychlému přechodu na útočnou polovinu. Celá akce skončila posléze u Evandera, který svou střelou trefil prostor, kde stál připravený brankář soupeře.
     
    62
    Na tahu je teď hostující tým. Uvidíme, co tento klub dokáže na útočné polovině vymyslet. Kromě nastřeleného břevna to zatím nebylo nic světoborného.
     
    63
    Nepřesná přihrávka za domácí obranu končí až v zámezí. Jonas Lössl se protáhne odkopem od branky. Vlastně v tuto chvíli nikde ani nemusí spěchat a možná i pošetří nějaké vteřinky.
     
    64
    Paulo Oliveira na poslední chvíli odkopnul míč z pokutového území. Pokud by to neudělal, tak by se domácí tým dostal do zajímavé situace. Za hostujícím obráncem stáli připraveni dva útočníci.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Raphael Onyedika (FC Midtjylland).
     
    65
    Zápas byl opět přerušen, tentokrát kvůli zdravotní indispozici hostujícího Yana Couta, který po faulu Onyediky potřebuje lékařské ošetření.
     
    66
    Zdá se, že to nebude nic vážného a hostující obránce bude pokračovat v tomto utkání. Pokusí se ihned zapojit do útoku svého týmu, který je v plném proudu.
     
    67
    Júnior Brumado se v tuto chvíli zachoval naprosto sobecky. Na obou stranách měl volné spoluhráče, ale přesto to zkusil sám a byl neúspěšný.
     
    68
    Ani jeden tým si nic na hrací ploše nedaruje. Tohle bude zajímavé ještě sledovat. Rozhodně nikde neodcházejte, nudit se v Herningu rozhodně nebudeme.
     
    69
    Evander si ukousnul příliš velké sousto a na útočné polovině přišel o kontrolu míče. Braga získává kulatý nesmysl naprosto zadarmo a může opět zaútočit.
     
    70
    Tak tohle může domácí tým v závěru utkání mrzet. Gustav Isaksen si pohrál s celou obranou soupeře, dokonce i jejich brankáře obehrál. Ovšem celou akci zakončil střelou do břevna. Domácí trenér tomu nemůže uvěřit.
     
    71
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Iuri Medeiros, přichází Abel Ruiz.
     
    72
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Vitor Oliveira, přichází Mario González.
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Bruno Rodrigues, přichází Francisco Moura.
     
    72
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Júnior Brumado, přichází Charles.
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Paulinho, přichází Nikolas Dyhr.
     
    73
    Šachy ve střídání máme zatím úspěšně za sebou. Uvidíme, jak se tyto tahy vyplatí jednotlivých trenérům. Za malou chvíli bude Braga rozehrávat standardní situaci poblíž pokutového území.
     
    74
    Hostující tým se snažil o signál z tohoto přímého kopu, ale hráči se v pokutovém území soupeře vůbec nedohodli a míč skončil v zámezí. Jonas Lössl bude odkopávat od své branky.
     
    75
    Do konce základní hrací doby tohoto utkání zbývá patnáct minut a Midtjylland i nadále drží své hubené vedení. Napodobí Braga první poločas, kdy dokázala vyrovnat v samém závěru?
     
    76
    Yan Couto se snažil prokličkovat do pokutového území, ale nakonec skončil až na třetím obránci. Z akce Bragy tedy rozhodně nic v tuto chvíli nebude.
     
    77
    Pione Sisto si skvěle pokryl míč svým tělem a nechal se u postranní čáry faulovat. Rozhodčí neváhal odpískat nedovolený zákrok proti brance portugalského týmu.
     
    78
    Další nepovedená akce z dílny portugalského týmu skončila opět v zámezí. Nemůže následovat nic jiného než odkop od domácí branky. Čas do konce utkání se pro Bragu čím dál rychleji krátí.
     
    79
    Rychlá akce na levé straně v podání domácího týmu znamená, že Midtjylland bude posléze zahrávat rohový kop. Portugalská obrana musí být ve střehu, prohrávat o dvě branky si nemůže dovolit.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Francisco Moura (SC Braga).
     
    81
    Gustav Isaksen dnes hraje opravdu povedené utkání a před malou chvílí ziskal pro svůj tým výhodu přímého kopu, který by potencionálně mohl ohrozit hostující branku.
     
    82
    Už se zdálo, že by Braga mohla rozehrávat další rohový kop, ale rozhodčí byl jiného názoru a ukázal na domácího brankáře, který opět uvede míč do hry svým odkopem.
     
    84
    Akce domácího týmu byla předčasně ukončena, jelikož jeden z domácích hráčů si nepohlídal postavení na útočné polovině a byl mu odpískán ofsajd.
     
    85
    Braga právě vstřelila branku!
    Hosté z Portugalska to opět dokázali a brankově se dotáhli na svého soupeře. GALENO se na levé straně dostal k míči a z hranici pokutového území vyslal na domácí branku nechytatelnou pumelici, která se od břevna odrazila do branky. Lössl byl bez šance – 2:2. Bez asistence.
    85. GALENO - 2:2
     
    86
    Žlutou kartu dostává Galeno (SC Braga).
     
    88
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Victor Lind.
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Raphael Onyedika, přichází Jens Cajuste.
     
    89
    Konec utkání nám pomalu začíná klepat na dveře. Za pár desítek minut se dozvíme počet nastavených minut, které nám tento zápas ještě prodlouží.
     
    90
    Tak tohle bude ještě zajímavé. Jeden z hostujících obránců sestřelil ve vlastním pokutovém území protihráče. Domácí tým se dožaduje penalty, ale rozhodčí to bude ještě řešit s VAR.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90+3
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil EVANDER a potřetí v tomto utkání poslal svůj tým do vedení. Hostující brankář se nechal nachytat a skončil na druhou stranu – 3:2.
    90+3. EVANDER - 3:2
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Evander (FC Midtjylland).
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Domácí tým zvládnul tento těžký zápas a pojistil si aspoň účast v jarní části konferenční ligy. Začátky a konce jednotlivých poločasů byly skoro stejné. Midtjylland se dvakrát dostal do vedení, které trvalo zhruba do konce poločasu, kdy se zase trefili hosté z Portugalska. Jenže ve druhém poločase to nebylo všechno, protože v nastaveném čase se trefil z penalty domácí Evander a ten rozhodnul, že dánský tým dnes vyhrál 3:2.
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:10.
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek dnešního večera u dalšího fotbalového přenosu zase někdy na počtenou. (20:44:50)

    Radim Polák

    Góly: 2. Sviatchenko, 48. Isaksen (J. Andersson), 90+3. Evander (pen.) – 43. R. Horta (I. Medeiros), 85. Galeno

    Karty:   52. Isaksen (MID), 64. Onyedika (MID), 90+4. Evander (MID) – 21. A. Castro (BRG), 80. Moura (BRG), 86. Galeno (BRG)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:10.
    FC Midtjylland: Lössl – Dalsgaard, Sviatchenko (C), Juninho – J. Andersson, Onyedika (88. Cajuste), Evander, Paulinho (72. Dyhr) – Isaksen, Brumado (72. Charles), Sisto (88. Lind).
    Náhradníci: E. Ólafsson – D. Cools, Cajuste, Dyhr, Fraulo, Hansen, Charles, Lind, Marrony, Simsir, Sörensen.

    Tréner: Bo Henriksen

    Sporting Braga: T. Sá – Couto, P. Oliveira, Rodrigues (72. Moura), Leite – Mineiro, A. Castro (57. Chiquinho), Galeno – I. Medeiros (71. Ruiz), V. Oliveira (72. Mario González), R. Horta (C).
    Náhradníci: Horníček – R. Silva, Ruiz, Piazón, Moura, Chiquinho, A. Horta, Gorby, Mario González, Fernandes, Fabiano, Gomes.

    Tréner: Carlos Carvalhal

    Rozhodca: Jug – Žunič, Vidali (všichni Slovinsko)