Lok. Moskva – Lazio 0:3 (kon.) | Galatasaray – Marseille 4:2 (kon.) | CZ Belehrad – Razgrad 1:0 (kon.)
Midtjylland – Braga 3:2 (kon.) | Rapid Viedeň – West Ham 0:2 (kon.) | D. Záhreb – Genk 1:1 (kon.)
Real Betis – Ferencvároš 2:0 (kon.) | Leverkusen – Celtic 3:2 (kon.) | Brøndby – Lyon 1:3 (kon.)
Rangers – Sparta Praha 2:0 (kon.) | Eindhoven – Sturm Graz 2:0 (kon.) | Monaco – Sociedad 2:1 (kon.)
Leicester – Légia Varšava 3:1 (kon.) | Olympiakos – Fenerbahce 1:0 (kon.) | Frankfurt – Antverpy 2:2 (kon.)
koniec
Brøndby IF
1:3 (0:0)
Olympique Lyon
cz Štvrtok 25.11.2021, 21:00 • Brøndby Stadion, Brondby • Európska liga • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji vám příjemný zbytek dnešního dne a u dalšího fotbalu zase někdy na počtenou. (22:56:49)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:8.
     
    Je dobojováno! V prvním poločase se oba týmy jenom zahřívaly, všechno zajímavé příšlo až ve druhé části. Dánové se v úvodu druhého poločasu dostali do vedení zásluhou Mikaela Uhreho, ale své vedení do konce utkání neudrželo. Lyon dokázal otočit nepříznivý průběh utkání, když se v rozmezí devatenácti minut trefil rovnou třikrát. Dvakrát se dnes trefil Rayan Cherki a po brance si připsal Islám Slímání. Francouzský tým si z Dánská odváží výhru 3:1 a v soutěži je i nadále stoprocentní. Naopak Brøndby zůstanou poslední a ve finále skupinové části si to rozdají s pražskou Spartou aspoň o účast v jarní části konferenční ligy.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Islám Slímání se dopustil nedovoleného zákroku a rozhodčí si toho nemohl nevšimnout. Akce Lyonu byla zastavena a na míč míří opět hráči dánského týmu.
     
    90+4
    Hugo Vogel se poprvé dotknul s míčem a hned poprvé vykouzlil zajímavou diagonálu přes celé hřiště. Navíc to byla přihrávka z kategorie těch přesných.
     
    90+3
    Tak nakonec z toho žádné ohrožení nebude. Lyon kombinuje na krátké vzdálenosti a spíše čeká na finální hvizd rozhodčího. Ovšem ten je ještě dost daleko.
     
    90+2
    Henrique se na levé straně dostal k centru, který byl ale hned na přední tyči odkopnut pozorným obráncem do bezpečí. Jenže netrvá dlouho a Lyon opět běží na domácí branku.
     
    90+1
    V tomto utkání se bude hrát ještě pět minut nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto utkání. Za malý moment se od čtvrtého rozhodčího dozvíme počet nastavených minut ve druhém poločase.
     
    89
    Závěr tohoto zápasu bude dozajista velmi zajímavý. Dánové začínají být velmi frustrovaní a na druhé straně zase francouzský tým si chce závěr utkání užít podle jejich představ.
     
    88
    Před malou chvíli na hřiště přišel teprve sedmnáctiletý obránce, který dnes zažije debut v Evropské lize. Pro tohoto odchovance je to určitě speciální moment v kariéře.
     
    87
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Malo Gusto, přichází Hugo Vogel.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Kevin Tshiembe (Brøndby IF).
     
    84
    Lucas Paquetá byl nepříjemně dohrán na polovině hřiště a tento brazilský šikula se jen těžko zvedá z hrací plochy. Tohle by mohla být pro hostující tým velká ztráta do budoucna.
     
    83
    Francouzský tým se už začíná bavit fotbalem a po celé hrací ploše kombinuje na jeden dotek. Dánové vypadají jako by jim už nezbývali síly na finální odpor.
     
    82
    Už se zdálo, že by se domácí tým mohl dostat do slibné situace před hostující brankou. Jenže opak byl pravdou, obrana Lyonu zabrala postupu akce svého soupeře zamezila.
     
    81
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Henrik Heggheim, přichází Sigurd Rosted.
     
    81
    Dostáváme se do posledních desíti minut tohoto utkání. Lyon se po nepovedené skoro hodině hry probral, otočil nepříznivý průběh utkání a teď je blízko zisku dalších tří bodů do tabulky.
     
    80
    Tak nakonec se to obejde bez zdravotního personálu, dánský tým bude mít k dispozici standardní situaci z poměrné dálky od hostující branky.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Junior Castello Lukeba (Olympique Lyon).
     
    78
    Žlutou kartu dostává Damien Da Silva (Olympique Lyon).
     
    78
    Rozhodčí musel přerušit utkání kvůli srážce dvou hráčů, kteří zřejmě budou potřebovat lékařské ošetření od svých lékařů.
    76. Islám SLÍMÁNÍ - 1:3
     
    76
    Lyon právě vstřelil branku!
    Stát se může cokoliv, ale já si myslím, že je rozhodnuto! Střídající Paquetá našel skvělým centrem hlavu ISLÁMA SLÍMÁNÍHO, který přetlačil ve vzduchu domácího obránce a poslal svůj tým do dvoubrankového trháku – 1:3. Asistence: Lucas Paquetá.
     
    75
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Josip Radošević, přichází Christian Cappis.
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Mikael Uhre, přichází Marko Divković.
     
    75
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Tino Kadewere, přichází Karl Toko Ekambi.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Habib Keita, přichází Maxence Caqueret.
     
    74
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Bruno Guimarães.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Lucas Paquetá.
     
    73
    Lyon drží míč na svých kopačkách a nikde nespěchá. Vypadá to tak, že by francouzský tým chtěl tento zápas dohrát bez větších problémů. Uvidíme, zda se jim to podaří.
     
    72
    Simon Hedlund se na hranici pokutového území dostal ke střeleckému zakončení, které ale místo brankáře ohrozilo spíše fanoušky sedící za brankou.
     
    71
    Oba týmy chystají další střídání. Pro dánský tým to už bude třetí střídání v zápase. Francouzský tým chystá své první střídání a vypadá to, že se to nebude týkat jenom jednoho hráče.
     
    70
    Mads Hermansen neměl komu by přihrál, a tak míč odkopnul pouze na polovinu hrací plochy, kde si míč zpracoval jeden z hostujících stoperů. Zbytečná ztráta pro tento tým.
     
    69
    Francouzský tým se snaží držet míč co nejdéle to půjde. Teď je to jejich soupeř, který se musí snažit po vytoužené vyrovnání a šanci zůstat v pohárové Evropě i v jarní části.
     
    68
    Domácí tým se snaží, o tom není pochyb. Jenže ve druhém poločase to prozatím na hostující obranu opravdu nestačí. Lyon podává o dost zlepšený výkon.
    66. Rayan CHERKI - 1:2
     
    66
    Lyon právě vstřelil branku!
    Nádherná inviduální akce RAYANA CHERKIHO znamená, že francouzský tým dokázal během deseti minut otočit nepříznivý průběh utkání a poprvé v tomto zápase se dostal do vedení – 1:2. Asistence: Malo Gusto.
     
    66
    Další hráči se začali rozcvičovat. V následujících minutách můžeme očekávat další mariáš ve střídání. Podle všeho jsou na tahu hostující hráči.
     
    65
    Anis Slimane se uvedl do zápasu nedovoleným zákrokem. Tomu říkám tedy povedený vstup do důležitého utkání. Lopes bude odkopávat z místa prohřešku.
     
    64
    Pokud dánský tým zahrozí, tak to bývá především z pravé strany. Toho by dánský tým mohl v dalších minutách tohoto zápasu i nadále využívat.
     
    63
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Blás Riveros, přichází Kevin Mensah.
     
    62
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Mathias Greve, přichází Anis Slimane.
     
    62
    Na obou lavičkách registrujeme pohyb. Zdá se, že v následujících minutách se dočkáme nějakého střídání. Zatím to vypadá, že jako první budou střídat domácí hráči.
     
    61
    Lyon už nějakou dobu drží míč pod svou kontrolou a je rozhodnut, že kulatý nesmysl zatím svému soupeři nepůjčí. Francouzský tým se pomalu, ale jistě blíží na dostřel branky soupeře.
     
    60
    Máme za sebou šedesát minut základní hrací doby tohoto zápasy a oba týmy se už dokázaly zapsat do střelecké listiny. Na míči jsou teď hráči Lyonu, kteří by rádi dokonali obrat v zápase.
     
    58
    Po utrápeném prvním poločase si zatím musíme tu druhou část zápasu rozhodně užívat. Na předměstí Kodaně jsme mohli vidět během šesti minut dvě branky a ještě nekončíme.
    57. Rayan CHERKI - 1:1
     
    57
    Lyon právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácí obrany, zvlášť Bláse Riverose, který chtěl udělat kličku ve vlastním vápně a to se mu stalo osudným RAYAN CHERKI vystihnul jeho úmysl, získal míč a následně ho i dostal do dánské branky – 1:1. Bez asistence.
     
    56
    Na druhé straně to byl hostující kapitán, který se dral do zakončení. Mads Hermansen vyběhnul z branky a i on míč schoval do svých rukavic. Brøndby i nadále vedou nejtěsnějším rozdílem.
     
    55
    Anthony Lopes skvěle skočil po dalším centru z pravé strany a míč schoval do svých rukavic. Z této akce tedy nic zásadního pro branku francouzského týmu nebude.
     
    54
    Na řadě je tentokrát francouzský tým, který sice má zajistěný postup, ale rozhodně v tomto zápase nechce tahat za kratší konec. Uvidíme, co nám přinesou další minuty.
    51. Mikael UHRE - 1:0
     
    51
    Brøndby právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se přece jenom dočkal. Parádní přízemní centr proletěl na hranici malého vápna až k MIKAELU UHREMU, který dokázal dostat míč do francouzské branky. Celou situaci potvrdil i rozhodčí u VAR, takže branka platí – 1:0. Bez asistence.
     
    50
    Tino Kadewere zakončil celou situaci před domácí brankou, ale jeho hlavička byla nakonec nepřesná a skončila vedle domácí branky. Dánský brankář bude odkopávat od své branky.
     
    49
    Habib Keita měl zajímavý nápad na kolmou přihrávku, kterou ale domácí obrana dokázala zablokovat na rohový kop. Hra se tedy stěhuje před dánskou branku.
     
    48
    Centr z pravé strany byl zablokován na malé vápno, kde je pánem hostující brankář. Ten chytil míč do svých rukavic a rozhodně nikde nebude s rozehrávkou spěchat.
     
    47
    Domácí tým má před sebou důležitý druhý poločas. Pokud by chtěl mít stále šanci na postup aspoň do konfereční ligy, tak musí dnes jednoduše vyhrát nad Lyonem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:00.
     
    Máme za sebou první poločas tohoto utkání, který tedy moc fotbalové nádhery nepřinesl. Za zmínku možná stojí snad jediná akce, která se udála osm minut před koncem poločasu. Mathias Greve si skvěle naběhnul z druhé vlny do pokutového území, ale kvůli pohotovému bloku Malo Gusta neohrozil branku soupeře. Brøndby tedy hrají s Lyonem zatím bez branek 0:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Na hrací ploše se začínají množit nedovolené zákroky na obou stranách. Rozhodčí nemá na konci prvního poločasu úplně klid a co pár desítek sekund musí nějaký zákrok řešit.
     
    44
    Moussa Dembélé se pustil do vzdušného souboje s Mortenem Frendrupem, který se stal obětí nedovoleného zákroku hostujícího kapitána. Akce Lyonu tedy předčasně končí.
     
    43
    Moussa Dembélé prokázal skvělou bojovnost, když místo odkopu od domácí branky raději zahrál na autové vhazování. Dánové budou vhazovat o rohového praporku na své polovině.
     
    42
    Francouzský tým má na všechno minimum času, Dánové je skvěle dostupují a nenechají je v klidu kombinovat. Tohle je parádní práce dánského celku z předměstí Kodaně.
     
    41
    Rayan Cherki si nepohlídal své útočné postavení a byl nachytán v ofsajdové pasti. Po kratičké době jsou to opět domácí hráči, kteří by mohli ohrozit branku svého soupeře.
     
    40
    První poločas se nám blíží ke svému konci. Dočkáme se ještě nějaké zajímavé šance nebo si všechny zajímavosti nechávají oba týmy na druhý poločas?
     
    39
    Domácí fanoušci začínají pískat. Lyon se postupnou kombinací dostává na domácí polovinu a je odhodlán nepůjčit míč dnešnímu hostiteli. Dánská obrana musí zachovat klid.
     
    38
    Dánský tým poprvé v zápase zakončil i rohový kop, ovšem hlavička na zadní tyči byla nepřesná. Anthony Lopes se protáhne odkopem od vlastní branky.
     
    37
    Konečně jsme se dočkali! Mathias Greve si skvěle naběhnul do pokutového území, kde střílel z první. Na poslední chvíli se mu vložil do střely pohotový Malo Gusto, který dánskou střelu zablokoval na rohový kop.
     
    36
    Další skvělé napadání domácího týmu. Jenže tentokrát Dánové nemají míč pod svou kontrolou. Lyon se opět z toho jednoduše vykombinoval a může ohrozit čisté konto dánského týmu.
     
    35
    Střílený centr na přední tyč odvrátil pohotový obránce opět do zámezí. Dánský tým má tentokrát k dispozici autové vhazování, tlak na francouzskou branku i tak nekončí.
     
    34
    Mathias Greve prováhal správný moment ke střele, a tak musí tento dánský záložník vzít zavděk aspoň zisk rohového kopu. Obrana Lyonu musí být na pozoru.
     
    33
    Domácí tým a jejich fanoušci by rádi odpískání nedovoleného zákroku na jednoho z jejich hráčů, ale rozhodčí nechává výhodu. Brøndby jsou čím dál blíž francouzské brance.
     
    32
    Parádní práce od asistenta rozhodčího, který skvěle zachytil náběh domácího utočníka, který se na malý moment ocitnul v ofsajdu. Akce dánského týmu tedy předčasně končí.
     
    31
    Jako by hráči Lyonu slyšeli moji kritiku a poprvé zavařili dánské obraně a jejich brankáři. Nakonec se z toho Dánové dostali a svou branku opět ubránili.
     
    30
    Máme za sebou třicet minut tohoto utkání a my stále čekáme aspoň na úvodní vyloženou šanci v zápase. Dnešní utkání je zatím nuda a šeď na obou stranách.
     
    29
    Dánové vysunuli své napadání až na hostující poloviny a Lyonu to dělá problémy, o tom žádný pochyb. Francouzi jsou ale tak zkušený tým, že si se situaci poradí.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Mathias Greve (Brøndby IF).
     
    27
    Lyon to zkusil kombinací na jeden dotek. Málem se mu tato rozehrávka povedla, ale nakonec se dánská obrana vzchopila a svou branku ubránila.
     
    26
    Mads Hermansen si také po delší době sáhnul na míč. Dánský brankář nikde nespěchal a rozehrál nakrátko s přítomným obráncem na pravé straně.
     
    25
    Anthony Lopes si musel trochu povyběhnout ze své branky, aby míč získal pod svou kontrolu. Nakonec se všechno povedlo a brankář Lyonu i v klidu rozehrál.
     
    24
    Rayan Cherki se ujal exekuce přímého kopu, který adresoval na přední tyč. Tam si nabíhal Tino Kadewere, který ale míč poslal vysoko nad branku.
     
    23
    Mads Hermansen má na svém kontě první úspěšný zákrok. Dánský brankář se musel vyznamenat proti střele Rayana Cherkiho ze střední vzdálenosti.
     
    22
    Tak tohle se nepovedlo. Habib Keita určitě nepotěšil svého trenéra, když celou rychlou akci svého týmu zastavil svou nepřesnou rozehrávkou, která skončila za postranní čarou.
     
    21
    Rohový kop se vůbec nepovedl a na tahu je teď Lyon, který by mohl zaútočit do otevřené obrany dánského týmu. Uvidíme, co Lyon dokáže vymyslet.
     
    20
    Damien Da Silva musel zařadit vyšší stupeň rychlosti, aby míč ukopnul do zámezí před dotírajícím útočníkem. Dánský tým má k dispozici rohový kop.
     
    19
    Domácí tým začíná po delší době vystrikovat růžky, ale ve finální fázi je opět nepřesný a míče lítají všude, jenom ne do prostoru branky. Anthony Lopes je zatím bez práce.
     
    17
    Mikael Uhre se sice pustil do hlavičkového souboje, ale byl bez šance. Hostující stoper vyskočil výš a získal míč pro svůj tým. Lyon míří opět do dalšího útoku vstříc dánské brance.
     
    16
    Hostující tým se snaží vylákat svého soupeře z vlastní poloviny, ale domácí obrana je pozorná a na špek jim prozatím neskočí. Dánové za úvodní minuty zaslouží velkou pochvalu.
     
    15
    Úvodních patnáct minut máme za sebou. Dánské Brøndby hrají s Lyonem stále bez branek. Jelikož v tuto chvíli vedou Rangers nad Spartou, tak by si to Dánové rozdali právě s českým týmem o postup do konferenční ligy.
     
    14
    Moussa Dembélé byl proti přesile a nakonec to byl právě on, hostující kapitán, který se provinil proti fotbalovým pravidlům. Dánský tým jde opět na míč.
     
    13
    Po aktivním začátku se nám hra o něco uklidnila a v zásadě nic se na hrací ploše neděje. Nezmění to ani Henrique, který nakonec fauloval na polovině hřiště.
     
    12
    Rayan Cherki se přízemním centrem snažil najít někoho ze svých spoluhráčů v pokutovém území. Našel jenom domácí kopačku, která míč odkopla do bezpečí.
     
    11
    Po delší době jdou na míč i hosté z Lyonu, ale moc se do útoku nemají. Spíše vyčkávají na vlastní polovině na svého soupeře, aby se vytáhnul a možná udělal cestičku k ohrožení jejich branky.
     
    10
    Stále jsou to domácí hráči, kteří jsou v tomto utkání aktivnější. Samozřejmě mají důvod, Lyon má už postup jistý. Jsou to domácí hráči, kteří hrají o přežití v pohárové Evropě.
     
    9
    Henrik Heggheim nám ukázal, že i stopeři dokáží obejít více než jednoho soupeře. Parádní práce, která Dánům zajistila autové vhazování na útočné polovině.
     
    8
    Hráči Brøndby se snaží o držení mčíe, což se jim v tuto chvíli i daří. Ovšem mají to i nadále neustále těžké, jelikož napadání soupeře je velmi nepříjemné.
     
    7
    Od samotného začátku provází tento duel skvělé atmosféra. Na jedné straně to jsou fanoušci domácího týmu, kteří dnes přišli v hojném počtu. Ani fanoušci Lyonu se na stadionu v Kodani neztratí.
     
    6
    Morten Frendrup se dopustil nedovoleného zákroku na vlastní polovině. Hostující tým bude mít k dispozici standardní situaci na dostřel domácí branky.
     
    5
    Domácí hráči mohli zaútočit do otevřené obrany soupeře. Dokonce se dostali do pokutového území, ale tam jejich akce neúspěšně skončila. Lyon se ubránil a teď je s útokem na řadě.
     
    4
    Ani jeden tým si na začátku tohoto utkání neužije míče příliš dlouho. Na obou stranách jsou vidět nepřesnosti v jejich přihrávkách. Chvíli to zřejmě bude trvat, než se hráči rozehrají.
     
    3
    Skvělé napadání hostujícího týmu znamená, že Lyon jde na míč a bude se pokoušet postupnou kombinací se dostat na dostřel domácí branky. Brøndby teď musí bránit.
     
    2
    Domácí tým vstoupil do tohoto utkání velmi aktivně, ale hned v úvodu bude mít problémy se skvělým napadáním svého dnešního soupeře, který už má postup do jarní části zajištěn.
     
    1
    O úvodní výkop tohoto utkání se postarali domácí hráči, kteří dnes budou hrát v žlutémodré kombinaci. Hosté z Lyonu odehrají toto utkání v tradiční bílé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Brøndby IF: Hermansen – Heggheim, Maxsö (C), Tshiembe – Bruus, Greve, Radošević, Frendrup, B. Riveros – Uhre, Hedlund.
    Náhradníci: Mikkelsen – Gammelby, Rosted, Mensah, Pavlović, Cappis, Fallenius, Divković, Slimane, Pyndt, Singh, Börkeeiet.
    Trenér: Niels Frederiksen

    Olympique Lyon: A. Lopes – Gusto, Da Silva, Lukeba, Henrique – Kadewere, Mendes, Keita, Cherki – M. Dembélé (C), Slímání.
    Náhradníci: Pollersbeck, Bonnevie – Denayer, Emerson, Aouar, Toko Ekambi, Paquetá, Caqueret, Guimarães, Shaqiri, Vogel.
    Trenér: Peter Bosz

    Rozhodčí: Kabakov – Margaritov, Valkov (všichni Bulharsko).
     
    Vzájemné zápasy
    30. září 2021 | Lyon – Brøndby 3:0
    30. září 1997 | Brøndby – Lyon 2:3
    16. září 1997 | Lyon – Brøndby 4:1
     
    Olympique Lyon
    Francouzský tým je ve skupině A, kde je také pražská Sparta na prvním místě a už v tuto chvíli má zajištěný postup do jarního osmifinále. Lyon dokázal vyhrát všechny čtyři zápasy a tímpádem se vyhřívá na prvním místě tabulky. Na druhou Sparta má Lyon náskok osmi bodů.

    Poslední zápasy
    7. listopadu 2021 | Rennes – Lyon 4:1
    4. listopadu 2021 | Lyon – Sparta 3:0
    30. října 2021 | Lyon – Lens 2:1
    24. října 2021 | Nice – Lyon 3:2
    21. října 2021 | Sparta – Lyon 3:4
     
    Brøndby IF
    Tým z hlavního města Dánska je na posledním místě tabulky se ziskem dvou bodů za remízy s Rangers a Spartou, ale i tak má stále šanci na postup do druhého kola Evropské ligy nebo konferenční ligy. Záleží na zbývajících výsledcích. Dnes se utkají na domácím hřišti s Lyonem a v posledním kole se představí v Praze na Letné.

    Poslední zápasy
    21. listopadu 2021 | Midtjylland – Brøndby 1:2
    7. listopadu 2021 | Brøndby – Odense 2:1
    4. listopadu 2021 | Brøndby – Rangers 1:1
    31. října 2021 | Viborg – Brøndby 0:1
    28. října 2021 | Aalborg Freja – Brøndby 0:3
     
    Hezký čtvrteční večer, Evropská liga má na programu své další zápasy a my u toho jednoduše nemůžeme chybět. V tomto on-line textovém přenose se podíváme na duel mezi Brøndby a Lyonem. Tímto utkáním vás provede Radim Polák, který přeje příjemnou zábavu u jeho sledování.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Radim Polák

    Góly: 51. Uhre – 57. Cherki, 66. Cherki (Gusto), 76. Slímání (Paquetá)

    Karty:   28. Greve (BRY), 85. Tshiembe (BRY) – 78. Da Silva (LYO), 79. Lukeba (LYO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:8.
    Brøndby IF: Hermansen – Heggheim (81. Rosted), Maxsö (C), Tshiembe – Bruus, Greve (62. Slimane), Radošević (75. Cappis), Frendrup, B. Riveros (63. Mensah) – Uhre (75. Divković), Hedlund.
    Náhradníci: Mikkelsen – Gammelby, Rosted, Mensah, Pavlović, Cappis, Fallenius, Divković, Slimane, Pyndt, Singh, Börkeeiet.

    Tréner: Niels Frederiksen

    Olympique Lyon: A. Lopes – Gusto (87. Vogel), Da Silva, Lukeba, Henrique – Kadewere (75. Toko Ekambi), Mendes (74. Guimarães), Keita (75. Caqueret), Cherki – M. Dembélé (C) (74. Paquetá), Slímání.
    Náhradníci: Pollersbeck, Bonnevie – Denayer, Emerson, Aouar, Toko Ekambi, Paquetá, Caqueret, Guimarães, Shaqiri, Vogel.

    Tréner: Peter Bosz

    Rozhodca: Kabakov – Margaritov, Valkov (všichni Bulharsko)