Buffalo – Boston 1:5 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Washington – Montreal 6:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 4:1 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Detroit – St. Louis 4:2 (kon.) | Nashville – Vegas 2:5 (kon.)
Colorado – Anaheim 5:2 (kon.) | LA Kings – Toronto 2:6 (kon.) | Seattle – Carolina 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
St. Louis Blues
cz Štvrtok 25.11.2021, 01:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Robby FABBRI - 4:2
     
    58:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! ROBBY FABBRI si dojel do útočného pásma pro puk a z většího úhlu trefil prázdnou branku svého bývalého zaměstnavatele. Detroit tedy před koncem utkání vede už 4:2. Asistence: Filip Hronek.
     
    57:43
    Hostující tým bude hrát v šesti lidech, jejich brankář zamířil na střídačku.
     
    52:45
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Moritz Seider – 2 min., krosček).
     
    48:52
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jordan Oesterle – 2 min., nedovolené bránění).
    46:55 Domácí brankář předvedl zákrok večera.
     
    46:55
    Spektakulární zákrok Alexe Nedeljkovice postavil celou Little Caesars Arena na nohy. Domácí brankář se už nestihnul přesunout ke druhé tyčce, a tak po střele skončil a zasáhnul svou lapačkou.
    44:38 Adam ERNE - 3:2
     
    44:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dokázal usadit v útočném pásmu a taky toho posléze dokázal využít. ADAM ERNE se na modré čáře odhodlal k náhodné střele, která zapadla pod břevno hostující branky. Detroit se tedy opět dostává do vedení – 3:2. Asistence: Vladislav Naměstnikov.
     
    43:19
    Dva hráči Blues jeli sami na jednoho obránce, ale z této akce nic nebude, jelikož jejich finální zakončení netrefilo prostor domácí branky.
     
    42:08
    Domácí tým se mohl dostat opět do vedení, ale střela od modré orazítkovala pouze pravou tyčku hostující branky.
    41:11 David PERRON - 2:2
     
    41:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se přece jenom hned v úvodu třetiny dočkali vyrovnání. DAVID PERRON se dokázal prosadit ze skoro mrtvého úhlu. Alex Nedeljkovic mohl dělat co mohl, ale tyčku pořádně neutěsnil a puk prošel za jeho záda – 2:2. Asistence: Scott Perunovich a Jordan Kyrou.
     
    37:59
    Parádní blafák od Ryana O'Reillyho, který ujel všem obráncům a ještě lepší zákrok domácího brankáře, který nechal vyznamenat svoji lapačku.
     
    32:06
    Filip Zadina byl blízko vstřelené brance, ale Ville Husso zasáhnul naprosto parádně u své levé tyčky. Sám brankář ani možná nevěděl, jak se mu podařilo ten puk vytěsnit mimo brankoviště.
     
    30:02
    Ville Husso podcenil celou situaci za brankou a málem z tohoto podcenění přišel třetí gól domácího týmu. Hostující brankář může děkovat svým obráncům.
    27:45 Dylan LARKIN - 2:1
     
    27:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí tým dokázal otočit nepříznivý průběh utkání a poprvé v tomto zápase vede. DYLAN LARKIN se dostal k odraženému puku jako první a střelou do odkryté části branky dokázal překonat Husseho v brance St. Louis – 2:1. Asistence: Robby Fabbri a Nick Leddy.
     
    27:06
    Dva útočníci hostujícího týmu ujeli sami na domácího brankáře. Jenže Alex Nedeljkovic v brance Red Wings se opět vyznamenal.
    13:48 Lucas RAYMOND - 1:1
     
    13:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Elitní útok domácího týmu úřadoval. Bertuzzi dostal puk do jízdy od svého kapitána, posléze přihrál rozjetému LUCASI RAYMONDOVI, který se trefil mezi betony hostujícího brankáře. Po jeho brance začínáme od začátku – 1:1. Asistence: Tyler Bertuzzi a Dylan Larkin.
    10:11 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    10:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou poprvé do vedení zásluhou PAVLA BUČNĚVIČE, který si krásně najel do prostoru mezikruží na přihrávku od Kyroua zpoza branky. St. Louis tedy vede hned v první třetině a o jednu branku – 0:1. Asistence: Jordan Kyrou a Brandon Saad.
     
    08:55
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Michael Rasmussen – 2 min., sekání).

    Radim Polák

    Góly a asistencie: 14. L. Raymond (Bertuzzi, Dylan Larkin), 28. Dylan Larkin (Fabbri, Leddy), 45. Erne (Namestnikov), 59. Fabbri (Hronek) – 11. Bučnevič (Kyrou, Saad), 42. Perron (Perunovich, Kyrou)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Leddy, G. Lindström, Oesterle – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Zadina, P. Suter, Fabbri – Erne, M. Rasmussen, Namestnikov – Gagner, Veleno, Givani Smith.
    Tréner: Jeff Blashill

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko (A), M. Scandella, Faulk, Krug, Perunovich, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), I. Barbašev – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučnevič – Kyrou, B. Schenn, Saad – Sundqvist, Bozak, K. Kostin.
    Tréner: Craig Berube

    Rozhodca: Rank, Halkidis – Deschamps, Berg

    Diváci: 18 591