Buffalo – Boston 1:5 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Washington – Montreal 6:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 4:1 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Detroit – St. Louis 4:2 (kon.) | Nashville – Vegas 2:5 (kon.)
Colorado – Anaheim 5:2 (kon.) | LA Kings – Toronto 2:6 (kon.) | Seattle – Carolina 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
Washington Capitals
6:3 (3:1, 1:1, 2:1)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 25.11.2021, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:34 Artturi LEHKONEN - 6:3
     
    57:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    ARTTURI LEHKONEN si najel za dva domácí hráče při nahrávce zprava na střed a sám proti Samsonovi zakončil mezi betony. Asistence: Brendan Gallagher, Jake Evans.
    45:57 Dmitrij ORLOV - 6:2
     
    45:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Druhý hostující vlastní gól v tomto zápase! DMITRIJ OROLOV obešel hráče na levém kruhu a jeho nástřel si srazil Chris Wideman bruslí při souboji s Hagelinem. Asistence: Nic Dowd.
    41:49 Tom WILSON - 5:2
     
    41:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Ovečkin ujel s TOMEM WILSONEM do situace dva na jednoho a míchal s kotoučem na pravé straně tak dlouho, až jej perfektním pasem přes Widemana předložil před prázdnou bránu pro svého spoluhráče. Asistence: Alexandr Ovečkin, Connor McMichael.
    38:54 Cole CAUFIELD - 4:2
     
    38:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    COLE CAUFIELD zakončoval v situaci dva na jednoho z levé strany do vyrážečky stojícího Samsonova, posléze domácí zaspali v obraně a kotouč odražený od zadního mantinelu dorazil COLE CAUFIELD do levé nohy brankáře. Samsonov vykopával kotouč už z brány. Hra pokračovala, ale potom dostali rozhodčí informaci, že se jednalo o gól, podívali se na videa a uznali, že Montreal snižuje na rozdíl dvou branek. Čas se tak vrátil z 39:00 na 38:54. Nicméně poté ještě trenér Washingtonu reklamoval, že puk směřoval od vyrážečky Samsonova do ochranné sítě. Jestli se člověk neplete, tak na tuto záležitost si kouč nemůže vzít výzvu. Asistence: Jonathan Drouin, Nick Suzuki.
    29:05 Jevgenij KUZNĚCOV - 4:1
     
    29:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Protas absolvoval souboj jeden na dva za bránou a postrčil silou vůle na Ovečkina, ten potom nahrál pod sebe za pravý kruh, odkud nastřeloval Carlson krásně k zadní tyči, kde JEVGENIJ KUZNĚCOV si rychle přehodil kotouč na bekhend a zasunul kotouč po ledě do prázdné brány. Asistence: John Carlson, Alexandr Ovečkin.
    18:46 Jake EVANS - 3:1
     
    18:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté snižují ze své páté střely na bránu. Domácí udělali hrubku v rozehrávce. JAKE EVANS se dobře zorientoval na pravé straně, Samsonov máchl a zasáhl levou rukou, ale kotouč potom přes ni propadl do sítě. Asistence: Artturi Lehkonen.
    14:31 Michael SGARBOSSA - 3:0
     
    14:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Pane jo, kuriózní vlastenec! Rozehrávající bek trefil nohu napadajícího MICHAELA SGARBOSSY a od nohy se odrazil kotouč k hostujícímu obránci, který mezi pravou rukou a tělem překonal vlastního gólmana Allena. Bez asistence.
    09:43 John CARLSON - 2:0
     
    09:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Kuzněcov měl proti sobě dva hráče na pravé straně, sklepl na střed a JOHN CARLSON vypálil bombu přes vystupujícího Paquettea pod horní tyč. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Alexandr Ovečkin.
    03:34 Nic DOWD - 1:0
     
    03:34
    Washington právě vstřelil branku!
    NIC DOWD se zbavil na levém kruhu Petryho, objel bránu a bekhendem překonal dezorientovaného Allena. Ten ještě bez úspěchu reklamoval nedovolené bránění gólmanovi. Asistence: Dmitrij Orlov, Nick Jensen.

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 4. N. Dowd (D. Orlov, Nick Jensen), 10. Carlson (Kuzněcov, Ovečkin), 15. Sgarbossa, 30. Kuzněcov (Carlson, Ovečkin), 42. T. Wilson (Ovečkin, McMichael), 46. D. Orlov (N. Dowd) – 19. Evans (Lehkonen), 39. Caufield (Drouin, Suzuki), 58. Lehkonen (B. Gallagher, Evans)


    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – Protas, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson (A), McMichael, Sprong – Hathaway, N. Dowd, Hagelin – Leason, Sgarbossa, Malenstyn.
    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry, Chiarot (A), D. Savard, A. Romanov, Ch. Wideman, Niku – Caufield, Suzuki, Toffoli (A) – Josh Anderson, Dvorak, Drouin – B. Gallagher (A), Evans, Lehkonen – Armia, Poehling, C. Paquette.

    Rozhodca: Sutherland, Mclsaac – Flemington, Cherrey

    Diváci: 18 573